Hirdetés
- CES 2026: AI-fókuszra kapcsolnak az Acer Swift, Aspire és Nitro notebookok
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- Sofabaton (logitech harmony alternatíva)
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Milyen processzort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ncc1701
veterán
válasz
Synthwave
üzenetére
Mondom én, suhanc. :Đ
Mondjuk én idén leszek 40, és semmi baja semmimnek. Igaz, 15 éves korom óta valamit mindíg sportolok rendszeresen. Most a kondi mellett a legújabb dolog az, h vettem a bicajhoz egy szabad görgőt, oszt otthon is tekerek napi 15 percet.

Izületre szedj arthroxont. Az segíteni szokott. És igyál napi 3 liter vizet.
-
Damage401
senior tag
Sziasztok,
Az új Update óta, nektek is lagtenger az egész?
-
ncc1701
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Ez így van, elég megnyugtató búgó hangja van neki.

Tegnap egy srácot leszedtem 5, egymás utáni raillel, BS volt rajta ofc. Vicces volt, lehet, h anyázott.

-
-
atidzsiforc
őstag
Nem kene, hogy barmi kulonbseg legyen, annyi az egesz hogy fel tudsz gyorsulni max 640ups-re, ha nyomva tartod a jumpot meg a +forwardot, strafejumpolasra nem kene hogy hatassal legen.
Elvileg amugy vmit valtoztattak a surlodassal, gyorsabban lehet iranyt valtani futkarozas kozben vagy mi, lehet amiatt csuszosabb nehany felulet, nemtom...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Csak 45-55 átlagban, szóval csak 5-10 %-ot javult. No aim assist, pure hands.
Milyen movement? Első adandó alkalommal cg_autoHop 0.
Viszont úgy vettem észre, hogy egy-két perem csúszósabb lett. Pl. dm14-en (Grim Dungeons - amire ncc1701 gondolt, az dm15 (Demon's Keep) - vagy nem, de dm14-en nincs láva) RA-tól átugrasz az oszlopra, hogy az ablakon keresztül a Quad-folyosóra érkezz és olyan, mintha az oszlop pereme jeges lenne. -
.LnB
titán
válasz
Synthwave
üzenetére
Tőled akartam kérdezni valamit.
Elsőre temetted a QL-t. Aztán olvasgattam a topikot, hogy azért csak nyomod. És linkelted a 70%-os shaftokat. De ez mitől van? Tényleg belekerült valami aim segítség a játékba? Vagy mitől növekedett a shaftod 30-40%-ot?
Másik kérdés, ez a movement duelben is van? Mert én csak azt próbáltam és nem éreztem különbséget. -
ncc1701
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Ja, olvastam, wine támogatásról írnak, ott meg a mouse kezelés egy kalap kaka.

-
atidzsiforc
őstag
válasz
ncc1701
üzenetére
linux jatekok kozt nincs listazva

amugy elvileg valaszthato lesz, hogy az adott quake live accountot szeretned-e a steam accountodhoz csatolni, ha azt nem teszed meg, akkor sima launcherbol is be tudsz jelentkezni tovabbra is. legalabb is errol pletykalnak redditen, esr-en.
-
ncc1701
veterán
Főleg, ha oWn megokosítja a kölköt kvados bfg-vel. Én meg belelövöm dm14-en a lávába a bfg-től, mert én arra utazom. Own ravasz, felveszi a teleportot, és első railem után katapultál. :Đ Mostanában direkt ott kószálok, h railezzem a kvadosokat. Csak úgy potyognak nekik a -1 fragek a lávába.

Ugyanazon a mapon másik poén, el lehet bújni a kvadnál a sarokba úgy, h nem látnak. Oszt mikor megy a kvadért, már megy is bele a rail/raksi. Csúnya dolog a kempelés, de ilyenkor nagyon kell röhögnöm.
-
.LnB
titán
Quake Live - Official Steam Launch Trailer
Mától Steamen

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc
üzenetére
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Azért az tudod, hogy olyan nevet írsz be 5 másodpercenként, amilyet akarsz, ugye?

-
atidzsiforc
őstag
haha ma qw-ben sikerult megolnom bulatot ffa-ban 2 meccs alatt 3x, fejlodok

-
sto1911
veterán
-
törölt tag
ajánlotok egy qw szerót?
-
Sotho
őstag
Warp hegyek

-
Sotho
őstag
Mondom ,de szar lagos, warpol az egész, azt nem vettem észre de ment a letöltés
És csúnyén elintézett valami újreges vénus nevezetű gyerek, own nem te vagy az már megint?
[link] -
AnginaP
aktív tag
oWn tudom,hogy kicsit off, de ide a legegyszerűbb bepötyögnöm. Felraktam nQuake-et, és single-ben mindig ha egy lövést befejezek (felengedem a tűzgombot), kiírja, hogy no weapon, és visszavált alap shoti-ra. És csak single-ben. Nemtudod ez mért lehet?
-
ncc1701
veterán
Ma másodjára küldtek el a railemmel a fenébe. Tetszik.

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Hát ez nem igaz. Megint feltűntek a cselőpókok a szobámban.

Dueleztem egy fattyúval. A kis (BÖSZME) mocsadék az RA-t kempelte (szokás szerint a karnis mögött, hogy még véletlenül se tudj normálisan hozzáférni
).
Igen? Aqrvanyádat. Elkezdtem rail-lel szúrkodni (seprűnyél). A fél stack-jét leszedtem (húzni kezdte az egyik lábát), aztán elkezdett mid felé +back-elni (plafon közepe). ÖT overtime után OLYAN PUMMELT kapott, hogy belegyógyúlt a GeForce 6600 GT-s doboz hajtásai közé.gg no re fu
-
ncc1701
veterán
Mert jó vagy. Tegnap este olyanokat raileztem, h még engem is meglepett.
Gyakorlatilag instagibban nyomtam végig a meccseket. 35-45 impressive/meccs volt, még jó, h kikapcsoltam a gayouncert, amennyire lehetett. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ma kétszer volt HETVENES lg, meg 89% BFG 40 kill-lel. :' D
-
Elég érdekes az az új hang... Szerintem ehhez a henteléshez nagyon illet a régi. Ez iszonyat buzis lett, a quake tempóját tekintve.

-
ncc1701
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Következőnek keel-t le fogják cserélni hellókittire.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc
üzenetére
r_fastSky 1
r_fastSkyColor 0x000000 -
atidzsiforc
őstag
De most komolyan mi ez az announcer. Kovetkezo update mi lesz? Szivarvanyos skybox?
-
-
.LnB
titán
OMG! Ez a meccs: [link]

-
Sikerült véletlen valahogy elállítanom a weapon quality-t. Ehhez mi a parancs, mert most így elég kockás mind.

-
ncc1701
veterán
Insta vót. Most -10 elóval áldoztam érte.

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
ncc1701
üzenetére
Majd leszek, de azért kösz a bíztatást.
Csak meglepett, mert nem ilyen TDM-ezésre számítottam. Mondjuk hozzá kell tenni, hogy az ominózus 2. map-on elég jól összedolgozott a csapat; rail-area, RA, powerup - senki sem CA-t játszott. Úgy azért sokkal könnyebb relatíve jól teljesíteni, ha nem retardáltakkal játszol (értsd 1v7).
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
ncc1701
üzenetére
Kezd sikeres lenni az 0rigin projekt. Ma egymás után két olyan tele szerver is volt, ami connect után gyakorlatilag azonnal kiürült.
El is kezdtem TDM-pickupolgatni megint. 46-51% lg, igaz, összesen csak 7 frag by the villám, de nem noobokra - vicces volt, hogy az FFA-szokás kivételesen itt is tiszteletét tette.
Utolsó mapon (Dreadful Place) több damage-et osztottam ki, mint ash, majd' fele annyit kaptam be, több fragom is volt eggyel, meg +18 net. Ahhoz képest, hogy fél éve nem TDM-eztem, megindított, úgy lelkileg - hogy vannak még csodák.
wtf is happening?
-
ncc1701
veterán
Mindez azért van, mert gondolom kimutatták vmi statisztikában, h amikor a régi kemény, férfias, sztenori hang rájuk szól a kis kancsócskákra, h sudden death, akkor összerezdültek, és panaszkodi kezdtek a mamájuknak.
Meg azért, mert oWn lazsált, és nem űzte el őket messzebbre.
-
ncc1701
veterán
Bammeg, úgy beszél, mintha vmi travinak szopnák a f@szát... Döbbenet.
Másrészt tudom, h ez a buzoid, vékony típus a mai divat, ez fexik a kis köcsögöknek, csak nekem(nekünk) fura.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Szentencia egy szellemileg alulfejlett kanadainak;
"How about giving a proper blowjob to your fellow muricans SyncTerror & sponge? You seem pretty adept at it. Mental capacity is the same, so you don't need to be worried about being looked down on.
On a sidenote, thank this country while fucking frozen bears out of desperation, that you can type out your stupidity and misery in life on a computer. Just for an example. If it were up to only you inbreds, we would still be living in the feudal age. Ah, wait, you didn't even have a country then. Tough luck, but it's not your fault.
Funny fact is that you probably never ever studied any books on world history either, rather using them as paperweight, but I'm seriously amazed that you can at least read somewhat. The standard of your compostion however, is still on a pre-school ghetto level, so you need to work on that a bit.
If it's only troll and not genuine retardness, it's the shittiest flaming I ever encountered. Either way, you lack quality and substance.Also, eat your shitty McDonald's, you will die sooner and it's befitting for you anyways - same with these updates, which only disabled monkeys seem to enjoy.
Whoa, did you realize the meaning of this sophisticated sentence? I just compared you to a disabled monkey. Flower language at its best.tl;dr: I prefer home cooking and pure Quake.
gg no re, CapsLock boy"
ESR az egyetlen hely, ahol az ilyet nemhogy kimoderálják, de még [+]-okat is kapsz érte. <333
Gyűlik már lincselésre a tömeg.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Sofabaton (logitech harmony alternatíva)
- Milyen routert?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Path of Exile 2
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Éjfél után jobb. Ha kibírom addig.
Lemez a kis szerveremben van, az meg az előszobában figyel. Ott jön be az optika is.
És nekem is kifagyott. És szintén SSD.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

És csúnyén elintézett valami újreges vénus nevezetű gyerek, own nem te vagy az már megint? 
).

Akár az új kommentátor neve is lehetne.