Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orbb
aktív tag
-
ncc1701
veterán
válasz
Synthwave
üzenetére
Mosmá én is rájöttem, h változtatni kellene. Csak kicsit unalmas, hogy az első mondjuk 6 helyezett rocket monkey. Nem szeretnék közéjük tartozni még véletlenül sem.

Itemekre meg hiába mennék, ha bennt vagy, mész körbe-körbe, oszt vagy elötted érek oda, akkor meghaltam, vagy utánad, de akkor meg minek.
-
-
törölt tag
Ma összefutottam ezzel a cukorfalattal, hát.. tanulságos volt

Mellesleg mi lett Fireztorm-al? Abbahagyta?
-
Flow
senior tag
"Tchami" esetleg itt?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Synthwave
üzenetére
Mondjuk 7-es FFA tournament pool:
-------------------------------------------------
dm6 (Campgrounds)
dm9 (Hero's Keep) // amíg ez nem elérhető, addig dm7 (Retribution)
dm12 (Dredwerkz)
dm15 (Demon Keep)
dm17 (Longest Yard)
dm20 (Hidden Fortress)
t9 (House of Decay)A döntőkhöz meg:
------------------------
dm14 (Grim Dungeons)
dm18 (Space Chamber)
qzt6 (Almost Lost)Szerintem ebben a poolban az FFA minden iránya szerepel, jó "műfaj-összegző", sok klasszikus elemmel.
-
.LnB
titán
Az mitől lehet, hogy nem tudok bemenni egy szerverre sem? És chaten sem jelez senkit.

-
Sotho
őstag
sya_ ,siPliu, ghibe, sleekz, Irri, snakster , Veritas volt ma a felhozatal és zéró nyert meccs a részemről

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Szerintem az igazán jó FFA;
8-12 player
no loadouts
no item timers
no unified ammo packs
-hmg
+bfg
40 sec ammo respawn
free vote before match starts
no vegetablesmap pool:
dm4
dm6 (meh..)
dm7
dm8
dm9
dm10
dm12
dm15
dm17
dm18
dm20
ra3m11
ca2
qzt3
qzt6
Pugatory
Limbus
Terminatria
Arcane Citadel
ztn-------------------------------------------
8 slot (7+te magad) legHC-bb FFA, ami most hirtelen eszembe jut:
med1xza
bunnye
fazz
zyrinx
czm
abso
sya_ / NOOBAKILLAH (FFA tekintetében vagy-vagy, amúgy meg messze Nooba) -
Sotho
őstag
De duelleztünk és kikaptam
Ahhoz nekem kéne füles meg több türelem, FFA-ban meg megy az agyatlan hentelés , amikor veszem a fáradságot és kicsit taktikázok akkor már nagyon odatettem magam. 
Szeretem a 16-os szerókat is kis pályán, (és/vagy 100 frages) ott kiélhetem a brutalitásomat
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Gamma-script:
seta r_gamma 1.2
bind UPARROW "vstr gup"
bind DOWNARROW "vstr gdn"
set gup vstr ga06
set gdn vstr ga04
set ga00 "play sound/misc/menu2 ; set r_gamma 0.7 ;set gdn vstr ga00 ; set gup vstr ga01 "
set ga01 "play sound/misc/menu2 ; set r_gamma 0.8 ;set gdn vstr ga00 ; set gup vstr ga02 "
set ga02 "play sound/misc/menu2 ; set r_gamma 0.9 ;set gdn vstr ga01 ; set gup vstr ga03 "
set ga03 "play sound/misc/menu2 ; set r_gamma 1 ;set gdn vstr ga02 ; set gup vstr ga04 "
set ga04 "play sound/misc/menu2 ; set r_gamma 1.1 ;set gdn vstr ga03 ; set gup vstr ga05 "
set ga05 "play sound/misc/menu2 ; set r_gamma 1.2 ;set gdn vstr ga04 ; set gup vstr ga06 "
set ga06 "play sound/misc/menu2 ; set r_gamma 1.3 ;set gdn vstr ga05 ; set gup vstr ga07 "
set ga07 "play sound/misc/menu2 ; set r_gamma 1.4 ;set gdn vstr ga06 ; set gup vstr ga07 "Alternatív verzió:
bind UPARROW "vstr gup"
bind DOWNARROW "vstr gdn"
seta gup "vstr gal12"
seta gdn "vstr gal09"
seta gal20 "seta r_gamma 1.4;set gdn vstr gal19;set gup vstr gal20;echo ^7Gamma: ^0[^1MAX^0]"
seta gal19 "seta r_gamma 1.35;set gdn vstr gal18;set gup vstr gal20;echo ^7Gamma: ^0[^71.35^0]"
seta gal18 "seta r_gamma 1.3;set gdn vstr gal17;set gup vstr gal19;echo ^7Gamma: ^0[^71.3^0]"
seta gal17 "seta r_gamma 1.25;set gdn vstr gal16;set gup vstr gal18;echo ^7Gamma: ^0[^71.25^0]"
seta gal16 "seta r_gamma 1.2;set gdn vstr gal15;set gup vstr gal17;echo ^7Gamma: ^0[^71.2^0]"
seta gal15 "seta r_gamma 1.15;set gdn vstr gal14;set gup vstr gal16;echo ^7Gamma: ^0[^71.15^0]"
seta gal14 "seta r_gamma 1.1;set gdn vstr gal13;set gup vstr gal15;echo ^7Gamma: ^0[^71.1^0]"
seta gal13 "seta r_gamma 1.05;set gdn vstr gal12;set gup vstr gal14;echo ^7Gamma: ^0[^71.05^0]"
seta gal12 "seta r_gamma 1.0;set gdn vstr gal11;set gup vstr gal13;echo ^7Gamma: ^0[^71^0]"
seta gal11 "seta r_gamma 0.95;set gdn vstr gal10;set gup vstr gal12;echo ^7Gamma: ^0[^70.95^0]"
seta gal10 "seta r_gamma 0.9;set gdn vstr gal09;set gup vstr gal11;echo ^7Gamma: ^0[^70.9^0]"
seta gal09 "seta r_gamma 0.85;set gdn vstr gal08;set gup vstr gal10;echo ^7Gamma: ^0[^70.85^0]"
seta gal08 "seta r_gamma 0.8;set gdn vstr gal07;set gup vstr gal09;echo ^7Gamma: ^0[^70.8^0]"
seta gal07 "seta r_gamma 0.75;set gdn vstr gal06;set gup vstr gal08;echo ^7Gamma: ^0[^70.75^0]"
seta gal06 "seta r_gamma 0.7;set gdn vstr gal05;set gup vstr gal07;echo ^7Gamma: ^0[^70.7^0]"
seta gal05 "seta r_gamma 0.65;set gdn vstr gal04;set gup vstr gal06;echo ^7Gamma: ^0[^70.65^0]"
seta gal04 "seta r_gamma 0.6;set gdn vstr gal03;set gup vstr gal05;echo ^7Gamma: ^0[^70.6^0]"
seta gal03 "seta r_gamma 0.55;set gdn vstr gal02;set gup vstr gal04;echo ^7Gamma: ^0[^70.55^0]"
seta gal02 "seta r_gamma 0.5;set gdn vstr gal01;set gup vstr gal03;echo ^7Gamma: ^0[^70.5^0]"
seta gal01 "seta r_gamma 0.45;set gdn vstr gal00;set gup vstr gal02;echo ^7Gamma: ^0[^70.45^0]"
seta gal00 "seta r_gamma 0.4;set gdn vstr gal00;set gup vstr gal01;echo ^7Gamma: ^0[^1MIN^0]" -
Én nem tudom mi történt velem, de pár hete végre valami megváltozott a shaftomban. Eddig max 25-30at sikerült kierőszakolnom magamból. Most 35-40 között ingázik. Gőzöm nincs miért. Talán az egér érzékenység lejjebb vitele dobott ennyit? jejejejeee
Szerk: Én oWn egyedi mozgását irigylem. Én is defraggoztam qrva sokat, de ő olyan smooth még is!

-
Én most WMO-val 3.2 sens, 0.025 accel, Ennél nagyobb accelt nem tudok megszokni. Csomót próbálgattam és végül ez a kombó vált be nekem.

-
.LnB
titán
válasz
ncc1701
üzenetére
Elég nevetséges ez a szavazós dolog. kb 4 hónapja játszottam utoljára, akkor még nem volt ilyen szerintem. Bár akkor volt előfizetésem.
0.011? Majd kipróbálom. (Tudom, egér, sens függő is azért ez.)
Itt FFA-ban nagyon felerősödik az a hibám, hogy hajlamos vagyok ugrálás közben lőni. Ezt a hülye szokást nagyon le kellene vetkőznöm.
-
ncc1701
veterán
Fix értékek vannak, 0.05-önként lépked fel-le. Vmi 0.4-1.4 között, de ez nyilván több mindentől függ adott confignál.
Ez volt a nagy ötletük, hogy csak az előfizető szavazhat. Zseniális, mi? Mások extra funkciókat adnak az előfizetőknek, itt meghagyják az eddíg megszokottakat. Ösztönző, ugye? Engem is ösztönzött arra, h ne fizessek rá elő, pedig már gondolkodtam rajta.

Az derék nagy accel. Nálam 0.011.

-
.LnB
titán
válasz
ncc1701
üzenetére
nadespammer-rel minden meccsen találkoztam, de engem még nem zavar, felőlem csinálhatja.

Classic, oké megjegyeztem. Az a gamma bind az jó ötlet de van olyan parancs ami Pl: f11-re levesz, f12-re rátesz a gammára? Vagy konkrét értékek vannak bebindelve?Előfizuval kapcsolatban pedig csak most szembesültem azzal, hogy akinek nincs az még a következő mapra sem szavazhat?!

Most még az accell-el szenvedek kicsit, jelenleg 0.111-re állítottam így játszottam, nem volt rossz de nem ártana finomhangolni. A régi cfg-hez képes eléggé levettem a senset, és most kell az accel. Most ezt próbálom megfelelően belőni.
-
ncc1701
veterán
Én is úgy játszok, relatíve sötét map, és világító ellen. Hátránya maximum akkor van, ha nem ismered a mapot, és annyira sötét, h nem látni jól. Illetve nálam f11-f12-re van bindelve gamma fel-le állító scipt, maponként változtatom kb, meg az enemycolort is ahhoz. A másik opció, az oWn féle beállítás, h rohadt világos minden, az nekem nem adja annyira az enemyt, de ez nyilván megszokás kérdése.
Classic FFA-t keress, az a régi, de az nincs benne a statban, mert unranked. Parasztok. Az tényleg jobb amúgy.
Szerintem itt nincs senkinek előfizuja. Én úgy szoktam, h megnézem, ki van fennt friend listen, és megyek utána. Kivéve, ha plö 16 fős szerverekre mennek fel, vagy rotterdam, meg hasonlók. Mert a tömeget nem bírom , nadespammer noobok, meg minél többen vannak, annál inkább nő a mákolás kérdése. A ping meg alap, frankfurt, illetve román (digi netem van) szerver az, ami nekem bejön.
-
.LnB
titán
Sikerült tegnap végül megoldanom a cfg problémámat, némi sz*pás után. Nem is részletezném mert számotokra irreleváns. Egy kérdésem lenne, most elég kicsi gamma-val játszom, ennek van valami hátránya? Jó rikító citromsárga enemy modell, és jó sötét map.
És játszottam is FFA-t. A siker még elmaradt természetesen. Nekem nagyon szokatlan. Az lenne a kérdésem, hogy hol találok olyan FFA gamet, ahol nem az új rendszer alapján mennek a meccsek?
Ti szoktatok szervert csinálni és úgy játszotok? Vagy meglévőhöz csatlakoztok be közösen? Mert nekem nagyon nem tetszik ez, hogy ki kell választani a két fegyvert és azzal éledsz. És ha ti csináltok szerót akkor inkább jönnék veletek és sz*pok.

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
UPDATED list:
--------------------
108 - Zowie EC2 (+Corepad Deskpad XL + QPad MK50)
421 - Razer Abyssus (+Razer Goliathus) -> MS WMO 1.1a
alfaomega - Razer DA (+Razer Goliathus)
alteza - Zowie AM (+Artisan Hien Mid + SS 6Gv2)
_ash - Logitech G400 (+A4Tech Bloody B-081 + Razer Black Widow 2012)
axion - Razer DA 3G
Av3k - Logitech MX 310 -> Razer Salmosa -> SS Kana
baksteen - MS IME 3.0 -> SS Kana
bodzo - SS Ikari Laser -> MS WMO 1.1a
bombthreat - MS WMO 1.1a (+PureTrak Talent)
calipt - Razer DA -> Roccat Kova -> SS Kinzu v1 -> Razer Abyssus -> Lollysus optical (WMO innards)
cAs - Logitech G100s
cerboz - Zowie AM (+Corepad C1 L)
chance - Razer Salmosa -> MS WMO 1.1a -> SS Kinzu v1
clawz - MS IME 3.0 (+Razer Goliathus)
coolleR - MS WMO 1.1a -> Razer Abyssus -> Zowie EC2 eVo -> Zowie EC eVo CL (+Corepad Cerro XXX-Large)
cYpheR - MS WMO 1.1a -> Razer DA -> Razer Abyssus -> SS Kana -> MS WMO 1.1a -> Razer Taipan (-> MS WMO 1.1a?)
czm - Logitech MX 300 -> Razer Salmosa -> SS Kinzu v1
DaHanG - SS Ikari Optical -> Razer DA -> SS Xai -> SS Kinzu v1 -> SS Kana (+Razer Goliathus + SS 7G)
debtorr - Zowie EC1
DEISMA - MS WMO 1.1a (+Razer Goliathus Control)
dem0n - MS WMO 1.1a
dimitri - Logitech G400 (+Razer Goliathus Speed)
dkt - Logitech G9 -> MS IME 3.0 -> Zowie EC1 -> Raptor M3 DKT -> Zowie FK
draven - MS IMO 1.1a
empish - SS Kana v2 (+Razer BlackWidow Tournament 2014)
evil - SS Kinzu v1 (+SS QcK Heavy + SS 6Gv2)
fazz - MS WMO 1.1a -> MS IME 3.0 -> Razer Abyssus (+Razer Goliathus Speed 2014 + SS 6Gv2)
fearZZz - Logitech MX 518
FISHs - Razer DeatAdder 3.5 G --> Razer DeathAdder 2013 (+Razer Megasoma)
fox - MS WMO 1.1a
FraZe - SS Kana (+SS QcK+)
frs - Razer Abyssus
funnyb - MS WMO 1.1a
gaiia - Logitech MX 300 (+Corepad Deskpad XXXXL)
gienon - MS WMO 1.1a
gandhi - Logitech MX 300
GaRpY - Razer DA
griffin - MS IME 3.0
Guard - MS IME 3.0 -> Zowie EC1 eVo
h8m3 - Ninox Aurora beta (+Artisan Hien Hard + SS 7G) -> Logitech G100s (+SS QcK Heavy + Ducky Shine 3 Yellow)
hypnoi - Razer Abyssus (+Razer Goliathus Speed + Logitech G11)
ikkeds - Razer Abyssus (+SS QcK+)
ins - MS IME 3.0 -> some black ball mouse & Zowie EC2 eVo
ischju - MS IMO 1.1a
jetro - Razer Abyssus 2014 (+Artisan Shidenkai Mid / Artisan Hien Soft)
jibo - MS WMO 1.1a
ka5ta - MS WMO 1.1a -> Logitech G9x
k1llsen - Logitech MX 518 -> Logitech G9 -> Logitech G9x
krysa - MS WMO 1.1a
l1nkin - MS WMO 1.1a -> SS Kinzu v1 -> KinzuAdder -> Ninox Aurora
Latrommi - Logitech G400 (+Razer Goliathus Control)
Latvietis - MS WMO 1.1a (+Razer Goliathus Speed Omega)
madix - Zowie IMO 1.1a
med1xza - Logitech MX510 -> Logitech MX518 -> Logitech G400 -> Logitech G402 (+Artisan Shiden Mid L)
mew - Logitech MX 300 -> Logitech G100
mj_ - Razer Abyssus (+SS QcK Mass)
NiGHTOPS - Razer DA 3G
noctis - Logitech G1 inside MS "Trekker" ball mouse -> Razer Abyssus w. Salmosa internals --> Logitech G100s
NooD - Zowie AM (+Zowie G-TF Speed)
pavel - SS Xai -> SS Kana -> Zowie EC2 eVo (+SS QcK Heavy + SS 6Gv2)
plazma - Logitech G400 (+SS QcK+)
PURRI - MS IME 3.0 -> Zowie (EC1 eVo?)
rapha - Logitech MX 518 -> MS WMO 1.1a w. SS-sticker -> SS Xai -> MS WMO 1.1a (+SS QcK+ SK)
rehepapp - Logitech MX 518 -> Razer Abyssus
s7ry - Logitech MX 518 (+SS QcK mini)
Sev3n - MS WMO 1.1a -> Zowie AM (+SS QcK Heavy) -> Ninox Aurora (+Razer Goliathus Speed Alpha)
SPART1E - SS Kinzu v1 -> SS Xai
starosta - Razer Abyssus (+Razer Mantis Control)
stermy - MS IME 3.0
strenx - Logitech MX 510 -> Logitech MX 518 -> SS Kinzu v1 -> Logitech MX 518 -> SS Kinzu v1 (+SS QcK+ fnatic)
T1E - Razer Abyssus
tox - MS WMO 1.1a
Trajan - Razer DA -> Logitech G9x (+Razer Goliathus)
twister - MS WMO 1.1a -> SS Kana
unnamedtony - Logitech MX 518 -> Razer Abyssus (+Razer Goliathus Control)
URAZ - SS Kana (+SS QcK+)
visje - SS Kinzu v1
Vo0 - MS IME 3.0 -> Razer DA -> MS IME 3.0 --> Zowie EC2 eVo
Weird - Logitech G5 -> "sum 2$ crap" : D
whaz - Razer DeathAdder 2014 (+Razer BlackWidow Tournament Edition)
winz - Razer Abyssus w. Salmosa internals -> Logitech G100s (+Ozone Ground level Evolution)
Xron - Razer Abyssus Mirror (+Razer Goliathus Speed + A4Tech X7 G600)
Yakumo - Razer DeathAdder 2013 (+Artisan Shiden)
Yrx - Logitech G100s (+SS QcK+ / Icemat / Roccat Raivo)
Z4muZ - MS IME 3.0
ZeRo4 - MS Intellimouse (ball) (+Allsop Raindrop) -> MS WMO 1.1a -> Razer Abyssus
ZoOt - Logitech MX 518 -> Roccat Kone -> MS IME 3.0 -> SS Kana -> Zowie (EC2 eVo?)
zsx - MS IMO 1.1a(?) -> MS IME 3.0
zyrinx - MS IME 3.0 (+SS QcK+)bps - Logitech MX 518 -> Razer DA
bulat - MS IME 3.0
LocKtar - Logitech MX 518 -> Logitech G400
Mawe - Razer Copperhead (+Razer eXactMat)
Milton - Logitech G400
Murdoc - Razer DA (+Razer Goliathus Control)
ParadokS - Logitech G1 (+fUnc 1030 rough side) -> Logitech G400
rikoll - MS IME 3.0 -> Logitech MX 518 -> Razer Lachesis -> Razer DA -> Logitech G9x
Zero - Zowie EC2-----------------------------------------------
Sokra személyesen is rákérdeztem. Amúgy IRC, ESR, QL chat, twitch, fényképek, videók a forrásanyag.
-
Van vmi updated lista, hogy a pro-k épp milyen egérkét használnak?

-
ncc1701
veterán
Akkor nem zavarhat össze semmi semmit. A valami.cfg-be kell irogatni a dolgaid. Úgy érdemes, h ha vmi változtatsz, akkor vagy csinálsz backupot, vagy a parancs elötti // jelekkel tudsz vmit kommentelni, alá bemásolva ugyanazt komment nélkül átírod. Majd játékban exec valami.cfg, és megnézed, mi lett. Oszt ha hetek múlva is ok, akkor kitörlöm a kommenteket. Én legalábbis így szoktam. A writecfg-t nem használom, mert abc sorrendben, vagy hogy írja ki, az összekavarná a szép configom.

-
ncc1701
veterán
Átkavartam a sajátomat, hátha segít a postrocess 0. Néha leesik a 250fps nekem.
-
Sotho
őstag
Nagyon gáz volt, beléptem a meccsbe és 87 ! volt a skillrate
de csak néztem estem-keltem , már a mapok előnézeti képei is rohadt lassan jöttek le, szóval egy csapat rocketnoob meg lesipuskás camper rg-s majdnem agyonvert, de szerencsére a jó öreg lg kihúzott a pácból. 
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Próbálj valami ilyesmit
r_vertexLight 1
r_fullbright 0
r_mapOverBrightBits 2
r_mapOverBrightCap 255
r_overBrightBits 1
r_picmip 7
r_contrast 1
r_gamma ~1.3
r_textureMode gl_linear
r_dynamicLight 0
r_subdivisions 4
r_enablePostProcess 1
r_enableColorCorrect 1
r_enableBloom 0
r_ignorehwgamma 0 -
ncc1701
veterán
seta com_maxfps 250
seta com_idlesleep 0
seta cg_fov 95
seta cg_simpleitems 1
seta cg_marks 0
seta cg_gibs 0
seta cg_impactsparks 0
seta cg_smoke_sg 0
seta cg_smokeradius_rl 0
seta cg_smokeradius_gl 0
seta cg_smokeradius_ng 0
seta cg_lightningImpact 0
seta cg_bubbleTrail 0
seta cg_brassTime 0
seta cg_Screendamage 0
seta cg_scorePlums 0
seta cg_smokeradius_flight 0
seta cg_smokeradius_dust 0
seta cg_waterwarp 0
seta cg_atmosphericeffects 0
seta cg_predictItems 0
seta cg_simpleItemsRadius 17
seta cg_smokeRadius_haste 0
seta cg_smokeradius_flight 0
seta cg_shadows 0
seta cg_forceEnemyWeaponColor 1
seta cg_drawfps 1
seta cg_muzzleFlash 0
seta r_contrast 0.8
seta r_mapoverbrightbits 1
seta r_mapOverBrightCap 1
seta r_overbrightbits 1
seta r_enablepostprocess 1
seta r_enablebloom 0
seta r_enablecolorcorrect 1
seta r_fullbright 0
seta r_displayRefresh 60
seta r_intensity 1
seta r_texturemode "GL_NEAREST"
seta r_simpleMipMaps 1
seta r_mode 19
seta r_subdivisions 80
seta r_vertexlight 1
seta r_lodbias -2
seta r_picmip 16
seta r_dynamiclight 0
seta r_simpleitems 1
seta r_fastsky 1
seta r_detailtextures 0
seta r_colorbits 16
seta r_ext_texture_env_add 0
seta r_roundimagesdown 10
seta r_ambientScale 100
seta r_teleporterFlash 0 -
.LnB
titán
Ha 16 a max akkor egyértelmű, hogy nem 17 volt.
Most megnéztem 15-öt és 10-et. Utóbbin hagytam, így néz ki: [link] [link]
Köze nincs ahhoz ami a linkelt videóban van.
Viszont azt nem tudom mivel lehet sötétíteni vagy világosítani az egészet. Most mint ha kicsit fakó lenne a kép. És ami zavar, az első képen jól látható, hogy mint ha 16bit-es lenne a szín. Pedig be van írva a cfg-be r_colorbits "32".
-
.LnB
titán
válasz
ncc1701
üzenetére
Tegnap elkezdtem kicsit piszkálni a cfg-met. Egy pár dolgot. Gondolkodom rajta, hogy kellene játszani. De nem Duel-t mert ott sz*pok, vagyis nem lépek előrébb. Talán lehet FFA lesz, az úgy is mindenkinek megy
. Még átgondolom.
Ezt a kinézetet pedig kipróbálnám azért kérdeztem. -
.LnB
titán
Ez a kinézet milyen console parancsokkal állítható be? [link]
-
Orbb
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Gitáros topic
- 3D nyomtatás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen TV-t vegyek?
- Sí, sielés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 2db Odyssey G5 ívelt 165Hz és ívelt 144Hz Monitor, és HUANUO dupla monitor kar 13 32", VESA
- KIA RIO 1.4 82760 km - eladó!
- Nitro ANV16-41 16" FHD+ IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- TUF F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gamer Pc - i7-6700, 16GB, GTX 1660
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
ahogy felmegyek, visszaigazolom! Köszi.
az a kaszt nem fedi a valóságot, egy régi jó barátommal szoktunk gyakorolgatni...főleg az utolsó időkben.

Na akkor mi nem fogunk ám játszani egy jó ideig
Ért hozzá.

Ahhoz nekem kéne füles meg több türelem, FFA-ban meg megy az agyatlan hentelés , amikor veszem a fáradságot és kicsit taktikázok akkor már nagyon odatettem magam. 
De aztán megpróbálhatjuk! Persze az AIM is csiszolandó eléggé, de ott látok fejlődési lehetőséget!
Ez szep volt!

)