- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Ilyen meccseket szeretnék látni QC-on
[link]
Nagyon durva kis összecsapás. Van benne egy omg momentum. -
.LnB
titán
Kíváncsi leszek ki tudja megszorongatni hétvégén Cypher-t. Most néztem meg a Road2QuakeCon döntőt. Szerencsétlen evil hónapok óta nem tudja elverni. Talán majd az amerikaiak?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc #7293 üzenetére
#playeditenough
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ja. Meg nyomorék Zenimax megszűntette a Premium előfizetést; most már csak Pro van. Annak csökkentették az árát több, mint 3ezerrel / év, de mivel nekem nem kell a server-spawn, így KÉTSZER ANNYIT (17.95 EUR -> 35.99 EUR) kell fizetnem a bővített stat-okért és a premium szervereken való invite-mentes játékért.
WAY TO GO TO LOSE SUBSCRIBERS ZENIFAG
-
Na erkezett egy kis update. Latja mostmar mindenki a beallitott zaszlodat a score boardon.
-
Nálam előfordult, hogy "Skill match" néven bementem egy CA szerverre. Majd ott egy 2600 elo-s fazon oltotta a népet... Egyáltalán hogy lépett be oda? Nekem kiírja, ha túl magas a skill. Illetve ő már bennt volt és én léptem be utána, akkor miért nem jelezte, hogy "halóó te gyökér vagy még ide!!!". Egyre többször futok kiegyensúlyozatlan meccsbe.
Sotho: Meccs után frissítek és akkor írja ki. Sőt meccs után 2-3 kör után is ezt írja. De nem mindig van így... És nem is találom meg soha a qlrank-en az ilyen meccseket utólag sem.
-
ncc1701
veterán
-
ncc1701
veterán
No, Digi emelt sávszélt. 40/20 -> 100/50. :Đ Asszem visszamondom a legkissebbre, de az is 50/30.
-
Sotho
őstag
Na ennyi volt a dir-300 routerem megadta magát, a power gomb 2 színben világít azt kész.
Nem sajnálom különösebben. -
.LnB
titán
válasz
ncc1701 #7258 üzenetére
Igaz nem TDM, de néztem mostanában pár Pro CA meccset. És azt kell mondanom, hogy az egy agyatlan baromság. Annak semmi értelme szerintem. Nem is értem miért volt versenyszám néhány versenyen.
A TDM oké annak van létjogosultsága. De ez a CA egy rossz vicc olyan szinten. -
ncc1701
veterán
Tdm nem lesz?
-
.LnB
titán
Update! Itt van minden info:
QuakeCon 2014 Duel -
.LnB
titán
-
Sotho
őstag
-
-
Sotho
őstag
Egyébként ha rohad fáradt vagy de nem is érzed igazán simán agyonver egy friss pöcs. Tapasztalatból mondom volt hogy az egeret alig bírtam normálisan mozgatni, jó önteszt ez. Azon nagyon ritka alkalmakkor amikor pihenten kv-val tuningolva lövök párat folyamatosan kapom a sure, bot , kick jam stb beszólásokat
-
-
.LnB
titán
válasz
AnginaP #7235 üzenetére
Ja lehet lenyugszom.
Azt még elmesélem, hogy utolsó meccsen rage quit. Gondoltam húzok cigizni, mert remegtem az idegtől. Kimentem töltöttem magamnak egy teát, kivettem egy cigit fordultam. És a 3dl teát kiöntöttem a konyhába. Bazdki tüzet tudtam volna okádni
Egész konyhát moshattam fel 22:00 óra fele. Kész voltam
-
AnginaP
aktív tag
Rá se ránts, majd megnyugszol!
Kvékben mindig van egy jobb...
+ nézd a jó oldalát: tőle aztán biztosan sok taktikát lehet tanulni, hogyan is érdemes játszani.
de term megértem, h elborultál, néha én is szétborulok kvéktől, aztán elmúlik, és újra játszanom kell. Húz a vérem! -
.LnB
titán
Na tegnap azt hiszem az utolsó csepp becsületemet, és kitartásomat is kiverték belőlem. Pihentetem a QL-t egy darabig szerintem.
Leálltam egy orosz sráccal játszani akinek 48/160-as statja van. 6mapon vert el. Egyszerűen nem akartam elhinni. Baromi okosan játszott, én pedig nem. Hiába vezettem, megfordította mindig. És onnan én nem tudtam felállni. Teljesen szétesett a játékom. És minél töbszöt csinálta ezt meg, anál jobban borult el az agyam.
Fel is tettem magamnak a kérdést utánna, hogy minek erölködök én ezzel?Lehet csak rossz napom volt, de nem tudtam higgadt maradni, és alkalmazkodni a helyzethez.
-
ncc1701
veterán
Tegnap volt 2 air rocketem egymás után, ugyanabba a bábuba. Kár, h nem rögzítem a demókat... Viszont vészesen gyűlik az elo, már 2474.
-
.LnB
titán
Na itt van amiről beszéltem, Mateczek cfg-je a W ugrásos
Próbálgatják a pro-k cfg-jét, evil, cypher, avek sok mindenkié benne van
ins Aerowalk-os rettenete az nagyon durva, hányás hogy néz ki!De gondolom sokan itt már láttátok ezt.
-
Egyszer kellene csinalni egy ugyetlenebb kez bajnoksagot. Jobbkezesek ballal, balkezesek pedig jobbal jatszanak.
-
ncc1701
veterán
Én meg nem zoomolok. Ha egy pixel láccik az ellenből, annak elégnek kell lennie.
-
Én csak space-en tudom használni. Jobb klikkel próbálkoztam, de nem jött be!
-
.LnB
titán
Azt azért tessék megérteni, hogy 14évet CS-ztem kb
És ott kell a Zoom jobb klikkre.
-
.LnB
titán
Na új témát dobok fel.
Gondolkodom, hogy átteszem jump-ot jobb klikkre. Vélemények?
Nem azt mondom, hogy a ti véleményetek alapján döntök. Csak érdekel.Most alt-on van, nem kell kiakadni fogjátok úgy fel mint ha a space-en lenne.
(Mindenben alt-al ugrok)
-
Ezért jó, hogy CA-ban pontozás van sebzés alapján, nem csak a frag. Ha 3v1-ben maradtál, még mindig van lehetőséged sebzeni egyesével levadászni. Sokszor bejön! Inkább itt a hit'n'run érvényesül akkor már. Nem olyan lehetetlen.
Nekem a duel is nagyon bejön amúgy, csak nagyon nem megy...
-
.LnB
titán
CA-ban (és FFA-ban) túl sok a "tehetetlenség faktor" mikor nem rajtad múlik a dolog. Mikor 3v3-ban egyedül maradsz mert a társaid meghaltak. Mikor kör kezdésekor az összes enemy téged pickel ki. Túl sok olyan dolog előfordulhat mikor tehetetlen vagy. Persze megpróbálod, küzdesz 1v3ban is, és nagyon jó mikor sikerül. De az esetek nagy százalékában nem fog.
Én ha szívok az saját hobámból legyen, azt el tudom viselni. Ha nyerek azt önerőből tegyem.(#7206) ncc1701 De-de csak az utolsó dologban nem. A többiben igazad van. De szerintem segít profi játékosok lövéseit eltanulni. Persze ugyan úgy gyakorolni kell azokat is.
-
Igen, duelbe van egy betanult rendszer. Persze ezt ellenféltől függően kell változtatni gondolom. Az tényleg inkább, ahogy mondják brain game.
Engem még is jobban leköt CA. Főleg amiatt, hogy azonnal hirtelen kell reagálni adott szituációkra. Bár sajnos ez az egész borul amikor már túl sokan vannak egy szerveren, mert az csak egy eszeveszett hentelés, ami már nekem sem jön be mindig.
-
.LnB
titán
válasz
ncc1701 #7202 üzenetére
Ezt azért cáfolnám. Mármint a duel-re vetíthető killsenes részt. Az aim igazából duelbe a szemtől szemben való küzdelemkor számít. Viszont nagyon fontos, hogy "okos" railekkel leszedekessük az ellenfelet. Sok demónézegetés pedig igen is segít a railpontok tanulásába, és mikor az már megvan, akkor a reakcióidőn múlik a dolog leginkább. Egyik kedvencem Sinisteren RA terem ablakából átlőni balra a jumppad tetején találhato YA-hoz. (egész pontosan a teleport kijárat elé lehet lőni) Sajnos még killt nem sikerült ott lőnöm, de volt már eset mikor az ellenfél lefele menekült sinisteren a teleport fele, én pedig rögtön urottam ablakba, sikerült is ellőnöm. De Cure-on is MH-t és YA-t be lehet hasonló módon lőni RG-vel. És ezek mind meccsek visszanézéséből tanulható.
Persze mit sem ér ha az ember képtelen a rakétával eltalálni az ellenfelét, de tapasztalatom szerint duel-be alap dolog ilyeneket megtanulni.(#7203) ncc1701: Ez meg van, de nem is ez érdekel. Volt egy srác aki say-be kiírta az ő és az én ELO-m. Szépen ott látható volt a kettőnk különbsége. Olyat kéne majd csinálnom. Szerintem csak be volt neki bindelve a parancs, ami autómatikusan írta say-be a dolgot.
-
ncc1701
veterán
Automatikus elo-update következő meccs elején. De a helyedben nem foglalkoznék vele.
-
ncc1701
veterán
Ha aimot akarsz fejleszteni, akkor ca. Ha railt, akkor insta. FFA-ba szerintem csak akkor érdemes menni, amikor egy jó közepes szintű aimed van, azaz tudod is használni a fegyvereket rendesen. Hiába tudod, h plö killsen honnan tud railezni egy fél centis nyíláson át a pálya túloldalára, ez megfelelő aim nélkül sosem fog összejönni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kés topik
- Nintendo Switch 2
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged