Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinasti
senior tag
Ps3 nál a fülest ugyan úgy a joy-ba kell vsatlakoztatni mint a ps4 nél? És milyen csatlakozó van neki? Előre is köszi a választ.
-
-
fausto
addikt
válasz
neo-geo #72091 üzenetére
Én is utána néztem és 2011 novemberében lett ez szigorítva. Itt ezt írják:
For game content purchased after November 18, 2011, a new policy will apply and the number of devices that can be activated will be as follows:
PS3: Users will be able to play the game on up to 2 activated PS3 systems.
Please note that this update will not affect game content purchased before November 18.
Tehát, amit megvettél még ez előtt, annak mennie kéne 5 gépen. Mondjuk a Plus címeket elhiszem, hogy már nem tudod 5 gépre, mert amit akkor kötöttél előfizetést, már lejárt, azóta meg újat kötöttél.
-
SenorDave
tag
Üdv olyan problémám akadt ,hogy egyik percről a másikra elszált az internet a ps en , beállításoknál látja a wifit viszont valamiért nem hajlandó felcsatlakozni......routert , ps t is újra indítottam de , semmi 100% os jel erősséget mutat a végén még is csatlakozási hibát ír .
-
neo-geo
senior tag
válasz
fausto #72090 üzenetére
Na utána néztem, valami nem okés itt az időponttal. 25 fontért vásároltam pár kisebb játékot 2011/04. hónapban, és már azt is csak 2 gépre aktiválhatom. Tehát akkor valószínű, hogy már 2011 év elejétől nem lehet a tartalom csak két gépen, a pluszos dolgok viszont amiket download listában berakosgattam az évek alatt, az is csak két gépre aktiválható.
-
A`rpi
addikt
válasz
Dinasti #72085 üzenetére
God of warból van olyan csomag ami tartalmaz esetleg röbb részt magában?
God of War Collection: 1
God of War Collection: Volume IIEsetleg:
God of War SagaTovábbi ajánlott sorozatok / címek amiket csak PS en tudsz játszani.
Teljesség igénye nélkül:
Ratchet & Clank: All 4 One
LittleBigPlanet: 2
MotorStorm: Apocalypse
Uncharted
Killzone -
Dinasti
senior tag
Nos úgy néz ki sikerült megtalálnom a ps3-asom egy 500gigás slim személyében. Játékokkal kapcsolatban szeretnék némi útmutatót. God of warból van olyan csomag ami tartalmaz esetleg röbb részt magában? Vagy vmi felújított változat esetleg? És mik lennének azok a cimek amiket ps3 tulaj esetén mindenképen kikellene próbálnom.
Killzone 2-3
Uncharted széria alap lesz, de pár címet megköszönnék. -
neo-geo
senior tag
Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy egy 5-6 éves profilomra újra vettem 1 éves pluszt, és már csak 2 gépen tudom megosztani. Holott régen ment több gépen is, ez mitől van?
-
fausto
addikt
Bár single-be játszom, de néha látom az értesítést, hogy szakadozik a PSN. Jól látom, másnak is van ilyen gondja?
-
Dinasti
senior tag
válasz
Adam_Shepard #72078 üzenetére
Közben nézegetve a hardveraprós hirdetéseket lehet 500gigás superslim lesz mivel árban nincs nagy különbség. De ha megtartom a gépet akkor a későbbiekben jó lesz a nagyobb tárhely. ☺
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok! Rászántam magam hogy az exkluzív cimek miatt beszerezzek 1 használt ps3at. Igazából pár hónapra kellene a gép amig végzek a játékokkal. Gondolom ilyen rövid időre teljesen mindegy hogy slim vagy superslim gépet veszek? Meg ha lemezről tolnám akkor akkor a 12gigás gép is elég ugye?
-
törölt tag
válasz
Adam_Shepard #72075 üzenetére
Igen kiadtak egy újabbat, de ez a frissítés csak a facebook-ot szünteti meg.. Gondolom akkor mostmár nem lehet kiposztolni , ki milyen trófeát ért el. Ráadául a TLOU-ba is jó mókának tartottam. Nem értem miért kell leépíteni szegény PS3-at
-
Adam_Shepard
addikt
Jott uj update ps3- ra? Vagy csak en voltam elmaradva vele?
4.78
-
crue
őstag
válasz
fausto #72064 üzenetére
Nem értem miért probléma ez, hiszen a heti store frissítésnek és az akcióknak is van saját oldala, nem kell keresgetni semmit. Részemről sosem foglalkoztam a ps blogos akciós bejegyzésekkel, sokkal egyszerűbb felmenni a store-ra és megnézni az újdonságokat/akciókat, mert ott legalább forintban látom.
(#72065) Da Shep: Mit nem tudsz azon elképzelni, hogy nem írják bele a blogbejegyzésbe az árakat?
-
Shadowfax
addikt
válasz
pulyka jocó #72071 üzenetére
Szerintem nem.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
pulyka jocó #72067 üzenetére
Játék közben kidobált párszor de már jó, ha minden igaz.
-
pulyka jocó
senior tag
Sziasztok!
Nektek még mindig szarakodik psn? Már vagy 3 szor ledobott... sonynál meginnt mivan? -
Ruzcak
tag
válasz
Dinasti #72050 üzenetére
Hali!
BO2 -vel az a probléma ,hogyha multizni akarsz ,a játékok 50 %nál , igazából random valamikor teljesen jó de bugos valami és slow motionbe mozog mindenki.
Állítólag valami olyan hogyha a host modol és bebugosodik a game és lelép akkor terjeszti.
Engem nagyon idegesített ,inkább a ghostot ajánlom.
Azon többen is játszanak és egyáltalán semmi lagg dc vagy bug.
Jó ,most szarakszik a psn de lehet multizni. -
fausto
addikt
válasz
Adam_Shepard #72063 üzenetére
Aha, plusz Store frissítésnél nem írják ki, hogy mi mennyibe kerül, ki kell keresni.
-
fausto
addikt
LOL! Idézet a heti Store frissítésből: "One more thing: You’ll notice that we’re no longer listing prices in the weekly Store update, and the same will apply to regular sales and discounts posts, starting with the new promotion kicking off tomorrow. For pricing information applicable to your region, we ask that you click through the links to PlayStation Store. Our apologies for the inconvenience."
Röviden a lényeg, hogy mostantól nem fogják kiírni, hogy mi mennyibe került vagy mi mennyire lett leárazva. Istenem, de ráférne megint a Sony-ra, hogy megboruljon anyagilag! Elég féreg módon tudnak viselkedni, ha megy a szekér.
-
A`rpi
addikt
válasz
Dinasti #72050 üzenetére
Bo2 ben biztos, zombi nagyon népszerű.
Battlefield játékosbázisát pl itt tudod csekkolni: http://bf4stats.com
-
válasz
csabili74 #72057 üzenetére
Mondjuk nem a klasszikus értelembe véve FPS, csupán belső nézetes, és lehet benne lőni. Azonban a játék a lopakodásra van kihegyezve, és elég lassú a játékmenete, szóval egy próbát megér. Nem beszélve arról, hogy pont az ilyen jellegű játékokkal tudod legkönnyebben elsajátítani a belső nézetes controllerres irányítást.
-
csabili74
aktív tag
Jónak tünnek, köszönöm. Ha még van ötlet,jöhet.
-
-
csabili74
aktív tag
Hali. Tegnap szert tettem egy PS3 ra, és mehez szeretnék játékokat. Szimulátort, meg olyan játékokat, amikben nem kell a nagy ügyesség, értsd, nem kell ugrálni, stb, hanem inkább mászkálós. Na meg a verekszős
Miket ajánlanátok, miket szerezzek be? Eddig megvan a Dishonored, illetve a Prince of persia.
-
japunk
aktív tag
Szevasztok srácok!
Érdeklődnék, hogy van-e köztetek, akit érdekelnének gyűjtői kiadások (pld. GTA V, GTA IV, Injustice stb, marha sok van), vagy esetleg tudnátok-e egy olyan magyar fórumot írni ahol kifejezetten ez a téma? Szeretnék megválni a gyűjteményem egy részétől.
Köszi előre is a segítséget! -
Dinasti
senior tag
Sziasztok! Érdeklődnék hogy ps3 on van e még multis élet régebbi codokban? Pl MW3 Bo2?
-
törölt tag
válasz
Adam_Shepard #72048 üzenetére
Nem biztos, de mintha olvastam volna régebben valahol hogy ez a rendszer bugos.
-
törölt tag
Sziasztok !
Aki szívesen megosztaná PS3 digitális játékait (gameshare) az kérem jelezze nekem. Privátban elküldöm a listát amiket én vásároltam a saját accountomra.
-
negyedes
addikt
mostanaban nagyon szaraxik a psn. folyton ledob.
-
james001
veterán
válasz
Petreszku #72041 üzenetére
Első vagy második? Mindkettő jó mondjuk de az 1 jobb mert benne van Jill
Igaz itt annyira nem tetszett a modellje,a remake-ben jobban néz ki sztem.
manu: Elvileg minden karakternek van egy saját garázsa ahova tudsz vinni kocsikat és azok ott is maradnak. Térképen egy garázskapu a jele asszem.
-
manu75
aktív tag
Sziasztok!
Hátha itt tudtok segíteni. GTA5-ben a story módban pénzért vásárolt autókat meg lehet valahogy tartani, ha pl. az utcán hagyod visszakerüljön a garázsba, ha eltűnik? Nem találtam rá megoldást és a rendőrségnél sem tudtam kiváltani, mert nem volt ott, hiába mentem egyből oda érte.
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok!
Nem vagyok nagy Resident rajongó, amit eddig játszottam azt is egy nagyon kedves cimborámmal co-op-ban. De a Revelations nagyon tetszik, a vége felé járok (szerintem), normál fokozaton játszom.
-
ldave
félisten
PSN nálatok rendben van? Próbálnék játszani online, de 20-30 percenként ledob.
-
A`rpi
addikt
válasz
Adam_Shepard #72017 üzenetére
Öntapadós tépőzár.
-
james001
veterán
The Wolf Among Us kijátszva. Nagyon király volt! Hangulatos,csavaros. Mondjuk a végét nem nagyon értettem...
Gondolom majd lesz valamikor folytatása.
Platinát mindjárt beszerzem,az első 3 epizódban kell még csak összegyűjteni pár hiányzó Book of Fables bejegyzést. Legalább itt adtak valami "pluszt" a platina megszerzéséhez,nem úgy mint a TWD-nél -
Tegla80
addikt
válasz
Adam_Shepard #72030 üzenetére
Nekem kb 40cm magasan van a tv alvany teteje,innen mukodott,h kb 1,5-2m re hadonasztam tole....szoval emeld meg a kamera fejet,h magasabbra lasson es kalibrald be,mert mennie kell,hidd el.
-
Tegla80
addikt
válasz
Adam_Shepard #72025 üzenetére
Miert nem volt jo neki? Ha feljebb lenne,akkor mitol lenne jobb?
Sztm kozel voltal hozza....a kameran is lehet tekerni,azt probaltad? -
Tegla80
addikt
válasz
Adam_Shepard #72022 üzenetére
Szted miert irtam,h koltsd jatekra.
-
Tegla80
addikt
válasz
echterion #72019 üzenetére
A tv-d uzemorajat is ujra lehet inditani egy factory reset-el....samunal tutira mondom.
Amugy nincs jelentosege,mert ugyis addig megy,mig megy.
Lattam mar garis gepet is megallni,mig ketyeg az ismerosnel regi Fat is a mai napig.(ami tolem van es kapott epp eleget az elettol,de muxik.) -
fausto
addikt
válasz
Rendelj kínából, itthon ugyan ez a többszöröse
-
echterion
nagyúr
válasz
nokia párti #72016 üzenetére
Áh, nem csak ebben ment korábban a hdd, ezért nem igazán mérvadó a szám. A rendszerben sehol nincs egy számláló? Még a tv-m üzemóráját is le tudom csekkolni, ennek meg nem...
-
Tegla80
addikt
válasz
En spec anno a tv ele raktam es ennyi.Tokeletesn mukodott onnan is.
Amugy pl vekonykavas lcd-re En meg sem probalnam rarakni....vegyel az aran jatekot sztem. -
Adam_Shepard
addikt
Sziasztok!
Tudnatok ps kamerahoz ilyen tvre csipteto allvanyt javasolni? Vagy van valakinek elfekvőben?
-
echterion
nagyúr
Meg tudom nézni valahol, hogy hány órát ment a PS3-om?
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Ezer éve x360-on (és jelenleg ps4-en) működött egy profilmegosztós dolog, amivel minimális erőfeszítéssel tudtunk haverok között már megvásárolt dlc-ket, játékokat cserélgetni. Ez az opció még él valamilyen formában ps3-on is?
Szükségem lenne pár régebbi Call of Duty (waw, bo1) dlc-re a zombi miatt, de ha store-ból vásárolnám, többe kerülnének mint amennyiért magát a konzolt vettem..
Ha esetleg valaki tudna segíteni (természetesen nem ingyen), azt szivesen fogadnám. -
péjé
őstag
sziasztok,
van olyan online lista ahol meg lehet nézni PS3 játékokat mennyien játszanak? 2x is lukra futottam 2013-as játékkal h néhány emberke volt össz-vissz a multiban...előre is köszi -
echterion
nagyúr
Lehet, hogy váltok PS4-re. A PS3-as FFX/X-2 mentésem át tudnám vinni a PS4-es verzióra? Nem szeretném újrakezdeni, csak ha nagyon szükséges.
-
Gabor343
tag
válasz
Noys187 #72002 üzenetére
Sajnos nem lehet így megoldani, mivel mindig a saját vinyóra tölti le a játékot. Külsőre csak adatmentést(backup) lehet csinálni.
Ez a 40gigás ps még a lemezes játékokhoz lett tervezve, mivel úgy csak pár gigát telepít a gépre a többi a lemezről fut, illetve van olyan játék is ami teljesen a lemezről fut csak a a mentés foglal helyet.
Ha a ps storeról akarsz vásárolni játékokat, akkor mindenképp váltanod kell nagyobb vinyóra. -
Noys187
tag
válasz
Gabor343 #71954 üzenetére
Szia!
Igen, gondoltam, hogy ez lehet a hatterben! Es trukkozni nem lehet vele? Hogy amig letolti addig rateszek egy kulso vinyot es arra tolti le? Vagy elore megadott helyre tolti es hiaba dugok ra egy 2 terras kulsot, azt csak media lejatszasra hasznalna meg jatek mentesre? -
Elims
veterán
válasz
Prime110 #71999 üzenetére
Köszi! :-)
James: Félre gondoltam. :-/ Ezért sokalltad te... :-)
Meglesz a 100% mindegyikben csak 3-4 hiányozhat talán.A legnehezebb majd tudom melyik lesz...Amikor a nagy hajóról ki kell lövöldözni azzal a mortar-ral (az az égi bombázás) a felé úszó égő kis hajókat.Az kemény lesz.. :-/
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Star Trek
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- További aktív témák...
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- SzoftverPremium.hu
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron