Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Hétvégén játszottam amennyit csak bírtam idővel, és lelkileg egyaránt

Nos összességében jó gyakorlás volt ez a három nap. Igaz 27meccsből csak 9-et nyertem meg. Volt pár srác akiktől rengeteget tanultam, pl.: Sinisteren a srác 3percel a vége előtt 2-vel vezetett és olyan jól elbújt előlem, hogy nem akartam elhinni. Utolsó percben megtaláltam, lelőttem, de már a döntetlent nem tudtam kiharcolni. Jót nevettünk
Beszéltük is róla, hogy végül is, ezt is meg kell tanulni.
Kicsit megutáltam az Aerowalk-ot
Oda kell tudni játszani, és a szerencse sem árt, nehéz fordítani azon a mapon, túl kicsi hozzá.
Találkoztam egy magyar sráccal, 75 győzelme van/volt. De mikor játszottunk kicsit meglepődtem, 16:1-re vert meg. Kérdeztem is, hogy ez valami második acc vagy ilyesmi? Azt mondta nem de a játéka alapján minumum nyert vagy 300meccset
yeahdude a neve. Azt is kérdeztem mikor kezdte, arra jött a "nem rég" válasz, de tuti nem pár hónapja játszott, láttam más ellen is jól játszott.
Volt egy két rage-em, meg pár "ne máár" felkiáltásom, de összességébe nyugodt tudtam maradni
Jó volt folyt. köv.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest