- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Androidos fejegységek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
fzsolt91
újonc
Előbb néztem még mindig azt a hiba kódot adja ,hogy a PSN Network szünetel. (80710016)
Böngészni tudok.Internet testet futtatam rajta és a PSN Failed többi minden jó.
Már két napja nem enged be.Karácsonykor csinálta ugyan ezt.Akkor egyszer be engedett egyszer nem.
Vajon mi lehet a probléma?Volt már másnak is ilyen? -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Adam_Shepard #72191 üzenetére
PC-PS3-PS4-XBOX360-XBOX ONE.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
Adam_Shepard #72191 üzenetére
http://www.tmntmutantsinmanhattan.com/
Ps3-4
-
törölt tag
Nekem egyszer promólemezt akartak eladni (nem 576-ban), aztán még én voltam a hülye hogy visszavittem, mert ugyanazt tudja, meg a sima az 2x ilyen drága lett volna.
(#72194) ldave: A polchoz vehetnének egy rakás tokot, aztán nyomtathatnának rá saját borítót. Egyszerű megoldás lenne. Csak ugye ebbe pénzt kell tenni, azt meg itthon nem divat.
-
ldave
félisten
-
válasz
MasterMark #72192 üzenetére
Én még csak ezt a módszert láttam (kivéve az említett utolsó darabnál).
-
MasterMark
titán
De amúgy, fognak kibontanak egyet, kiteszik a dobozát, és amikor vásárolsz akkor nem a kiállítottat, hanem egy másik lezárt bontatlant adnak raktárról. Ilyen egyszerű.
Semmi értelme nem lenne mindig bontogatni és azt kirakni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
$p@rr0w
őstag
válasz
Sirandrish #72185 üzenetére
A gyarto tehet ez ellen: hologrammos matrica, tegnap vettem egy tabletet, es ra van irva: if seal is broken do t buy.
Xbox 360 lemezek tokjan is van ilyen a nyito reszen. -
dilipok
veterán
regebben mikor a uk-ben laktam, nem volt ritka, hogy kibontva kaptam az uj jatekot, nem annyira furcsa az (legfeljebb itthon). Nem egy boltban ugy mukodott, hogy a lemez kulon volt tarolva, es egy lezart foliaban kaptam meg a jatekot a tokban. Es nem holmi garazsboltokrol beszelek (HMV, GAME). Maskor meg (foleg az elorendelt jatekokat) bontatlanul. En ezen soha nem problemaztam
Abban is biztos vagyok, hogy ha kertem volna, kaptam volna egy eredetit, szo nelkul
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #72182 üzenetére
Ami áru visszaérkezik a 14 napos felmondási idővel, szerinted azzal mi lesz ?
Kidobják ? Újracsomagol és vissza a polcra. Ennyi. -
Bogyi007
veterán
válasz
Sirandrish #72176 üzenetére
Velünk ilyen az Auchanban esett meg. Párom nagyszüleinek vettünk telefont ami direkt nagy nyomógombos volt. Vesszük ki a dobozból beletettük a Sim kártyát amin rajta voltak a számok és mielőtt át kartuk menteni a telefon memóriába a számokat meglepődve láttuk, hogy ott már benne voltak a számok.
Nem hagytuk annyiban és az egyiket felhívtuk. kiderült hogy akit felhívtunk ugyanoda valósak voltak mint páromék (szeged) és hogy valóban náluk volt a telefon, csak nem tetszett nekik és visszavitték a boltba. Utána az Auchan meg visszacsomagolta és kirakta a polcra újrafóliázva.
Amikor ezt elmondtuk a boltnál, akkor a pénzt visszakértük - a többiet azért nem csináltuk, mert az egyik eladó srác haver bent és nem akartunk bilit borítani. mindenesetre durva volt az eset....
-
válasz
$p@rr0w #72171 üzenetére
A kiállított tokokban valóban nem szokott lemez lenni, gondolom a lopások elkerülése miatt. Ha azonban papírtokból rakják a normál tokba a játékot, akkor valóban használt a cucc, vagy pedig utolsó darab. Pár éve vettem már úgy játékot, hogy ugyan új volt, de a kiállított üres tokhoz tartozott, ezért volt felbontva, és engedtek az árából egy ezrest. Viszont gondolj bele, ha minden új játékot felbontanának, akkor például a DLC kódok érvényessége kérdéses lenne, mert kitudja, hogy az egyik dolgozó nem használta-e fel. És az ember ráadásul ezt nem is nagyon tudja a boltban ellenőrizni, max otthon esik pofára azzal, hogy már nem él.
-
Elims
veterán
:-) Mert nagyon sok telefont hozzák-viszik országokból,ezeket átlag emberek veszik meg x országban,x boltban,majd átveszi ezeket egy ezzel foglalkozó "üzletember",aki átviszi y országba ahol átadja egy másik ezzel foglalkozó "üzletembernek",aki tovább adja és a végén olyan boltokban köt ki mint a media markt.Amíg az átlag embernél van -pár perc- azalatt néha sajnos becsúszhat egy sms.
Tudnék erről hosszan írni,de ez nem az a topik+sokan nem sejtik,hogy pontosan hogy is megy a téma én pedig nem akarok az lenni,aki teljesen leírja ezt a folyamatot.
Vmikor elmerülve "űztem" én is ezt a témát,ott voltam vhol a láncban.Szerk.:
FZsolt: Szia!
Sajnos mostanában néha előfordul az ilyesmi.Nem nálad van a probléma.
-
fzsolt91
újonc
Üdv!
Olyan gondom lenne,hogy nem enged be a PS felhasználómba.
Ezt karácsonykor csinálta elsőnek nekem.Azt a hiba kódot adja be,hogy a Playstation Network Szünetel.Karácsonykor se szünetelt,de akkor se engedett be napokig,utána meg be engedet mindig,egészen a mai napig.
Vajon mi lehet a baj? -
DVlad
őstag
Én bárhol (MM, konzol boltok, cd pince, euronics...) is veszek ilyen termékeket (cd, dvd, bd, stb.), amint kifizettem, ott a pénztárnál azonnal kinyitom és ellenőrzöm a lemezt, mert jártam már úgy én is, hogy karcos volt a lemez, amely a tokban volt. (És vettem mm-ban olyan vadonatúj telefont, amiben sms-ek voltak!)
-
Sirandrish
legenda
válasz
$p@rr0w #72171 üzenetére
A zsemle a péktől nem zacskóban érkezik!
Ismétlem önmagam: Az új játékokat nem bontják ki!Ha veled megpróbálják elhitetni hogy a kibontott játék új, akkor át akarnak verni!
"Itt amennyire en tudom egy tokban sincs lemez tehat minimum 1 db mincenbol bontott."
Ennek semmi akadálya nincs. A probléma ott kezdődik ha újként, új áron akarják azokat eladni neked.
Több 100 új játékot vettem ezidáig összesen, de még SOHA nem kaptam új néven bontott vagy újrafóliázott játékot!
Hozzáteszem, vásároltam már az 576-ban is..
-
$p@rr0w
őstag
válasz
Sirandrish #72169 üzenetére
En uj jatekokrol beszeltem, konkretan a Runaway 3 pc.s valtozata volt ami elottem kerult vissza a tokba.
Ennyi erovel a zsemle arra is csokken 30%-al mert kulon van a zacsko?
Tudom termeszetesen hogy nem ilyen egyszeru a dolog, csak ha amugyis kibontod akkor szerintem nem olyan nagy dolog ez. Ha meg gyujtemenybe veszed akkor ellenorizni kell, nincs mas megoldas...
Itt amennyire en tudom egy tokban sincs lemez tehat minimum 1 db mincenbol bontott. -
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #72169 üzenetére
Ugyanezeket a szavakat akartam leírni,de meggondoltam magam mondvàn tényleg hagyom a témàt..de jò,hogy te kiírtad. :-))
-
Sirandrish
legenda
válasz
$p@rr0w #72168 üzenetére
Az nem csak ott bevett szokás, hanem szinte mindenhol ahol használt játékokat forgalmaznak.
Azokat ki szokták venni a tokból és a polcon csak a tokokat látod, míg a konkrét lemezek az asztal alatt vannak sima CD tokban, esetleg egy mappában. Ez a régen divatos kis garázsjátéktermekben is így volt, az esetleges lopások miatt. DE!!! Az új játékokat NEM bontják ki! Többek között azért mert attól hogy kibontod már esik 30%ot az ára (egy újabb játéknál, egy réginél még többet), szóval nem éri meg.Ha esetleg mégis megpróbálják veled elhitetni hogy de ez új, az tuti hogy kamu! A saját raktárkészletét nem fogja egyik bolt sem érték csökkenteni!
-
$p@rr0w
őstag
Itt Kaposvaron az 576-ban teljesen bevett szokas hogy ki vannak bontva a jatekok, arra is volt pelda hogy a szemem lattara tette a srac vissza a lemezt a kulon tarolt tokba, majd adta a kezembe DE
egyreszt ettol ez meg nem lesz hasznalt, mivel senki nem jatszik vele, es csak a szemelyzet nyulhat hozza,
masreszt pedig itt Kaposvaron rendkivul kedvesek, es jo fejek, igy meg akkor se biztos hogy reklamalnek ha vettem volna most Puppeteert, a serult lemez persze mas kerdes...
Es ugy mondom ezt hogy meg a nevuket sem tudom, csak egy vadidegen alkalmi vasarlo vagyok, megis rendkivul pozitiv a Kaposvari 576-al a tapasztalatom evekre visszamenoleg is.Most ellenoriztem a bontatlan Destinymet es rajta van a szalag, nem visszafoliazott (itt vettem Kvaron, nem rendeltem).
-
A`rpi
addikt
válasz
Cheesus #72165 üzenetére
Egyedüli hátulütő "korosabb" daraboknál kérdéses mennyi ideig fog még működni. Rizikósabb egy sokat látott slim gép, mint egy újabb gyártású remélhetőleg kevesebbet futott superslim.
Nyugodt szívvel a legfrissebb szériát tudjuk javasolni.
Slim gépekkel sem fog mellé, sőt, sokkal igényesebben van megcsinálva pl az optikai meghajtó (halkabban teszi a dolgát.)Gyakran ismételt kérdéseket ha végignézed találsz egy kisebb ellenőrzőlistát is, mikre érdemes odafigyelni vásárláskor.
-
Cheesus
senior tag
Hali
Most fejeztem be a PS2-es God of War 2-t, és alapból is tervbe volt egy PS3 bezserzése, most viszont már esedékes is lenne
Használtan vennék egy gépet, és ahogy visszaolvasgattam általában a legújabb SuperSlim változatot ajánlja mindenki megvételre. Namármost ha nekem inkább a Slim verzió tetszik (főleg a DVD olvasó miatt) akkor nem lövök nagyon mellé a dolognak, tehát lényegi különbséget fogok észrevenni ha inkább a Slimet választom a SS helyett (természetesen a méreten kívül)? Multizni nem fogok, és inkább a fizikai lemezeket részesíteném előnyben a digitális helyett (valamiért ez nálam megragadt, hogy PC-re az összes cuccomat digitálisan szerzem be, de a konzoloknál megmaradtam a fizikai hordozónál
)
Válaszotokat előre is köszönöm
-
Elims
veterán
válasz
fausto #72157 üzenetére
Bocs,de én leszarom,hogy mit vàlaszolnak.Abszolùte hidegen hagy.
Ez gusztustalan hùzàs.SirAndrish: "Szóval ha én lopni járnék az 576ba, de csak akkor lopnám meg őket ha nem veszik észre, ellenkező esetben viszont visszatenném az árul a polcra akkor rendben lennénk?
Mert most kb ezt mondod. Konkrétan át akartak b*szni, de mivel észrevetted így mondjuk visszaadják a pénzt...akkor ők most korrektek?"Jajj de széép! :-) Pontosan ez a helyzet!!!!
Crue: És gondolod,hogy egy ilyen kaliberű üzlet senki nem venné ezt észre??Kizàrt!!
Árpi: Nincs ez tùlpörögve.Nem egy òcska boltròl beszélünk egy (gamesoft vagy vmi). 576 a szòban forgò üzlet.
Ők nem engedhetnek meg nem ilyesmit,de még hasonlòt Sem!
De nem lovagolok a témàn... -
Sirandrish
legenda
válasz
Adam_Shepard #72161 üzenetére
Én nem azt becsmérlem hogy visszaadják-e a pénzt hanem hogy egyáltalán megpróbálják rád sózni.
Bár számomra lényegtelen mennyire olyanok amilyenek, mert marha drágák úgyhogy nagyon nem érint a kis trükközésük -
A`rpi
addikt
válasz
Adam_Shepard #72161 üzenetére
Kicsit túl van pörögve szerintem is, de ettől függetlenül a vásárlónak szíve joga reklamálni ilyen esetben.
-
Adam_Shepard
addikt
Uraiiiim! Megvan a számla, visszamegy a boltba hogy nem jo a lemez, mert karcos. Kicserélik és, ennyi. Nem?
-
crue
őstag
válasz
Sirandrish #72158 üzenetére
Nem védeni akarom a boltot, de mi van ha őket is átb.szta egy beszállító? Persze erre kicsi az esély, de várjuk ki a végét.
-
Sirandrish
legenda
válasz
fausto #72157 üzenetére
Szóval ha én lopni járnék az 576ba, de csak akkor lopnám meg őket ha nem veszik észre, ellenkező esetben viszont visszatenném az árul a polcra akkor rendben lennénk?
Mert most kb ezt mondod. Konkrétan át akartak b*szni, de mivel észrevetted így mondjuk visszaadják a pénzt...akkor ők most korrektek? -
fausto
addikt
Egyenlőre még ne temessétek a boltot, meglátjuk mit válaszolnak.
-
Elims
veterán
Mégvmi..
Ha vki nem pròbàlta volna,erősen ajànlott jàték a life is strange.
Kicsit twin peaks-re hajaz,nagyon jò kis krimi,Nagyon jò történettel,normàlis megvalòsítàssal,jò csavarokkal.
Ha nem tetszik a stílus akkor is érdemes adni neki egy esélyt és legalàbb csak az első részt végig vinni,utàna màr a többi kelleni fog. :-)
Az egyetlen "negatívuma",hogy egy gyenge középfokù angol nem àrtana hozzà,hogy mindent megértsen az ember,de ha csak alapfok van akkor is elboldogulni vele. -
Elims
veterán
válasz
Tdizsolt #72125 üzenetére
Pontosan. :-))
Fausto: hallod ez vmi Hihetetlen Szar!!!!
Mocskos senkik!!!Ez most komoly???Pont a NAGY 576???
Ha nem te írod ezt nem hiszem el.
Természetesen újrafóliázott.Az eredetinek ott van a csík ahogy mondod.
Ez iszonyat gáz!!!
Köszi az írást!! Soha többet semmit tőlük és nem érdekelne a "beszállító a bűnös",stb. szöveg.
Hihetetlen. ((Lehet,hogy írok nekik egy email-t,természetesen téged személy szerint nem írlak bele.)) -
Dinasti
senior tag
Valaki használ ilyen fülest? Turtle Beach Ear Force XP400 Szeretnék 1 értelmeset beszerezni és ez ráadásul jó a régebbi konzolokhoz is. (ps3,x360). Kíváncsi lennék hogy jó választás lenne e?
-
james001
veterán
válasz
fausto #72150 üzenetére
Ők se szentek,sőt
Egyszer volt hogy rám is egy használtat akartak rám sózni az új helyett,de én ugye észrevettem a fóliázást. Gyakran van ilyen náluk hogy hátul egy fóliázó géppel csinálják rájuk a fóliát,a Duna Plázában konkrétan erről dumáltunk egy 576-os csávóval haverommal.
Vidd vissza személyesen szerintem,úgy nagyobb "esélyed" van. Csapj az asztalra ha kell -
fausto
addikt
-
fausto
addikt
Voltam ma az 576-ban, átvettem a Puppeteer-t. De már csak itthon vettem észre, hogy újként használt játékot adtak újrafóliázva...
Van is kis sérülés a lemezen.
Most írtam nekik, kíváncsi vagyok mit fognak rá válaszolni.
Addig, csak megerősítés miatt kérdezem: ugye az eredeti, bontatlan játékoknál a fólián van egy csík körbe, amire hosszában végig a PS3 felirat van beleírva. Erre gondolok. Balra egy bontatlan játék, jobb oldalt az "új" Puppeteer. Ti is úgy látjátok, hogy a jobb oldali újrafóliázott? -
Dinasti
senior tag
Bocsánat a sok kérdésért,de most válogatom össze a beszerzésre itélt játékokat és néha nem árt 1 kis segítség benne
A kingdoms of amalur reckoning című játék elnyerte a bizalmam ésrdekelne hogy van e még hasoló játék ps3 ra?
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok!
Fentebb ajánlottátok hogy az összes God of War részt tartlamazza a God of War Saga. 1 boltnál azt olvastam hogy a 2 pspre megjelent részt a storeból kell letölteni. Na most ha használtan venném meg ezt a lemezt akkor benne van a pakliban ugye hogy én már nem tölthetem le azt a 2 részt? Vagy ez nem igy működik? -
Sefter
veterán
Sziasztok!
Tudtok ajánlani dél-pesten olyan szakit, aki kitisztítaná/újra pasztázná a gépet?
-
RangerFox
veterán
válasz
predator1981 #72130 üzenetére
A vastagon szedett Tilos a Warez! feliratot nem vetted észre?
-
czanga
őstag
Sziasztok.
Nem tud esetleg valaki tippet adni, hogy a jó öreg internet mély bugyrának melyik sarkába találhatnék egy elfekvő SIMS 3 alap játékot?
Asszony kínoz a kérdéssel, de hiába keresek nem találok.
Bocsánat, ha túl nagy OFF.
-
Elims
veterán
válasz
fausto #72110 üzenetére
Köszi!
Da Shep,TdiZsolt: Természetesen nekem is jött az a +1nap.A legelső dolgom volt beírni a ps4 topikba hátha vki hasznát tudja venni.Aki elő van rá fizetve huzamosabb időre -ne adj'isten egy-két évre- annak a +1nap egyenlő a semmivel.Persze mégis vmilyen szinten kárpótolni próbáltak.
-
Tegla80
addikt
1 nap ps plus: nem nagy valami ez igy van,de ha okos vagy akkor mas regois storeban aktivalva(ehez nem kell bk adat es eszi az eu regio) kihasznalhatod az adott plus-os akcios jatek megvetelere.(igy sporolva x ft-ot)
Vagy igeny eseten bedobhatod egy forumtarsnak ide.(mint tobben is ezt tettek par napja a ps4 topicban.....bar ott picit tobbet er a multi miatt.)
Sac/kb erre (is) jo,plusz ugye magadnak is felirhatod.... -
Tdizsolt
senior tag
válasz
Adam_Shepard #72115 üzenetére
Igen,jött nekem is....azt hittem behu az örömtől....
Mekkora kegy a Sonytól.1 nap plus... azóta sem tudom feldolgozni az élményt!
-
válasz
SenorDave #72109 üzenetére
Kétszer is csinált nekem ilyet, szintén SS, egyszer Max Payne 3, egyszer Red Dead Redemption alatt, szintén körülbelül 5 perc után. Nem paráztam túl, valószínűleg rosszul érzékelte a hőmérsékletet, mert amúgy a gép teljesen hideg volt. Ha nem jön elő többé, akkor felesleges miatta aggódnod.
-
Adam_Shepard
addikt
Ti is kaptatok ilyen +1 napos PS + levelet?
-
A`rpi
addikt
-
Dinasti
senior tag
Szóba kerültek itt a multis fps játékok meg hogy melyikkel játszanak még sokan online. Érdekelne hogy a ps3 exkluzívokkal is lehet még játékosokat találni? Pl killzone 3 resistance?
-
fausto
addikt
Az 576-ban vannak akciós játékok, én pl. 2000-ért rendeltem egy Puppeteer-t
http://576kb.hu/ps3-jatek-akciok -
SenorDave
tag
Na internet probléma megoldva , este viszont fura jelenséget produkált a gép . Egész nap nem ment , este bekapcsoltam közben kimentem rágyújtani ez kb 5 perc volt leültem a gép elé pont akkor sípolt egyet 3 mat villogott pirosan kikapcsolt . Én csak néztem, újra bekapcsoltam és iszonyat hangosan maxon nyomatta a hűtést egy 10 percig legalább . (Superslim) Esetleg tapasztalt bárki hasonlót?
-
KaitouP
nagyúr
válasz
pulyka jocó #72106 üzenetére
BO3 -ban nem ír játékosszámot, és valószínűleg erre nincs nyilvános adat.
A játék játszható, de azért jelenleg még hibáktól szenved, jól gondolja meg hogy last gen -re vagy current gen -re veszi.
Mindegyik jó játék, mindegyik másért. És mindegyiket játszák elég sokan. -
pulyka jocó
senior tag
Sziasztok! Barátom meg szeretné venni ps3-ra bo3-at, akinek megvan esetleg nem tudna egy játékosszámot mondani? Nem talált semmi adatot...
-
A`rpi
addikt
Bár a ps4 joy+vezetékes head-set-et még nem próbáltam ki.
Nem működik, próbáltam.
Dinasti (#72099)
Fejhallgatót a TV-re tudod csatlakoztatni.
Vagy megfelelő átalakítók segítségével AV kábelre is kötheted fejhallgatód.
(Lásd: Gyakran ismételt kérdések legfelül.) -
Dinasti
senior tag
-
RangerFox
veterán
A CoD Bo2 vagy a Ghost vagy az AW a jobb multi szempontjából? Vannak még multiban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Rengeteg áramot fordít adatközpontokra és bitcoinbányászatra Pakisztán
- TCL LCD és LED TV-k
- Automata kávégépek
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Steam Deck OLED 1TB + dokkoló
- Playstation 5 Slim Digital, Telekom-os, pár napos, kifogástlan, számlával, VégsőÁR!!!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest