Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TazLeacher #72896 üzenetére
Azért egy használt játék vásárlásánál a dlc-online pass meglétét alapvetően lehet semmisnek tekinteni, aztán ha mégis megvan akkor örülünk.
Megint más ha az eladó kihangsúlyozza, hogy megvannak. -
Dinasti
senior tag
válasz
TazLeacher #72896 üzenetére
Nem kérdezte én nem mondtam,mivel azt se tudtam ez hogy megy. Kb 2 hete volt nálam a játék én is használtan vettem,csak közben befigyelt 1 ps4 és ugy döntöttem akkor már a felujított 3 részt tolom ki. Lehet a vége az lesz. De be is fejezem az offolást,mert igazából csak az érdekelt hogy megy a multis része az Uc3 nak,de arra már megkaptam a választ.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Dinasti #72892 üzenetére
Tényleg nem köcsög akarok lenni, de megkérdezte előtte, hogy tud-e multizni/él-e a pass? Ha igen, akkor teljesen jogosan van felháborodva. Ha nem, akkor meg 1400 Ft-ért mire számított, te nem állítottad, hogy lehet. Szerintem ennyire egyszerű a kérdés. Mondjuk 1400 Ft-ért én akár azt is bevállalnám, hogy vissza veszem, mert ennyiért simán el lehet adni.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-Dead Star (PS4)
-Zombi (PS4)
-I Am Alive (PS3)
-Savage Moon (PS3)
-A Virus Named Tom (PS Vita)
-Shutshimi (PS Vita) -
Dinasti
senior tag
Sziasztok. Eladtam az uncharted 3at. A vevő szerint nem tud multizni vele. Ez nem azért lehet mert a multihoz lekellene tölteni vmit a storeból ?
-
-
buci30
addikt
Ez szép a ps3 meg elég 💩 áron lehet eladni.
De legalább a játékok futnanak ps4en akkor nem lenne akkora bukás 😁😞 -
buci30
addikt
Milyen új játékok jöttek ki 2016-ba?
Mert a Konzolok szervize oldalról szoktam rendelni de most semmi újat nem találok 😳 -
james001
veterán
válasz
nokia párti #72874 üzenetére
Jó hát nem játszottam az X360 verzióval,szóval nem tudom ahhoz hasonlítani,csak olvastam hogy az sokkal rosszabb mint a PS3 verzióé.
Amúgy azért fps drop-ok előfordulnak néha,de azok nem nagyon zavarnak. Maga a játék atmoszférája meg minden baromi jó benne,és azért elég parás -
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
Uncharted, Last of us-hoz hasonló kaland/akció játékot találok még?
-
james001
veterán
válasz
nokia párti #72872 üzenetére
Mert?
Ha arra gondolsz hogy játszhatatlan a sok lag miatt akkor a PS3 verzióban ezt már kijavították,az X360 verzió a sz*rabb. Már játszok vele vagy másfél órája,és semmi gond nem volt még
-
Goldwin
aktív tag
Az Xbox One csúfos bukásának következtében a Microsoft mindent meg fog mozgatni azért, hogy feltornázza a jelen generációs konzoljuk eladásait. Jelen helyzetükben az tűnne a legbölcsebb lépésnek, ha idő előtt piacra dobnák az Xbox One utódját. Természetesen a Sony nem teheti meg azt, hogy mindezt karba tett kézzel nézze, reagálniuk kell a Microsoft minden egyes lépésére.
Phil Spencer ezen nyilatkozatában szándékoltan homályosan fogalmaz a jövőbeli terveikkel kapcsolatban.
Bármi is legyen biztosak lehetünk abban, hogy a Microsoft mindent meg fog tenni azért, hogy a jelenlegi konzolgeneráció jóval rövidebb legyen az előzőnél. -
james001
veterán
Tegnapi szerzemény
[link] Kár hogy az első rész nincs benne
(#72868) Goldwin: Igaz,összekevertem őket,a Shadow of the Colossus meg ICO-ra gondoltam.
-
Goldwin
aktív tag
-
válasz
#79125504 #72861 üzenetére
Én arra tudok tippelni, hogy amikor kijött a PS4, akkor nem foglalkozott még annyira a piac a VR-ral, mint most. A konzolgyártók nagyon megszívták, mert a jelenlegi gép nem alkalmas a komolyabb VR játékok futtatására (sokszor a stabil 30FPS sincs meg), a generációváltás pedig még nagyon hamar lenne két év után (gondolom a megjelenéskor még úgy tervezték, hogy 2018-2019-ig lesz a mostani széria). Kell tehát egy köztes megoldás, ami extra erőt ad, de nem dobja kukába az elmúlt két év játékait. Ha jó fej lesz a Sony, akkor a PS4K-t csak az erősebb VR miatt lesz érdemes beszerezni, és a sima játékok során nem lesz futtatásbeli különbség a gépek között. De persze ez mind csak tipp.
-
törölt tag
A hírek alapján nagyon úgy tűnik hogy igaz, a Sony RnD részlege már egy félkész modellt tesztel. Bejelentés nyáron várható.
(#72865) supercow: Én pont egy régebbit szeretnék majd, hátha lejjebb nyomja az árát. Már ha valóban minden futni fog rajta, csak alacsonyabb felbontásban.
-
A`rpi
addikt
válasz
#79125504 #72861 üzenetére
Stabil 60FPS?... Attól hogy kétszer erősebbet vasat tesznek egy játék alá nem feltétlen lesz dupla FPS, már ez önmagában sokat elárul.
Idáig i tapasztalatok alapján irreális lépés lenne a konzolgyártók részéről, de mint mindent, ennek a sikerességét is a vásárló piac fogja eldönteni, már ha valójában lesz egy újabb erősebb kiadás.
-
fausto
addikt
Egy "csöppet" megszívatott a Skyrim. Rámentem a platinára és az a trófea maradt utoljára, hogy 15 artifact-et kell összegyűjtenem. Szépen haladtam is vele, meglett az utolsó, majd várok-várok, de nem csilingel a trófea.
Anyáztam rendesen, próbálkoztam ki-be lépéssel, de semmi. Egy pár napig hagytam is a dolgot, már lemondtam róla, de gondoltam utána olvasok. Kiderült, hogy az egyik küldetés bugos (I'll met by moonlight), a játék választás elé állít, hogy megölök-e egy szereplőt, mindkét esetben kapok egy műtárgyat, ami beleszámít a trófeába. Én életbe hagytam, kaptam is érte egy gyűrűt, de utána olvastam, hogy ilyenkor nem mindig adja meg a trófeát. Tiszta szerencse, hogy miután visszamentem, megtaláltam a szereplőt és miután megöltem, megkaptam a másik tárgyat és megadta a hiányzó trófeát
Úgyhogy nem volt rövid kaland és élveztem is a Skyrim-et, de a vége felé már kiidegelt a bug-jaival (nem csak a trófea miatt). Viszont ez lett a jubileumi, 40. platinám -
törölt tag
válasz
#42308056 #72851 üzenetére
Nekem picit furcsa ez a PS4K kiadás. Nem azért mondom , de nevezhetjük ennyi erővel PS5 prototípusnak is. Már , ha igazak a pletykák. Másrészt pedig szerintem ez enyhén kitolás lenne/lesz? azokkal az emberekkel akik már vettek PS4-et korábban. Meg mivel tudna többet ? Mondjuk itt már tényleg elérhető lenne a stabil 60FPS. És ezért képesek lennének elkérni egy tonna pénzt ?
De az sem kizárt , hogy ez valami áprilisi tréfa
-
törölt tag
Befejeztem a Devil's Cartel-t Insane módban. Nem egy nehéz játék, egyedül az utolsó két pálya volt ahol tényleg nagyon felidegesített. Az elején még attól féltem, valami halálnál véletlen lejjebb vettem a nehézséget, mert sokszor gyorsabban végeztem itt-ott mint normál módban
Valakinek valami tippje a nehezebb trófeákhoz?
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
Van egy PS3 Controllerem (amit csak PC-hez és telóhoz használtam). Telóhoz bluetoothon keresztül géphez meg kábellel.
Augusztusban használtam utoljára a controllert ma elő vettem és mondom megcsinálom újra a PC-hez. Rá dugtam a gépre és a gép nem érzékelte (motioninjoy) .. Na mondom , akkor be kapcsolom , nem kapcsol be .. Töltőn se .. Gépen se :\ .. Most van , hogy 3órája töltőn van és még most se kapcsolt be :\Valaki járt már így ? Eseteg meg lehet valahogy csinálni ? :\Elég fontos lenne :3
-
törölt tag
Ezen a listán PlayStation 3 games without trophy support rajta van minden olyan játék amely nem add trófeákat
-
RangerFox
veterán
válasz
BUZZLGHTYR #72853 üzenetére
Nincsenek trófeák. És a google 3-dik találata volt........
-
BUZZLGHTYR
senior tag
GRID megvételén gondolkozok, psnprofiles-en nem találtam a játékot, lehetséges, hogy ezen játékon nem lehet kupákat (trophies) szerezni? (gondolom mivel régi játék, de anno pc-n nagyon szerettem)
-
törölt tag
Néztem videókat, az első elég gagyinak tűnt, de a másodikat szerintem be fogom szerezni. Sajnos egyedül tolta, haverral biztos még jobb.
Egyébként érdekes mennyire kevés drogkartelles játék van, én csak erről meg a Call of Juarez 3-ról tudok. Sajnos egyik sem kapott túl jó értékeléseket
Illetve idén jön az új Ghost Recon, arra nagyon kíváncsi vagyok. Érik már egy PS4, de mindenképp megvárom mi lesz ez a pletykált PS4.5.(#72850) Petreszku: Gondolkodom én is egy platinán, de az Insane fokozat elég idegörlőnek tűnik a normál alapján.
-
Snike
aktív tag
válasz
#42308056 #72844 üzenetére
Egyetértek!
A sok töltéstől eltekintve egész jó volt a játék (ami a sok halálozás miatt volt kicsit zavaró
)!
Haverral ketten végigtoltuk. Az előzőeket is próbáltad? Nekünk az jobban bejött, letartóztatások, fegyverek upgradje, pimpelések, alternativ események (ha életben hagysz valakit azzal valami történik később)
-
viking19
tag
system software version 4.75
Ez nem tört, ugye? enegedhetem frissíteni, ugye? -
törölt tag
Befejeztem az Army of Two: Devil's Cartel-t, és őszintén szólva nem tudom mit szívott OW Shirin, amikor negyed órán át megállás nélkül fikázta a játékot. Vannak hibái, vannak bugok, de közel sem olyan rossz a helyzet. Nekem tetszett, legalábbis a mostani akciós árát megéri. Kevés a fedezékből lövöldözős játék sajnos.
-
hevizms
addikt
Köszi a segitséget mindenkinek.
A legfontosabb kérdésre választ kaptam azt hiszem,bár teljesen nem vagyok biztos benne,hisz itt mindenki olyan óvatosan fogalmaz bizonyos kérdésekben.
Azért remélem lejött elsősorban mire használnám a külső vinyót és remélem az egyik válasz is arra lett adva -
fausto
addikt
válasz
hevizms #72830 üzenetére
Méretbeli korlátról nem tudok, én 1TB-osat kötöttem rá és kezelte. Viszont sok mindenre viszont nem lehet használni, videókat (korlátozottan), zenéket és képeket lehet rá másolni, játékot nem. Ezen kívül még arra lehet, hogy biztonsági másolatot készíts a gép tartalmáról.
-
hevizms
addikt
válasz
#42308056 #72835 üzenetére
Tudom,csak azt nem tudom hogy ez a PS3-nál mennyire befolyásol.
Arra gondoltam ezt már itt esetleg sokan kipróbálták,azért kérdeztem.
De ha ez nem vált be,akkor természetesen marad a csere,csak az ennél a gépnél nem is olyan egyszerű számomra,hiába a leírás(nem az alap),segitséget kérni a telepitéshez hozzá itt meg nem lehet,érthető okokból és ezt betartom.Viszont ha valaki segitene ezügyben majd priviben,azt megköszönném
-
-
hevizms
addikt
Üdv.
Elolvastam az összefoglalót,de nem találtam benne választ a kérdésemre,így ha megengeditek itt tenném fel.
Küső HDD-t szeretnék a géphez és a kérdésem az lenne hogy egyáltalán kezeli e a PS3 a FAT32-re formázott vinyót?
Ha igen mire kell figyelni a választásnál?
Fordulatszám?USB2 vagy inkább már USB3 legyen e?
Van e méretbeli korlát?(500Gb-ost szeretnénk)ui:játék is futtatható róla az arra alkalmas gépen vagy inkább csak médiafájlok 4GB-ig?
-
A`rpi
addikt
válasz
viking19 #72824 üzenetére
Tört gépet ne vegyél, már csak azért sem, mert mi itt nem tudunk neked ebben segíteni, lásd jobb felül a téma tudnivalókat.
Nagy általánosságban mindent megtalálsz az összefoglalóban, ha van még valami kérdésed fordulj hozzánk bizalommal, de CFW-s kérdéseket a továbbiakban ha kérhetem mellőzd.
-
válasz
viking19 #72822 üzenetére
Valamilyen programnak(multiman stb.) lennie kell a játékok között ami a játék futtatását szolgálja. Ha az nincs akkor valószínűleg nem alkalmas erre.
Joy 4-5k környékén kapható ha beadja az unalmast. Lemezt hogy olvassa, igazából ennyi.
20000Ft-ért megéri, ha cfw-es ha nem. -
viking19
tag
Sziasztok,
Egy ismerősömnél hánykolódott egy ps3 slim 120gb. Nem vagyok nagy konzol fun (még). Segítséget kérnék. Honnan tudom, hogy tört fw van-e rajta, vagy sem? El tudom rontani a fw frissítek rajta arra, amit felajánl a gép?
-
MixY
tag
Szevasztok!
Haverom szeretne venni a joystickra analog védőt ill. trigger controlt, melyiket ajánlanátok amelyik ár/érték arányban is megfelelő? Ebay-ről rendelnénk.
Köszi! -
james001
veterán
Kipróbáltam ezt a The Last Guy ingyenes plus-os játékot... Hát ez nem tudom miez,de elég foscsi. És ezt a Flower,Journey meg stb játékot jegyző Japan Studio csinálta lol
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
pulyka jocó #72815 üzenetére
A lényeg,hogy nagyobb probléma nem volt...Ez még "belefér"(ha utólag rendbe hozták a dolgot),habár én is zabos lettem volna,az tuti.
-
pulyka jocó
senior tag
válasz
Tdizsolt #72814 üzenetére
Mikor én rendeltem tőlük a ps-t, olyan csomag volt, hogy választható volt mellé 3játék. Ki is választottam a játékokat, és vártam a kiszállítást. Az ilyeneket ált 2 nap múlva hozzák, siettem is hazafelé, hogy lehessen játszani, erre 2 óra van, és sehol semmi ( a másik boltból rendelt játékokat már megkaptam). Eltelt még 1-2 óra, sehol egy futár se. Erre felhív a bolt, hogy bocsesz, amit kiválasztottál, az már nincs meg (erre nagyon mérges lettem), válasszak másikat... Hát hogy lehet eladni másnak amit már 2 napja ,,lefoglaltam"? Mivel mindenképp új gépet szerettem volna, így csak azért nem küldtem el őket a jó életbe, mert ilyen jó ajánlat másik boltban nem volt. Szerencséjükre másnap a kezemben volt a gép, valamint a 3 játék, és azóta is szuperül üzemel.
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
pulyka jocó #72813 üzenetére
Most rendeltem meg,elvileg hívnak majd "adategyeztetés",illetve rendelés véglegesítése miatt. Akkor majd kiderül,van e turpisság a doogban...
Remélem péntekig megérkezik. Köszi!
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
pulyka jocó #72809 üzenetére
Nagyon köszönöm!
Meg is rendelem!
-
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
pulyka jocó #72803 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat!
Igen,Szabó kollégának igaza van,használtat keresek,az kb fele árban kapható(ha kapható ugye).
Sajnos a store-os is majdnem kártyás árban van.
Nem vennék újonnan,mert a gyerekeket ismerve 1 hét után megunja,aztán meg fönt figyel majd a polcon évekig...Nem ez lesz a fő ajándéka,úgyhogy lehet most kimarad,ha nem találok.
Minden esetre köszönöm nektek!!!
-
törölt tag
Befejeztem az Afro Samurai-t. Előzetesen féltem kicsit, hogy folyton el fogok akadni és felhúzom magam a frusztráló bossfight-okon (IGN tesztet olvastam vásárlás előtt), de végül pozitívan csalódtam. A legtöbb főellenfél nem igazán nehéz, 5 halál alatt meg tudtam csinálni mindet. A GoW Ascenson végén az a többszintes harc sokkal frusztrálóbb volt.
A látvány, a hangulat meg a sztori (amit nyilván nagyrészt a sorozatból vettek át) nagyon bejött, így végül az egész játékra azt tudom mondani, hogy tetszett. Van pár átgondolatlan dolog, bug, az irányítás és a kamerakezelés nem a legjobb, de összességében ajánlott ha talál az ember egy darabot valamelyik boltban.
-
fausto
addikt
Ez az Evil Within nem egy nagy eresztés, 2 chaptert csináltam meg, de szerintem hagyom is. Sztori (eddig) nincs, a gameplay a kamerakezelés idegesítő és ami a legrosszabb: egyáltalán nem félelmetes, egyszer nem rezdültem össze. Pedig megadtam a módját: sötétben, hangosra tekert házimozi
Kár érte, akartam már egy jó horrorral játszani.Jut eszembe: ebben a genbe mik voltak szerintetek jó horror játékok? Nekem még a Dead Space első része bejött, ott tényleg tudtam félni
-
RangerFox
veterán
válasz
pulyka jocó #72803 üzenetére
Használtat keres, nyilván sokallja a bolti árát.
-
Tdizsolt
senior tag
Tudom,hogy nem ide illik,de hátha tudtok segíteni....
(A Vitás topikban nem jártam sikerrel)Ha valaki tudna Ps Vita Minecraftot eladót,annak nagyon hálás lennék,a fiam szülinapjára szeretném,de sehol sem találok használtban
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Wifi - i5-7GEN I 4GB I 128GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest