Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

Hétvégén játszottam amennyit csak bírtam idővel, és lelkileg egyaránt :)
    Nos összességében jó gyakorlás volt ez a három nap. Igaz 27meccsből csak 9-et nyertem meg. Volt pár srác akiktől rengeteget tanultam, pl.: Sinisteren a srác 3percel a vége előtt 2-vel vezetett és olyan jól elbújt előlem, hogy nem akartam elhinni. Utolsó percben megtaláltam, lelőttem, de már a döntetlent nem tudtam kiharcolni. Jót nevettünk :) Beszéltük is róla, hogy végül is, ezt is meg kell tanulni.
    Kicsit megutáltam az Aerowalk-ot :) Oda kell tudni játszani, és a szerencse sem árt, nehéz fordítani azon a mapon, túl kicsi hozzá.
    Találkoztam egy magyar sráccal, 75 győzelme van/volt. De mikor játszottunk kicsit meglepődtem, 16:1-re vert meg. Kérdeztem is, hogy ez valami második acc vagy ilyesmi? Azt mondta nem de a játéka alapján minumum nyert vagy 300meccset :) yeahdude a neve. Azt is kérdeztem mikor kezdte, arra jött a "nem rég" válasz, de tuti nem pár hónapja játszott, láttam más ellen is jól játszott.
    Volt egy két rage-em, meg pár "ne máár" felkiáltásom, de összességébe nyugodt tudtam maradni :)
    Jó volt folyt. köv.

Új hozzászólás Aktív témák