Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
Thx még1x a pak00.pk3-at, bele is néztem, a hang is a régi, be is másoltam a helyére (c:\utils\WolfWhisperer\WolfcamQL\baseq3\), oszt mégis a gayouncer hang van. Vmit elhibáztam?

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Így van. 85 Hz POWA.
-
-
-
Sotho
őstag
Vettem egy NEC MultiSync FP1350 monitort itt a PHn egyelőre még keresgélem az államat a földön, majd szólok ha meglesz

Ez váltottta a Sony E530-at. [link] és a csíter cak klán tagjaival midig szívesen játszom.
-
törölt tag
-
törölt tag
Fragvideó alá szerintetek elférne EZ

-
törölt tag
válasz
ncc1701
üzenetére
A hex kódokat én innen szoktam nyúlni, esetleg próbáld meg:
Wolfcam-ben (lévén, hogy nem teljesen QL, hanem ioQuake engine) nem mindig azt adja be, amit elméletileg kellene, de azért többnyire igen. Viszont sokszor véletlen találtam rá a megfelelőre, mikor egy másik színt próbáltam (nem tudom mennyire érthető
)A gayouncer orvoslásaként pedig kicserélgettem a hangokat a pak00.pk3-ban, amivel a \Wolf Whisperer\WolfcamQL\baseq3\ mappában kell lecserélni az "eredetit" (amit a wolf kimásolgat magának a QL mappájából)
-
.LnB
titán
vmWare melyik verziója ami nekem kell, mert van pár programjuk.
-
törölt tag
Szigorúan VmWare, vagy Parallel. Sajnos ez utóbbinak nincs már windowsra új kiadása
De virtualb@x
NEIN! Soha többet, köszönöm 
(#9570) atidzsiforc: Hallod gőzöm sincs. Most ,töltöttem le és 2 ideoda rohangálás közben feldobtam vmware-be. De már a Dx12 szerepel benne, ami igenigen várós a (konzolokéhoz hasonló) low level layer miatt
Momentán mondjuk semmi komolyabb dx12 kompatibilis cuccom nincs, viszont az egeret is a DX intézi haugyan igaz vala, tehát az a része engem is érint. Titeket meg a többi dx12 feature -
ncc1701
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Ami alul van, az nem megy.
-
ncc1701
veterán
Tegnapi noobstomp, 66%-os raillel.
Következő menetben már nagyon sírtak. -
ncc1701
veterán
válasz
üzenetére
Picasso, figyejémá. HELP!

-Wolfcamben szeretnék enemycolort állítani. A hagyományos hexa kódokkal rohadtul nem gyön össze, kellene a piros, meg a sárga kódja, van vmi infód? A lila, a sötétkék, meg a babakék már összejött, de ezek nem kellenek.

-Szeretném lecserélni a gayouncert a régire. Mit is kell miből, hová másolni? -
törölt tag
Nah, annak ellenére, hogy jövő hétre ígérték, éjjel kijött a publikus béta (ez már LC vagy mi a frász)
Win10 (build 9926) Húdevártammá

Kíváncsi vagyok az egérkezelésére, remélem fincsi

-
ncc1701
veterán
válasz
üzenetére
Látod, abyssussal ilyen gondom nincs. Anno beállítottam usb-nek az 1000hz-et, egér alján is beállítom kapcsolóval, ahogyan a dpi-t is, és csókolom. Amúgy anno én is DA-t szerettem volna venni, de amikor nagyon rámjött, akkor 1 hétig nem lehetett kapni az ip*nban. Aztán a fene tudja, én nagyon elégedett vagyok ezzel is. Az én szintemhez egészen biztos, h jó.
-
.LnB
titán
Bocsi az off-ért, de legalább tudom, hogy itt szakértők válaszolnak a kérdésemre.
Tudni lehet már valamit a Win10 egérkezeléséről? Ugyan olyan szutyok lesz mint a Win8? -
törölt tag
válasz
ncc1701
üzenetére
Nem hiszem, csak próbálgattam milyen 200DPI-vel játszani
Egyébként nagyon megszerettem ezt az egeret, csak azt bánom, hogy ismét rá kellett jönnöm mekkora gyökér az összes egérgyártó cég.. (vagy akármelyik vendor más területről) Veszel egy egeret, TUDOD, hogy tudja, amit tud, a képességeit, de a drivert szándékosan úgy írják meg, hogy kabbe. Pl. MX518 lazán vitte az 1000 Hz-et, de ha feltetted a szoftverét, amivel a DPI-t állítgatod, már csak 125Hz-ig engedte, ha megdöglesz is. Ugyanez Razerrel: Megveszed az egeret (az újakat is 20+ ért!) ott jelzi választhatónak az 1000Hz-et, de hiába állítod be, csakazértis 500Hz-en megy. Amint letörlöd a szoftverét, 1000Hz.. De akkor elbúcsúzhatsz a DPI állítgatástól. Amit pedig el kellene tárolnia az egér firmware-ébe, de ha letörlöd a szoftvert, akkor hiába nyomkodod a DPI váltót az egér hasán, hiába van 3 profilod, már csakazértis 1 DPI értéken fog menni nyomkodhatod napestig. Kinzunál nincsenek ilyenek, ott választhatod 125/500/1000Hz-eket, meg is jegyzi, viszont kizárólag előre beállított DPI értékek vannak, tehát 400/800/1600/3200 és passz. Nincs olyan, hogy 450, vagy mittomén 200, ahogy én akarom, ezt vetted, ezt kapod, osszad béfele kezicsókolom. Ha felteszem a razer régebbi driverét, az lazán engedi 1000HZ-en, de nem enged DPI-t váltani
Miért? Csak. Majd ők eldöntik, hogy mit használsz ecsém, csak anem gondoltad, hogy majd te fogod?! Ami a régebbi razer drivernél pl. azért roppant kellemetlen, mert eleve 450 a legkisebb DPI érték, utána 900, 1800 (újabbaknál följebb) Na de mi van ha nekem eddig az összes egerem tudta a 400DPI-t és 15 éve azon használom, azt szoktam meg? Szokjam meg ezt! Érted.. szabaccság elvtársakk.. matt -
törölt tag
Kezdem megkedvelni a DA-t

-
ncc1701
veterán
Nyomattunk pár classicot. Dögöljek meg, sokkal jobb, mint ez a loadoutos fasság.
-
Sotho
őstag
Most méé lépett ki mindenki?
tehetek én arról hogy beleraksizik maga előtt a falba?[link] -
ncc1701
veterán
Tegnap volt egy olyan railem, h egyszerre két emberkéből esett ki a piros 80-as, és haltak el.

-
-
ncc1701
veterán
válasz
üzenetére
Segíts már pls, ilyenekben benne vagy. Van egy kb 2 órás avi fájlom, amihez van egy kb 1.4G-s wav hanganyag. Az avin nincs hang. Ezt a kettőt szeretném összetenni vmi mp4-be úgy, hogy értelemszerűen kissebb legyen. Az anyag egyébként egy képernyőről felvett oktató video, nagyon kevés mozgással, az ilyen tipikusan 250M szokott lenni mp4-ben, csak összeomlott a screenrecorder progi, és a temp könyvtárból így tudtam összekukázni az anyagot.
Milyen progival csináljam? -
törölt tag
Én marha gondoltam leülök, nyomok pár meccset, de már a kliens progi(bughalmazfos) is 2 percig "tölt" (qrva nagy élmény nézni egy moddolt 1999-es játék "kezdőképernyőjét nézni ennyi ideig 2015-ben) aztán dob mindenféle errort, végül meg ez dobta föl a koronát az egész hóbelevancra..:
Ezt most komolyqan gondolják így hétvégén, szombat délután, steam, meg f@szom előnyei stb he

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Na, 0rigin acc-on is megvan a 100k frag. \(: D)/
-
Sotho
őstag
-
ncc1701
veterán
Harmadik legnagyobb dammal utolsónak lenni, ezt is csak én tudom összehozni.

-
törölt tag
Megvan miért lagolt annyira a QL. Ezek a kis mocskok nem rákaptak a zinternettre?
-
ncc1701
veterán
Most meg a shaft miatt küldtek el a halál f@szára. De hát tehetek én róla, h felugrik a dobbantón, és olyan szép ívben mozog, h azt kb 80%-os pontosan le tudom követni?
És ezt egymás után 2x? Merthát ha látom, h 5-10sec kell a redig, azt én megvárom. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ezzel ki lehet számolni a real sens-t, real accel-t.
-
ncc1701
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Szerintem sem, nálam 1800-hoz van vmi 0.6 körüli. Többi értéket fejből nem nyomom.

-
törölt tag
Eez naggyonprimitív, nem bírom
Ez annyiraszaar
tényleg vannak ilyen emberek, vagy csak megjátssza 
QL driver: egy csávó készített QL-hez egy nemhivatalos drivert, amiben van egy "szűrő" (accel/offset/sensitivity és még pár ilyesmi) valamiféle control panellel 32 és 64 bites winhez is, eddig azt használtam, de a razer drivere valahogy eléggé más, mint az eddigi egereimé, úgyhogy nem variálok azóta, hogy megvannak (gyári driver nélkül alapból 1800DPI-re lövik be magukat, hiába lettek előzőleg beállítva 450/900/1800-ra firmware szinten és 1800-on is maradnak, ha nyomkodom a DPI váltót, míg szét nem esik is)
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De virtualb@x 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

F@szbúkon azt írták ma 20 éves. Ennyire öregek lennél 
Gyúrok rá. (egy kicsit)