Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
N4r4ncs
aktív tag
válasz szasanyi #4098 üzenetére
Pletykák illetve egy belső illetékes szerint vígan fut a Cryengine 2 konzolokon. Csak jelenleg nincs és nagyon kevés a szakember aki át tudná ültetni a játékot,én leginkább ettől tartok.
Viszont azt nem tudod hallotad-e hogy most nemrég tisztán megmondták hogy a Crysist direkt a közeljövőben megjelenő és nem az aktuális hardverekre tervezték ezzel is egyfajta exkluzivitást adva a játéknak. Ezt a Warhead kapcsán mondták,mert ez miatt az alap játék elég gyengén kelt,és mint utólag mondták nagy hiba volt így programozni.
A Warhead-re esküsznek,hogy egy 100k-s gépen megy High-on mert úgy fogják optimalizálni,és az is szándékukban áll,hogy kiadják az alap Crysist az új optimalizált motorral.
Tehát ha ezt vesszük én eltudom képzelni,hogy hasonló látványú lesz hisz a jó programozás csodákra lehet képes. De ez csak egy laikus következtetés.Szasanyi,ha arról az akadásról beszélsz mikor pont lecsap a fénykarddal az ellenre a TVU-ban az direkt van úgy. mintha előtte kicsit belassítanák vagy ilyesmi céllal lehet.Ez mindenhol van és egyáltalán semmilyen hibára nem utal. más játékban is csinálnak ilyet.
Mátyással együtt az igazság is meghalt
-
szasanyi
félisten
válasz nsrking #4096 üzenetére
De lehet tudni. Nem azért nem lesz szép, mert X360-ra is kiadják, hanem mert az a grafika olyan hardverigényes, hogy optimalizálás után is megfektet egy komoly gamer PC-t, sőt! sztem 1920x1080 felbontáshoz a legkomolyabb 2 kártyás és Quad CPU-s PC-n is játszhatatlan lenne high felbontásban. Max 720p-ben tudom elképzelni butított grafikával, és még akkor sem hiszem, hogy sehol sem fog akadni a játék. Most játszottam végig másodjára, és tudom miről beszélek nem csak hallottam vagy olvastam róla. A játék nem rossz, de nem is kihagyhatatlan. A grafikai sokat dob rajta, és ha azt lerondítják a játszhatóság érdekében akkor meg a fenének sem kell.
-
nsrking
senior tag
válasz szasanyi #4094 üzenetére
Nem lehet tudni...Megeshet De azért ha már kiadják csak fog futni vhogy.De gondolom hogy csak sima High lesz benne,nem Very high.
he7edik. :
Tehát azért nem lesz szép ps3-mon mert kiadják Xbox360-ra is?Szerintem nem lesz azért ugyanaz a kettő. Plusz nem hinném hogy ennyivel szarabb lenne egy Xbox360 mint a Ps3 hogy ha arra is kiadják, akkor már nem lesz szép.
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz Partizan182 #4092 üzenetére
Igen... és mire is használod így?
Más: érdekes, nálam csak akad a SW: TFU bármilyen rendszerbeállítást használok, és nem hiszem el, hogy ez egyedi hiba. Sőt, biztos vagyok benne, hogy nem az. Ellenben nálam soha, semmilyen játék nem fagyott le, és még nem is láttátok a fiam milyen sebességgel kezeli a kontrollert.
-
Partizan182
senior tag
válasz nosferatue #4050 üzenetére
Sima legegyszerűbb logitech vezeték nélküli bill+egér kombót úgy kezel a Ps3 mint a kisangyal. Bedugom usb-be a vevőt azt' kész.
Nem kell horrorárú BT bill-ben gondolkodni.
-
dempeti
tag
nem hiszem el játék közbe lefagyott egy fos ps3 uncharted közbe!!!!!
-
nsrking
senior tag
-
Def26
félisten
Próbált már valaki ps3 -nak emészthetővé tenni mkv fájlokat?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
nosferatue
tag
Nálam sem akadt, kétszer vittem végig.
I just curse the sun so I can howl at the moon
-
szasanyi
félisten
Én nem egy hónapja vettem PS3-at, így ezen már tavaly december óta túl vagyok. Mondjuk van téma beállítva, de nehogy már annyit ne bírjon el...
Egyébként érdekes, mert X360-on is ugyanez a jelenség van. Amikor leküzdi az ellent, picit megakad a folytonosság, míg máshol nem tapasztalható ilyen. -
Def26
félisten
válasz szasanyi #4076 üzenetére
Nálam sem akad, pedig eléggé "fps szemem" van. Rögtön qrvaanyázok ha ilyet tapasztalok konzolon. (720p -ben nyomom)
Ezt állisd be hátha segit: [link]
"Az alábbi beállítás-csomag a megjelenítést teszi folyamatosabbá, illetve a kontroller érzékenységét növeli. Az XMB beállítások (settings) pontjain kell végig menni és a felsoroltak szerint az opciókat átállítani, kikapcsolni:
Game settings
PS/PS2 Upscaler - off
PS/PS2 Smoothing - offBD/DVD Setings
DVD Upscaler - off
BD 1080p 24 Hz Output - off
BD/DVD Auduo Output Format (HDMI/Optical is!) - bitstreamChat settings - send avatar
Theme Settings
Wallpaper - offSystem settings
Notification messages - offAccessory settings
Key repeat interval - short
Key repeat speed - fast
Pointer speed - fastDisplay settings
Screensaver - offSound settings
Key tone - offNetwork settings
Media server connection - off"[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
fanofmanu
tag
válasz dempeti #4069 üzenetére
am érdekes ugyanez ez a [kis akadás] tapasztalható x360 amikor lecsap az ellenre néhe megakad, nekm ugyan ez van psn, tudjuk be a demo hibájának
[ Szerkesztve ]
-
he7edik.
addikt
válasz Devastator #4068 üzenetére
Komolyra fordítva a szót a PS3-ban max az olvasófej sz@rik be mondjuk akkor 1,5-2 hónap szopoka van a szervízzel.
60GB-os PS3-ba erősebb a hűtés a nagyobb 90nm Cell miatt
a 40GB-os PS3-ban már 65nm Cell proci van aminek nem kell olyan erős hűtés ezért halkabb és kevesebb höt bocsát ki.Az új 80-160GB-os modellek csak vinyó méretében külömbözik a 40GB-os verziótól.
Én a helyedbe megvárnám azt nem vacilálnék a 60GB-os vételén.
(valszeg már nincs rajta gari)Égő szöveg a flém vázon
-
szasanyi
félisten
Nekem olyan van, és hibátlan a masina! Épp azt hallottam, hogy a újabb, 40GB verziókkal volt több gond. Persze ez nem egészen egzakt meghatározása a témának.
-
he7edik.
addikt
nem tudom most jönnek csak ki a 60GB-os X-BOX-ok
Égő szöveg a flém vázon
-
Devastator
tag
Helló. Mennyire igaz az, hogy a 60 gigás gépek hamarabb meghalnak, mint a többi típus?
-
szasanyi
félisten
Láttátok milyen csoda történt? Media Markt 7k-ért adja a MotorStorm, UDF, RFOM, MoH Airborne gameket. Ez nagyon jó ár, akinek nincs meg most kell megvenni! Csak pár darabot láttam ami nem Platinum, úgyhogy igyekezzen akit megérintett a dolog.
-
fanofmanu
tag
válasz james008bond #4062 üzenetére
azt nem mondtam, amúgy szerintem sem, de nekem tetszik szal beszerzős
-
GaBBoR
tag
válasz megsemmisito #4060 üzenetére
Ez jól hangzik. Most megerősítettél abban, hogy vegyek egy kamerát. A headset-eket én sem szeretem, van már egy jó mikrofonos fejhallgatóm, meg házi-rozi rendszerem is, akkor minek vegyek/használjak egy "gagyi" hangú cuccot
-
megsemmisito
tag
A fülesen szólnak a haverok hangjai, a tv-n vagy a hangfalakon (amire be van állitva) pedig a játék többi hangja. De ha PS3 Eye kamerát használsz mikrofonnak akkor a tv-n szól a játék és a haverok hangjai is. Nekem van füles is meg kamera is és szerintem a kamera+hangfalak kényelmesebb, nem szeretem ha órákig benne van a headset a fülemben.
PSN online ID: Tomasz84hun
-
fanofmanu
tag
uk storeon már fent van a star wars f u demo, nagyon nagy lett/lesz
-
bwoay
nagyúr
válasz nosferatue #4055 üzenetére
Szerintem kizárólag a haverokat fogod hallani a headseten,
a többi ugyanúgy a TV-n szól.mondjuk akkor ha így belegondolok,
nem is olyan jók ezek a fejhallgatók.
vagy van valami megoldás, amivel minden hangot át lehet irányítani
a fülesre?[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
nosferatue
tag
Egy nem stereo BT headsettel mennyire élvezhető egy fps játék? Gondolom pl. egy battlefield bad company-nál, mivel inkább csapatjátékra épül, nem annyira számít, hogy halld a sarokból a mocorgást, ellenben egy COD4-nél ez már számottevőbb "kritérium".
[ Szerkesztve ]
I just curse the sun so I can howl at the moon
-
bwoay
nagyúr
válasz he7edik. #4052 üzenetére
ezekkel két problémám van:
autóvezetéshez nem jók, meg kérdéses, hogy a mikrofon mennyi zajt szed össze.
PS3-hoz viszont ezek a legjobbak.nekem van egy Logitech Freepulse Wireless fejhallgatóm,
amit valszeg össze tudnék párosítani a géppel,
de mikrofon nincs rajta[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
he7edik.
addikt
Én ezt a két headsetet néztem ki
Sony DR-BT21GÉgő szöveg a flém vázon
-
bwoay
nagyúr
válasz nosferatue #4050 üzenetére
hát headsetek közül jópárat megkapsz 5 rugóért, az nem olyan horror
(ahhoz a SonyEricssonhoz képest, amit 30-ért vettem anno )[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
nosferatue
tag
-
Zoona
aktív tag
A PS3 olvassa és le is játsza ugye az írott dvd-ket amin filmek vannak pl.?
Diablo 3 Battletag - Jessa#2832
-
bwoay
nagyúr
válasz he7edik. #4046 üzenetére
én nem próbáltam a messenger kitet, mert mégis mi francot írnék vele?
viszont ezzel a szarral marhára el lehet baszakodni a webbögészőben
(csak a plug-ines szarakodás ne lenne...)
meg üzengetni is jó lesz. ha komolyan akarnék gépelni,
én is BT keyboardban gondolkodnék.
mondjuk még van egy előfeltétele a beszerzésének: ne legyen agyament árszabás.mondjuk azt nem egészen értem, hogy ez miként használható egy mobiltelefonnal,
ha a formája olyan, hogy SIXAXIS vagy DS3 nélkül marhára nem tűnik úgy,
mintha egyáltalán meg lehetne fogni[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
válasz he7edik. #4043 üzenetére
akurvaanyjadepicsajó! érzem, hogy lesz ilyenem
volt amúgy eddig is valami hasonló, 3rd party (asszem francia) kiegészítő,
de hát ez valami egész más világ.
Egyetlen problémám van vele: már a fent említett billentyűzet kapcsán is megállapítottam,
hogy a box kontrolleréhez alulról csatlakozó messenger kit
szerintem ergonómikusabb, nekem az a pozíció szimpatikusabb[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
he7edik.
addikt
-
he7edik.
addikt
a kontrollerre rakható billentyűzet kompatibilis lesz pl. mobiltelókkal is, a bluetooth révén + a billentyűk egyben teljes értékű touchpadként szolgálnak, tehát ha a kezed végighúzod a betűgombokon, akkor mozgathatod vele a kurzort
by EmThor
Égő szöveg a flém vázon
-
bwoay
nagyúr
Uncharted érdekel-e valakit 7-ért?
Mert akkor meghirdetem rendesen[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Gebriel
veterán
Aki nem veszi zaklatásnak leírná ide melyik játék nála a Top3?
-
Gebriel
veterán
Ez tudod olyan mint az új játékok.
Játhatsz velük megjelenéskor 15e-20e.-ftért, vagy vársz pár hónapot,évet és meg veszed 5e-t és akkor játszod ki.De tudod roh@tul zavart, hogy van "csak" egy HD Ready lcd tévém és a szémét minöségű kábeltv tudtam rajta nézni csak.
Nekem megér havi 10k hogy HD filmeket nézek akkár a napi 24 órban.
Egyébként 64.000ft az egy éves szerződés amiért megkapom a boxot.Nem sokkal drágább mint az a ketyere
Természetesen ha bármilyen módja lenne,hogy legális keretek között csökkentsem a kiadásaimat megtenném.Akár a playtv-vel is mert baró lenne PS3-on keresztül tvzni[ Szerkesztve ]
-
Zoona
aktív tag
Sziasztok !
Azzal a kérdéssel fordulnék felétek hogy milyen Full HDTV-t ajánlanátok?
Most szeretnék venni majd ps3-at és TV-t. A ps3 hoz mindenféleképpen szeretnék full hdtv-t venni. Nézegettem már egy kettőt de igy nem hozzáértő fejjel nemtudom melyik miben különbözik. Igazából olyan 250 ezret szánnék rá, és szobám mérete miatt olyan 35"-37" osnál nem is szeretnék nagyobbat. Tudnátok esetleg egy két megbízható típust venni vagy esetleg hogy melyik márka a megbízhatóbb?Előre is köszönöm
Diablo 3 Battletag - Jessa#2832
-
he7edik.
addikt
Engem is nagyon vonz a digitális minöség meg a timeshift a HD-ről nem is beszélve
de én nem fizetek még magasabb havidíjat UPC-nek vagy a T-COM-nak nemhogy horrorisztikus áru setup box-ot vegyek. (annyit én sem tévézek sőt...)
Viszont ezért a 3 földi sugárzású adóért nem érdemes egyenlőre PlayTV-t venniÉgő szöveg a flém vázon
-
bwoay
nagyúr
válasz he7edik. #4017 üzenetére
a box. 30 rugó úgy, hogy aláírsz két évet,
és utána nyögöd a részletet. Egyben asszem 100.nézzetek hüjének, de én annyira nem vágyom előfizetésre,
viszont ez a PlayTV tetszik. Nyilván nem Mo-n az igazi,
hanem ahol mondjuk 20 DVB-T adás között válogathat az ember,
ezt természetesen belátom.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
válasz he7edik. #4012 üzenetére
már vagy kétszer leírtam, hogy annak nyilván nem alternatívája,
ha valaki előfizetéses szolgáltatást akar nézni.
de azzal nem is fogod felvenni a műsort.
amúgy nézd meg, mennyi pl a Hello HD stb,
ha már ott tartunk, hogy az ember "kap" a szolgáltatótól.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
he7edik.
addikt
Majd a trailer után a leesett állakat keressétek meg a földön
Égő szöveg a flém vázon
-
he7edik.
addikt
Mberek
Miért is adnák olcsóbban?
Azé ne akarjunk már S Mercit Suzuki árában
[ Szerkesztve ]
Égő szöveg a flém vázon
-
Inv1sus
addikt
Kezdem úgy gondolni, hogy a ps3 nem lesz túl népszerű, ha továbbra se csökken az ára. Csak tudnám, hogy miből gondolják a Sonyéknál, hogy ez jót tesz nekik.
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
fanofmanu
tag
[próbáljátok ki]!! sztem tök jó új media server espn sport hírekkel, youtube videók stb...
-
bwoay
nagyúr
igen, az még mindig kérdéses, hogy mit támogat,
de én előbb vennék ilyet, mint egy stb-t.
mondjuk jó kérdés, hogy minek, mert TV-t marhára nem nézeka kábelszolgáltatók biztos, hogy saját stb-t adnak a kódolt anyagukhoz.
földi szórás vételére viszont miért ne lenne alkalmas nálunk?[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
DM-Fan
nagyúr
Viszont egy STB legalább csöndben van, így meg kapcsolhatod be a PS3-at, zúg a ventije, melegíti a szobát és megint nem arra használod, amire épp való, szerintem többet is fogyaszt, mint egy átlag STB. Jó-jó tudom, abszolút multifunkciós eszköz a PS3, de pl. ha erről megy az mp3 is, akkor már lőttek a háttértévézésnek, mert szerintem egyidőben a kettőt nem tudja. Nemmellékesen ki tudja, hogy milyen szabványt ismer, mert földi szórás vételére nemigen használhatod itthon, a kábelszolgáltatók meg kitudja hogy buherálják majd a jelet, hogy mindenképpen tőlük kérd a STB-ot.
Az viszont igaz, hogy ha meg STB-t veszel, akkor meg plusz egy készülék. Szerintem senki ne vegyen semmit, oszt jóvan. Az is trendi. Nem kell TV-t nézni, úgyis csak a szenny ömlik belőle, meg a politika. Ja, minek ismétlem magam?Get Moded!
-
bwoay
nagyúr
válasz he7edik. #4002 üzenetére
hát nem tudom, mennyire lesz trendi dolog ez...
ha set-top box árban kapjuk, akkor PS3 tulajok közül
mi a fészkes fenének venne bárki is inkább stb-t?de egyelőre nagyon úgy néz ki, hogy a szeptemberi debütáló ára 99 euro lesz.
namost javítsatok ki, ha tévednék, de mennyi egy stb? 30-40 rugó?[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest