- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpal
nagyúr
Szerintetek elfutna a játék Netbook-on ami kb 2-3 éves ?
És persze 22"-os monitor lenne rákötve HDMI-n .
Vagy mi az a minimális netbook specifikáció amin normálisan elindulna ? -
Hehe, semmilyen FFA nem kerül be qlranksba több napja. Pedig CA bekerül! Érdekes!
-
Sotho
őstag
Dueleztem párat : World Rank: #206779 vagyok
-
Mai FFA meccsek miért nem kerülnek fel qlranks-ra?
-
.LnB
titán
Én nem igazán mértem fel a helyzetet amikor úgy gondoltam, hogy négy hónap után, teljesen új cfg-vel és leginkább sens-el visszatérek quakezni. 1200-1300ELo-s emberkék szanaszét vernek. Pedig látom, hogy simán verhetőek. Legnagyobb bajom a dodge-ál van, mint ha minden rakettyába direkt beleállnék. Borzalom.
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Amikor dm13-at sikerült 7-5-re hozni egy overtime után és 3 másodperccel a vége előtt, PONT, amikor elkezdtem begépelni, hogy NE ABO... ~abort~
Úúúúúúúúúúúúú. : D
Majd olyat kéne csinálni, hogy egy nap egy map pörög. Meg te is nyiss az újabbak felé; Sinister, Cure, Tox, Silence. Meg majd dm6 és t9.
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
5 percen keresztül? : D Az már hide and seek kategóriába esett, de előtte sem voltál túl agresszív. Amúgy tényleg nem nagyon időzítettem semmit, néha a megát, míg el nem felejtettem megint azt is. A többi már csak érzésre.
Nem baj, kifőztem valami nagyon furmányosat. dm13-on aztán úgy tűnt, hogy működhet a dolog, csak köll hozzá az a ~40 ping. :>
-
ncc1701
veterán
D-t ne feledjük. De ja, marha fura, ha vki nem mozog, és nonstop fáradt. Nem akarom ezzel b@szogatni, de ez nem lesz jobb.
Én heti 3 gyúrás, tavasztól-őszig heti 4-5 bicajozás mellett sem vagyok soha fáradt. Pedig haverral az edző bicaj kör az 75-100km. És 40 múltam.Álmos igen, de az más történet.
Nyár végén-ősszel összetalálkozunk egy bácsival, beszéltünk vele, jött mögöttünk-velünk kb 20km-t. Akkor ünnepelte a 20. szülinapját negyedik alkalommal, valahonnan zuglóból indult, Ő is ilyen 100-120km-es kanyarokat csinál hetente. Döbbenet, igyekszem olyan lenni abban a korban.
-
Engem is taníttathatnátok egy kis duel-re! Egyszerűen atom lúzer vagyok benne, pedig tetszik a dolog! Túl rambó a stílusom és ezen változtatnom kell.
-
ncc1701
veterán
válasz
Synthwave #10047 üzenetére
Ha álmos vagy, akkor miért nem alszol?
Nekem néha van olyan időszakom, h este 9-kor már hulla vagyok, ugye 6-kor kelek, ilyenkor 1-2 héten át lefexem egy órával korábban.
Most meg jön a szép idő, hétvégén atomjaira szedem a két bicót, eltakarítom, újrazsírozom-olajozom, és hajrá, lehet tekerni sokat. Nyilván a játék rovására fog menni, de az ráér akkor, mikor nem tudok mást csinálni.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc #10045 üzenetére
Ja, még pluszba elálmosodom. A koffeintől csak jobban alszom.
-
ncc1701
veterán
Én ezzel úgy vagyok, h a minőség számomra fontosabb. Inkább 1-1 szép railes-shaftos fragem legyen, mint agyatlan 10 rocketes, amit beleereszt az ember a tömegbe, oszt majdcsak elhal vmellik. Olyat bárki tud. De ez egyéni hülyeségem. És jó sok fragje van, de ez csak egyet jelent: sok időt szán a dologra. De ha megnézed a statjait, akkor rájösz, h ennyi idővel Te már sokkal jobb lennél. Vagy akár talán én is.
-
ncc1701
veterán
npac című srácot ismeritek? Tegnap olyan ideges lett a railjeimre, h elkezdte összegauntletelni a hulláimat.
-
válasz
Synthwave #10025 üzenetére
Én ennek komolyan mondom rohadtul örülök! Több ilyet! Ki nem sz*rja le, ha egy Cypher-től kikapsz?
Majd egyszer talán annak is eljön az ideje, hogy nem, csak ehhez foglalkozni kell a dologgal! Amúgy igen, szerintem sokat segíthet, ha nem foglalkozol ki ül a gép másik felén, ahogy ncc is írta.
-
.LnB
titán
válasz
Synthwave #10025 üzenetére
Egyszer egyszer bárki kikaphat, szóval nem elképzelhetetlen hogy elkapod Cypher-t egy meccsen.
Cypher (és a top Pro-k) esetében nem csak timingen fog múlni a dolog. Lehet most úgy gondolod, hogy rossz a timinged. Majd javulsz benne, de ettől még nem lesz könnyebb. Nekik, akik ott a GM duel rank körül vannak már tökéletes a timingjük. Viszont nem ez a meccsdöntő, hanem az, hogy minden helyzetben ők irányítanak. Amikor azt hiszed, hogy te irányítasz az akkor sincs úgy.
Tegnap volt Cypher - nitrino meccs. nitrino jól kezdett, nyert is egy mapot, majd a másikon 4:0-ra vezetett. Mi lett a vége? Cypher szana szét verte. Azt a 4 fraget is az első jó spawnnak köszönheti kb. Az elsőből "eléldegélt" még egy darabig, szerzett 4fraget. Aztán Cypher szépen átvette a controll-t, és lejátszotta a mapról őt. Azt Cooller is elmondta, hogy nem véletlenül nem kerül be közéjük új tehetség, egyszerűen annyira sok tapasztalattal rendelkeznek ami utolérhetetlen egy újabb duel-es számára. És ezek a tapasztalatok tökéletes döntéseket eredményeznek. Lőhetsz jobban mint ők, ez mellé társulhat tökéletes timing, de ez kevés. Mert egy Cypher kaliberű játékos pontosan tudja, hogy mit csinálsz és mit fogsz csinálni a mapon. Szinte csak is meglepetésszerű játékkal lehet megfogni őket. Spart1e-val kellett volna tegnap játszanod, annyira szét volt csúszva
Semmi nem ment neki.
Tudom, hogy kettőnk közt van egy "fényévnyi" skill különdbség, szóval nem szerettem volna okoskodni. Csak leírtam a meglátásomat. Mert tegnap mikor néztem a meccseket pont ezen gondolkodtam.
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ma dueleztem Cypher-rel Sinister-en. Igazán felemelő volt. : D
15-1 lett a vége. Az utolsó 3 percben szaladt el a ló, félidőnél még csak 4-0 volt. Legjobban az item kontrolon buktam a dolgot (nem igazán konkuráltam a fő itemeknél), de a kettőnk által kiosztott damage között csak 465 eltérés volt (3229 vs. 2764). Ette a railt rendesen. :>
Tanulság: neki is jobban az arcába kellett volna mászni; zéró respekt, mintha egy 1000 elo-s scrub-bal játszanék - úgy valószínűleg jobban sikerült volna a dolog. De ez amúgy un block az egész duelezgetésemre igaz. Na mindegy, majd legközelebb. Elkezdem erőltetni ezt az agresszió dolgot.
-
Na senki sem onlány?
-
törölt tag
Akire te gondolsz, az Raisy volt és totál abbahagyta a QL-t, most valamilyen CS:GO csapatban játszik. Asszem akkor hagyta abba, amikor a QL a steam-re költözött és a nick hozzá lett kötve medve steam fiókjához. Szóval akit itt ott feltűnni látsz (jó sok gémet próbálgat/videókat készít) az nem Raisy, hanem Medve, aki anno vitte a quake.hu-t is, meg akinek a közreműködésével egyébként az igmdb demó/videó készítő móka is készült. Medve inkább CA/CTF/TDM meg ilyenekben nyomul
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 17-bs075ng kisfogyasztású 17"-os olcsó laptop kezdéshez!!!AkciÓÓ
- A Legolcsóbb!!!! Asus core i7-es notebook GeForce VGA kiárusítás!!!AkciÓÓ!
- Apple MacBook Pro (2010 MID, Geforce , SSD)
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ÚJ Bontatlan Apple Watch 10 46mm Cellular Rose Gold !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GaranciA
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest