Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotho
őstag
Volt pár very érdekess meccs tegnap (a 40 -ből
) (Pl kizárt hogy hallja hogy jövök de a sarkon ott vár 2 rocket.)
Szerintem a némi rutinnal rendelkező de továbbfejlődni képtelen nyomorékok is használnak időnként valami tiltott segédeszközt, hogy mutassák milyen faszagyerekek. -
törölt tag
válasz
ncc1701
üzenetére
az attól függ. ezek rendszeresen egymással edzenek (némelyikükről tudom) Own meg újabban alig-alig. Unnamedtony se túl sokat tolja mostanában, valamelyik nap sleekz 2x verte rommá a szemem láttára, pedig valaha ő volt állítólag a best. Csak azt akarom ezzel mondani, hogy ugye volt az a klasszikus zenész f@szi, asszem hegedült, ő mondta, jogy ha 1 napig nem gyakorol Ő érzi meg, ha 2 napig, akkor a családja is észreveszi, ha 3 napig, akkor már a közönség is.
-
törölt tag
MUHAHA
Kedvencem sya versenyt szervez. Nincs kedved lealázni őket Own?Group1:
bunnye
workinghard
sephis
vluke
sleekz
pwnstar
uber9petska
gaiia
methos
thunda
zelda
cmss
mapamapaGroup2:
corvu
med1xza
flamey
deputydawg
1ee
stphn
xpehope3
blubb_
dongo
dopey
ston3d -
törölt tag
válasz
sto1911
üzenetére
Ő egy ruszki csávó, szó szerint állandóan betépve (szereti a természetet, fűimádó) valami moszkvai külterületi panelrengetegből (1x mutatta képen) és valami számomra teljesen felfoghatatlan okból kifolyólag négerimádó (bocsánat khm.. "afroamerikai"; kimondottan USA, azon belülis gettónéger) ami hovatovább azért is mulatságos, mert egyébként meg rocker
Mellesleg a másik nickje mescalino vagy ilyesmi. -
sto1911
veterán
Megint nem megy ez a sz@r?!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA

:' D
-
Kezd elfogyni az egérpadom az új sensel!
Király... -
ncc1701
veterán
válasz
Synthwave
üzenetére
Róla mindenki tudja, h györék.

A csíter aimja meg nem semmi. Nem vagyok nagyra magammal, de raillel azért csak eltalálok ezt-azt. Kicsit gyanús volt, h 60% raillel nem sokra megyek ellene, mert minden lövése talál. Aztán spectelve kibukott hamar a dolog, gyönyörűen mozog a csíra, van egy mozgáskultúrája.

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ma Yakumo meggyanúsított, hogy visje alt account-ja vagyok.

Szerintem költői túlzás, de azért jól esett. Mindenesetre díjaznám, ha a holland legenda visszatérne az arénába. Ahogy Trajan is.
Quake Live fórumon meg betámadott a közmegbecsülésnek örvendő sya_, minekutána helyreigazítottam kicsit. Ez egy gyökér.
Nem múlik el nap valami dráma nélkül. : D
-
törölt tag
válasz
ncc1701
üzenetére
Félreérted (vagy én?)
Régen létezett egy program demónézegetésre (QLDT) Amikor jöttek ezek a gyökér változtatgatások 2013-tól (standalone kliens, dm_90-es demo protokoll megsatöbbi) onnantól ez és a wolfcam nem működtek. Wolfcam-ból ugyan írt a gazdája önszorgalomból egy béta (inkább alfa..) verziót ami eszi a dm_90 demókat, de a QLDT idén január közepéig váratott magára, most viszont elkészült. Ugyanakkor ez meg alapból csak a dm_90-es demókat eszi, a régi QL idején készült demókat (dm_73) nem, hanem dob egy ilyet:
Viszont egy másik jóember meg nemrégiben szintén készített egy progit, amivel a régi dm_73-akat át tudod konvertálni 1 kattintásból dm_90-re és onnantól a QLDT is gond nélkül viszi. A régi hangot amúgy úgy kell beletenni (ha rögzíted, vagy csak nosztalgiázni akarsz) hogy abból a tömörítványből, amit múltkor küldtem átmásolod a baseq3 mappa pk3-ait a "rendes" QL mappa baseq3 pk3-as mappájába, ahol a gyáriak vannak. Természetesen előtte mentsd el az eredetieket, mert máskülönben a QL megint letölti az összeset indításkor és várhatsz. Csak és kizárólag akkor nem teszi (és így tudod végülis ideiglenesen használni a régi announcert is) ha QLDT és QL indítása előtt kilövöd a hálókártyát, vagy a netet.
Egyébként demó nézegetésre szerintem sokkal kényelmesebb a QLDT bár arra még nem jöttem rá hogy lehet "beletekerni". Amúgy így néz ki:
Innen le tudod tölteni a cuccokat, amikről beszéltem (van linuxra is, de azzal szenvedj te)
-
ncc1701
veterán
Hová is kell küldeni a cheater demót?
-
Levettem 1.5-re a sens-t és 0.02 az accel 800cpi-vel. Egész használható megpróbálom megszokni ezt, mert egész kényelmes. Talán kicsit hamar gyorsít. Most az offset még 5. Ezzel lehet valamiképp kalkulálni, vagy csak próbálgassam 6, 7, 8 azt kész?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Szolíd sg-rail páros lett. Kár, hogy warpoló növények. :< De legalább már ment a kliens.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Na, egy menet így néz ki játék közben. Az ilyen PoV-ot hívják true PoV-nak.
Hell's Gate hateme-vel, Yakumo-val, balkan-nal és AMoreno-val, 300+ skillrating, classic ruleset.
A rendert hazard csinálta.
-
ncc1701
veterán
válasz
Synthwave
üzenetére
Vártam, sokat. De lehet nekifutok még1x, de nekem úgy tűnt, h nem lesz belőle csak 720p. Nem tűnik logikusnak nekem sem.
Sajna kéne másra is. Melóra plö. Elmegyek bicajozni nyáron egy 100-150km-es kanyarra, üffél aszogat, azon lehet melózni. És abban sem vagyok biztos, h 1G memória nekem elég lenne. Az 512M a mostaniban hulla kevés.
-
ncc1701
veterán
Itt egy kis flv részlet. Semmit nem csiribíztem vele, vga izomból ilyet csinál, nulla cpu terheléssel.
-
ncc1701
veterán
válasz
Synthwave
üzenetére
Ja, nem. Csak kéne telót vennem, lg g2 az 70e, a két lemez 70e, bicajra idén kellene költeni szintén 70-et kb, plusz idén meg kéne végre csinálni az egyik szobából az új fürdőszobát, az 700e.

HD felbontást, ha feltöltök, abból a yt nem csinál hd-t, csak 480p-t. Ne kérdezd, miért, próbáltam.
-
ncc1701
veterán
-
ncc1701
veterán
Még annyi, h jobb a videom minősége, csak a yt elbassza. De ezt kb mindenki tudja, aki töltött már fel videót. Ha gondolod, kitehetem ftp-re, oszt letöltöd, megnézni.
-
ncc1701
veterán
válasz
Synthwave
üzenetére
Ezt majd Hazard megválaszolja.

Kicsit komolyabb vga legyártja a videot, de a minősége csak olyan, amilyen demókat tőlem láttál. Még lehet piszkálni a kódolót, de csak benyomtam, h quality legyen a minőség. Ha küldesz demót, abból szívesen csinálok videot, oszt ha akarod, abból tudsz vágni. Vagy megmondod, h melyik demóból mettől meddig vegyem fel, ez megy realtime. Ha nagyon lenne időm, akkor elővenném azt a cuccost, amit Hazard átküldött, azzal menne ez a szürkés cucc is. (Ezúton is big thx, ígérem, fogok vele foglalkozni!) Vágni meg utána lehet, az megy a gépeden, van sok lemezed. Anyagot meg ftp-re feltolnám plö.
Nekem sincs bivaly gépem, amd x4 760k, r7 260 vga, meg 8G memória. Egy jobb i3 lemossa. De erre jó.

Bár, ha jobban belegondolok, az egész mehetne butított grafikával is, úgysem az a lényeg, és a sok csecse csak zavarja a tanulandót. Fps meg 60-ra.

-
ncc1701
veterán
Kezd unalmas lenni...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Időközben egy menetig ment, most megint offline...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Amúgy szerintetek hogy kéne belefogni némi videórögzítésbe? Gondoltam rá, hogy csinálnék pár FFA guide-ot néhány maphoz, angol kommentárral. Meg akár pár cfg-s csínt és bínt is.
A gépem nem valami combos, az adatlapomon részletesen lejegyeztem, hogy mim van - ne mhiszem, hogy real time működne a dolog.
-
ncc1701
veterán
Ja, megyen. Most épp.
-
ncc1701
veterán
Tökömbojtja faszok. Ilyenkor leveszik a dns ttl értéket, oszt ip címet cserélnek, akár naponta. Már normális cégnél.
-
Kicsit próbálgattam az accelt és ez jött ki kényelmesnek. Csak élesben nem tudom most kipróbálni...
800 CPI
seta sensitivity "2"
seta cl_mouseAccelPower "2"
seta cl_mouseAccelOffset "5"
seta cl_mouseAccel "0.027"
seta m_yaw "0.022"
seta m_pitch "0.022"
seta m_cpi "0"Igazából úgy gondolom az a legjobb, ha nincs accel, de nem tudok rocketjumpolni már 2-es sensen nélküle. Illetve elég kényelmetlen. Ez egyáltalán most low sensnek számít? Mert nem érzem annak!
Bár 4-el toltam fél éve, 800 CPI-vel. 
-
Sotho
őstag
válasz
Synthwave
üzenetére
Nekem sem megy , hogy szarnának tengeri sünt!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
A DNS-beállításokat is a Google-szerverhez irányítottam, az sem segít.
-
ncc1701
veterán
Szerintem szarjanak sünt.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
üzenetére
Nincs router, flushdns megvolt, nincs autologin, nincs firewall.
We're sorry, but it appears you are having problems connecting to the QUAKE LIVE network. If you are behind a firewall you must make sure that it permits the following connection:
Protocol: TCP
Host: xmpp.quakelive.com
Port: 5222Contact your network administrator for further instructions, or Click Here to look for help.
\(: D)/
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Még mindig nem megy?
-
törölt tag
válasz
ncc1701
üzenetére
Nincs lehetetlen, csak ehetetlen. Amúgy vicces, de miután visszajött a nooblive, csak egy szerver vala talpon az vidéken: román
Így leírva nem olyan vicces, de látni
Aszittem szétszakadok a röhögéstől. volt rajta 4 emberke, ilyen sarokbanállósból 3 meg 1 amelyik futott is
Naggyondurva volt BZMG 
-
ncc1701
veterán
válasz
üzenetére
Tavaly még a steames nagy felfordulás elött már nagyon hajlottam rá, h előfizessek 1 évre. Aztán az utolsó csepp a loadout, majd a gayouncer volt, kizárt, h olyan valamiért fizessek, aminél az a tendencia, h minden egyes alkalommal, mikor hozzányúlnak, elvesznek belőle, csak rosszabb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Kés topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér (100%) - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) (Pl kizárt hogy hallja hogy jövök de a sarkon ott vár 2 rocket.)

Mellesleg a másik nickje mescalino vagy ilyesmi.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)