Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Nálam egyedi eset, hogy a GTA 5 kicsit lagzik? Vagy másnál is tapasztalható ilyesmi?
Esetleg van rá megoldás?
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz
Sirandrish #71897 üzenetére
Már megtaláltam
-
Sirandrish
legenda
válasz
BLUE TORNADO #71893 üzenetére
Az egész Prohardver lapcsalád területén tiltott téma, így nem tudunk ebben segíteni neked.
Viszont rengetegszer volt már téma, hogy a legjobb játékokat is meg tudod szerezni rá pár ezer ft-ért.
-
A`rpi
addikt
válasz
BLUE TORNADO #71893 üzenetére
Mi itt ebben nem tudok segítséget nyújtani,
(abban sem hogy hol érdeklődj) mivel az alapelvek tiltják.Nézz fel az apróra,
kis túlzással persze, de filléres tétel egy-egy használt játék erre a platformra.Szvsz nem is éri meg vele szórakozni.
Ha van géped, azt a pár játékot szerezd be használtan jó áron. -
BLUE TORNADO
senior tag
válasz
Sirandrish #71890 üzenetére
És akkor honnan érdeklődjem meg?
-
törölt tag
Vajon működő taktika, hogy mindig ha olyan játék van Plus-ban ami érdekel, akkor csinálok egy új profilt, igényelek egy 14 napos trialt, letöltöm, és az elsődleges profilommal játszom vele?
-
Sirandrish
legenda
Flashelés, csippelés, moddolás, mókolás, törés és hasonló témákat kéretik mellőzni!
-
metaldog
senior tag
Hali
Most vettem egy használt PS3-at és a wifit szeretném beállítani de sehogy sem megy. Tudnátok benne segíteni ez az első konzolom és nem akarom elcseszni inkább mindent megkérdezek.
-
fausto
addikt
Ezt megtaláltam én is, de nem vagyok benne biztos, hogy azt jelenti, amit vegytek kérdezett.
"Automatically Add Funds to Renew Subscriptions" - ebből nekem az következik, hogy itt azt lehet beállítani, hogy ha nincs pénz a PSN Wallet-be, akkor automatikusan vonhat-e le a kártyáról? Ha itt "NEM" van beállítva, de egyébként van feltöltve a pénz az egyenlegre, attól még szerintem meg fogja újítani.Ha megnézitek ezt a videót, itt is két lépésben tiltja le, az első, amit írtatok (automatikus pénzfeltöltés), a második pedig az előfizetés megújításának letiltása. Ez utóbbi nincs fent a webes felületen.
-
A`rpi
addikt
válasz
fausto #71877 üzenetére
Hogyan tiltható az automatikus meghosszabbítást PS3-ról: [link]
Hogyan tiltható az automatikus meghosszabbítást PC-ről:
Jelentkezz be PSN fiókodba itt:
https://account.sonyentertainmentnetwork.com1. Account
2. Wallet
3. Edit
4. Automatically Add Funds to Renew Subscriptions... No
5. Save1. Media
2. PlayStation®Plus (Keresd ki a játékok között.)
3. PlayStation®Plus: 1 Month Membership (Subscription)
4. Cancel Automatic Renewal -
A`rpi
addikt
válasz
fausto #71877 üzenetére
Közvetlen a legelső hivatkozás,
de ha kinyitod az összefoglalót, ott is ki van listázva a gyik.PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:(FAQ) Gyakran Ismételt Kérdések
Mit tartalmaz doboz?
Visszatekintés Fat, Slim, Superslim
HDD, SSHD, SSD?
PlayStation Move
Melyik Store-ra regisztráljak?
PlayStation Store
PlayStation Plus
DLC-k, Season Pass, régiók, Online Pass?
Trófeák
Multimédia
Vásárlás, garancia, karbantartás
PlayStation Now
PS3 topic aktív tagjainak listája
Megújítást is linkelem, köszönöm a javaslatot.
-
-
A`rpi
addikt
válasz
Sanyi.mTs #71873 üzenetére
Köszönöm az észrevételt, korrigáltam, sőt létrehoztam kategóriákat is, így jobban átlátható az egész.
Folyamatosan bővítem az ottani listát, így néha előfordul kétszer szerepel valami, de előbb utóbb ez úgyis kiderül
.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Tegla80 #71874 üzenetére
erre gondoltál: "Automatikus pénzfeltöltés"?
PC-ről ez nem állítható?
Kicsivel több, mint egy éves ps+ előfizetés összege volt az acc-omra töltve, és venni akartam egy játékot, csak még halogattam, erre megújította a ps+ előfizetésem, ami nem gond, csak lehet, h 1-2 héttel eltoltam volna a vásárlást. -
Sanyi.mTs
addikt
lehet, h én vagyok vak, de az összefoglalóban nem találom, h az automatikus ps plus megújítást hol tudom kikapcsolni?
A`rpi
GYIK-ban kétszer van ez a kérdés: Lejárt Plus-om, meddig tárolják mentéseim a "felhőben"? -
TazLeacher
nagyúr
Just Cause 2-vel van valakinek tapasztalata, valaki képben van?
Valahogy elakadtam...ami elég furcsa egy ilyen jellegű játékban...az első és a második mission megvan, utána jöttek ilyen opcionális küldetések. Azokból is megcsináltam ami volt, most meg üres a térkép...nem ad semmit, bóklászok össze-vissza. Vannak ilyen csíkok, amik töltődnek, ott írja, hogy még egy kevés kell a fő küldetéshez, meg egy kevés az újabb faction küldetéshez, de ez ugye nincs meg...mi a tökömet kellene csinálni?
-
törölt tag
válasz
fausto #71868 üzenetére
Hát úgy is lehet, csak gondoltam az kevésbé érdekes módszer
De én is csináltam így, magasabb szinteken főleg (nem nagyon lesz olyan a játékban, hogy túl erős lennél az ellenfelekhez). Ha kitakarítasz egy barlangot 10-es szinten, akkor 30 nap után újra visszakerül oda minden, de már az aktuális szintednek megfelelő ellenfelekkel.
A Skyrimes topicban szerintem mindenre választ kapsz, de tény, hogy ott nem a konzolos verzióról van szó, és leginkább a modokról. Ettől függetlenül szerintem nyugodtan kérdezz ott is. Én nem követem, egy rövid ideig írtam csak oda, főként bugokkal szórakoztam, de már abbahagytam a játékot egy ideje.Két hasznos oldal (ha nem gond az angol): Wikia és UESP. Ezeken mindent megtalálsz, ami a játékban létezik. Vannak tippek kezdőknek, részletes leírások, mit, hol, mikor és hogyan találsz meg, mi mire jó, mire figyelj, stb.
Elims: Kezdem azt hinni, hogy van egy rajongóm
De a "lexikális tudásom" még mindig a fentebb említett oldalakról van.
-
Elims
veterán
válasz
fausto #71868 üzenetére
Ha nincs picit jobban elvàlva az alsò és felső rész akkor nem az a gond.De szerintem egy takarítàs+pici grafit megoldanà.Bàr így vakon...
Ez az összevont topik màs.Oda nem nagyképű "kockàk" írnak be mint mondjuk a gta topikba,mki korrekt segítőkész.
Ha meg Karak is vàlaszol akkor mindent megfogsz tudni,100%. :-)
Elég ha csak Karak hsz-aira ràkeresel.Hihetetlen milyen lexikàlis tudàsa van a témàban.Nagyon összetett egy jàték,de ő mindent tud ròla,komolyan. :-) -
fausto
addikt
válasz
#58000384 #71864 üzenetére
Akkor szerintem majd lovat veszek
Az óriásokat már sikerült lenyomnom, úgy csinálom, hogy rájuk üvöltök, amitől megborulnak és amíg a földön vannak, ütöm+varázsolom őket. Tudom, nem túl sportszerűAztán addig futok, amíg újra nem töltődik az üvöltésem.
#71867 Elims: meg tudom majd nézni, de azért köszi
De szerintem nem azzal lesz a gond.
Nem is tudtam, hogy van Skyrim-es topic, majd olvasgatom. Bár nem szeretem az ilyen összevont PC-s/konzolos topicokat, beleolvastam és az elmúlt 2 oldalon csak arról olvasok, hogy ki hogyan állítja be, kinek hogy fut, kinek milyen mod van, stb...
-
Elims
veterán
válasz
fausto #71853 üzenetére
Ha közelebb laknánk pikk-pakk megcsinálnám. :-)
A skyrim-mel kapcsolatban nagyon ajánlom a topikját (nem azért,hogy ne ide írj,tényleg),Rengeteg okosságot/turpisságot írt nekem oda Karak.Rengeteget!!Ha most ide átmásolnám egy pár oldallal megugrana a topik oldalszáma (pedig 50hsz-ra van beállítva).Nagyon megéri átolvasni az írásait!! Kisujjában van a téma,Nagyon!!!
Amit tudok tanácsolni: Ne tápolj!!!!Ebben a játékban nem jön be!!
Én rászaladtam... -
Tegla80
addikt
válasz
retijo #71865 üzenetére
Ez csak dlc es azert nem latod.....
Ezt keresd meg a ps3-al a store-ban es toltsd le meg hozza:zen pinball. -
törölt tag
válasz
fausto #71861 üzenetére
Lesz majd módod befektetni a boltokba, de csak később
(70-es szintű speech kell, az pedig nehezen fejlődik).
Ja, ha megvannak a DLC-k, akkor néha kapsz örökséget is. Ha van házastársad, akkor ő is adhat időnként pénzt ("Hogy megy a bolt?").
A Dark Brotherhood elég jól fizet, és ha nem teljesíted az utolsó főküldetését, akkor összesen olyan 40-45 ezer aranyad lesz. Windhelmben hallgatózz a részletekért.
Házat venni elég hamar tudsz majd, Proventus Avenicci-t keresd (Whiterun).
Ha a lovat lopod, akkor elkóborol, ha megveszed, akkor ottmarad (sőt, harcol is érted, így könnyen megölik, vehetsz újat). Fast travel esetén az adott város istállójába kerül.
Az óriások ellen max. "bűvölt" íjjal menj egyelőre (tehát a közelharc, de még a varázslat is felejtős), olyan 150-250 arany van náluk, meg pár értékesebb holmi.retijo: Nem rendezted véletlenül mappákba? Mindent átnéztél alaposan?
-
fausto
addikt
válasz
#58000384 #71858 üzenetére
Köszi!
Az pénzszerzéshez: az rendben van, hogy el lehet adogatni a cuccokat, de azt hittem van arra megoldás, hogy folyamatosan jöjjön be a pénz. Pl. veszek egy malmot vagy ilyesmi, mint pl, a GTA-banvagy van-e olyan küldetés, ami jól fizet. Pl. most a tolvajoknak csináltam feladatokat, de ott maximum 100 aranyat adtak érte.
Az a baj, hogy egyelőre kevés a pénzem, pedig gyűjtök be mindent, ami egy kicsit és értékesebb. Van úgy 3000 arany körül, ebből azt hiszem házat még nem tudnék venni (azt se tudom hol lehet, pedig már mondta valamelyik NPC), de a ló is drága így. Amúgy a lovat már egyszer loptam, de kiidegelt, mert ahogy lerakatam, elcsászkált. Ha veszek, akkor is ezt csinálja? Akkor is az lesz, hogy lerakom valahol és többet nem látom? Vagy ha becsületesen megvettem, akkor ott marad?Az előbb azt hittem szétcsapok valamit, lenyomtam egy sárkányt, de közben egy óriás is odakeveredett, véletlen őt is megütöttem, úgyhogy elkezdett kergetni. Már őt is majdnem megöltem, amikor egy csapással megölt és kezdhettem újra elölről
-
törölt tag
válasz
fausto #71853 üzenetére
Wlac válaszát annyival egészíteném ki, hogy nem feltétlenül kell varázslat, mert sok helyen találni olyan fegyvert, amivel ha ölsz, akkor megtölt egy ékkövet ("lemerül" a használattól, a töltéshez is ékkő kell, de ahhoz az üres is jó). A kisebbekhez állatot vagy Draugrokat ölj, az emberekhez és a nagyobb lényekhez nagy gem kell. Boltokban is vehetsz akár, vagy lophatsz. Mindegyik fogyóeszköz, kivéve az Azura's Star, amit egy rövidebb küldetés végén kapsz meg. Nézz körül, nem nehéz megtalálni a helyet, főleg, ha a kocsmárosokat is kérdezgeted.
A képességek (pl. kovácsolás) fejlesztéséhez keress könyveket, amiknek az értéke 40-50 aranynál több (így elég rájuk nézni, nem kell végignyitogatni őket), azokból rögtön szintet lép valamelyik. Vannak emberek, akik szintén taníthatnak pénzért (ha éppen követőd is az illető, akkor követés közben visszaveheted tőle a pénzed, amit korábban adtál -> cserélgetés). Karakterszintenként ötször fejlesztheted valamelyik képességed. Kovácsolásért pl. Riftenbe menj.
A városi árusok és a Khajiit kereskedők szinte mindent megvesznek (lopott árut nem), az árak eltérőek. Vannak nagyon hatékony trükkök, de ha "szabályosan" játszanál, akkor mindig mindent gyűjts össze, majd add el. Az összes kardot, ékkövet, mindent. Ha nem bírod el a holmikat, akkor ülj lóra, úgy korlátlan számú cuccot vihetsz a boltokig. A felesleget a házad ládájában tarthatod (más ládákból idővel eltűnik).
Az árusok 48 óra után kapnak pénzt, amit meg korábban eladtál nekik (pl. 1db lockpick), abból valószínűleg lesz új készletük.A jobb és bal gombokat szerintem a beállításokban tudod állítani, vagy a varázslatoknál, de sosem próbáltam, nem tudom.
-
válasz
fausto #71853 üzenetére
Legutoljára két éve Skyrimeztem, szóval úgy kezeld, amit írok.
Enchanting: ha jól emlékszem, van egy varázslat (Soul Trap?), amit az ellenségre kell idézni, és úgy megölni. Így a lelke egy megtölt egy üres Soul Gemet. Sok helyen lehet találni lélekkel rendelkezőt, így ezzel sohasem vesződtem.
Kovácsolás: minél magasabb a Smithing skilled, annál jobb felszerelést tudsz összedobni. Fogj egy rakat iron ignotot és kovácsolj belőlük valami alap tört. Nagyon gyorsan fel lehet nyomni maximumra ezt a skilled, és tényleg érdemes.
Sárkányok: ez abszolút rajtad múlik, ess nekik amikor csak akarsz. A játék szörnyvilága a te szintedhez igazodik, és a sárkányok is egyre keményebbek lesznek.
Pénz: ha jól emlékszem, a whiteruni árus mindent megvesz, így neki el tudsz passzolni bármit. A varázs cuccok, ékszerek és a drágakövek hamar összehozzák a pénzt. Ha az árus kifogy, akkor pihenj 24 órát, és újra tele lesz a zsebe.retijo: menj fel a store-ba a játék adatlapjára, és ha jól emlékszem, a Purchase gomb helyett Download lesz. De van egyébként Download List is, ahol minden korábbi digitális tartalmat listáz a rendszer. Sajnos közelebbit nem tudok írni, mert már régen volt a kezeim között.
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
retijo #71854 üzenetére
Szia!
Sehova nem tölti le,azt neked kell megcsinálnod...Download List-be rakja,ahol el kell indítani a letöltést,utána jelenik csak meg a gépen... Valahogy így...
Remélem segít.... -
retijo
csendes tag
Segítséget kérnék.
PS Store vásároltam egy játékot,kaptam róla egy igazolást email formájában.
Az egyenlegből is levonták az összeget.
Sajnos nem találom hová tölti le a megvásárolt játékot...Köszönöm!
-
fausto
addikt
Megnéztem és nem tűnik úgy, hogy ki lenne lazulva. De most hirtelen nem találtam megfelelő méretű csavarhúzót, úgyhogy nem mondom 100%-ra
Köszi, megnézem még!
Más: A Skyrim-mel kapcsolatban lenne 1-2 kérdésem (amúgy nem volt jó ötlet vizsga előtt 1 hónappal nekikezdeni
) Lehet, hogy amatőr kérdések lesznek...
1, van ez az "enchanting", ahol lehet fegyvereket "bűvölni", namármost van hozzá fegyverem, varázslatom, de kéne hozzá soul gem. Az is van (ilyen patty soul gem, meg hasonlóak), mégsem tudom a készítésnél kiválasztani. Úgy sejtem, hogy a gem-et meg kéne töltsem lélekkkel (?), jól gondolom? Hogy kell csinálni?
2, lvl 10 környékén vagyok, leginkább egykezes kardot használok, másik kézen varázslat. Viszont a fegyverekből még mindig nem sikerült jobbakat szerezem. Boltokban nem találtam jobbakat, kovácsolni sem sikerült, de ahogy néztem, ha meg lenne az alapanyag, akkor is csak olyanokat tudnék készíteni, amiknek hasonló a statja, mint a mostani fegyveremnek. Honnan tudnék jobb kardokat szerezni?
3, hányas szinten érdemes neki esni a sárkányoknak? találtam már egy pár új shout-ot, de jó volna használni is őketAhhoz meg kéne a soul.
4, valahogy a digitális jobbra-balra gombra lehet gyors parancsot rakni? Kényelmesebb lenne, mint a kedvencekből kiválasztani azt, ami kéne.
5, pénz keresetre kaphatok valami tippet?Köszi előre is!
-
Elims
veterán
válasz
supercow #71850 üzenetére
Szerintem hatalmas játék. :-)
Érdemes volt megvenni.
Arra vigyázz,hogy az elején megy egy ideig a történettel.Amíg ad pár dolgot és utána kezd gyűjtögetni a dolgokat.Főleg a kocsmai lefizetéses füleseket.
Én mindenek előtt gyűjtögettem szinte mindent és utána mentem a sztorival.
Most meg újra elvitt a gta,ezért szünet van minden mással. -
supercow
őstag
AC Rugue kb 25%-nál tartok, eddig nagyon tetszik a sztori, nem gondoltam hogy ilyen hosszú lesz. A téli szünetre több játékot is beterveztem, eddig ezt sikerült teljesíteni..
-
fausto
addikt
válasz
shuttle #71847 üzenetére
Nekem is lenne kérdésem (már egyszer volt róla szó, de nem emlékszem, hogy jött-e rá válasz): az egyik DS3-mam rosszalkodik, ha benyomom az L3-at, akkor nyom mellé vagy egy X-et, vagy egy háromszöget, vagy mindkettőt
Mi lehet az oka, mit csináljak vele? Köszi előre is!
-
shuttle
tag
skacok hogyan lehet törölni a plus előfizetésnél az automata fizetést?
-
RangerFox
veterán
Végigvittem a Tomb Raidert, fantasztikus élmény volt, és tartalmas is. A sztori után még összeszedtem ezt-azt meg megcsináltam az optional Tombokat, így van 79%-on a játék.Most Ac 3 meg Uncharted 3 pörög felváltva. Ma vettem észre hogy az UC3-at használtan vettem, de az online passt nem használták fel, így tudok multizni. Mekkora mák kell ahhoz hogy ilyet kifogjak használtan.
-
-
törölt tag
válasz
raziel01 #71830 üzenetére
Engem a 3.-ban nagyon idegesítettek a multis harcra hasonló lövöldözések, azt a hajós részt alig tudtam megcsinálni. De ezt leszámítva is a 2. rész tetszett a legjobban, csak az a Nintendo színvonalú boss harc ne lett volna a végén
Nálam 2-3-1 a sorrend. Mindig eltervezem, hogy újra kellene játszani őket, aztán sorra jutnak eszembe a címek, amiket újra végig kellene vinni és végül annyiban marad az egész
-
RangerFox
veterán
válasz
Érdekes, én most kezdtem bele a harmadik részbe, chapter 7-nél tartok, de eddig nekem ez nem igazán tetszik, alig történik valami, eddig egyedül az volt az érdekes, hogy hogy találkozott Nathan Sully-val. Remélem akkor majd jobb lesz az egész, ha majd beindul, eddig még lőni is alig kellett.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Nekem az akció/ügyességi/rejtvény/járműves egyensúly jobban bejött a 2. részben...meg kicsit zavart, hogy a tényleges történet kb. a játék felénél kezdőik...az előzmény pont jó lett volna kiegnek vagy valami, a sztori meg lehetett volna hosszabb. Ettől eltekintve valóban a legjobb rész történet/szereplők/grafika összeállításba.
-
raziel01
veterán
Végigtoltam egymás után az Uncharted részeket.
Messze a 3. rész tetszett a legjobban. Jó sztori, jó grafika, fantasztikus pályák.
10/10
Annyira a sok közelharci rész sem volt gáz. -
törölt tag
válasz
fausto #71827 üzenetére
Háziállatot ne bánts
45 bounty-t ad a csirke, vagyis olcsón megúszod. Ha megközelítenek az őrök, akkor kifizetheted, letöltheted a büntetésed a börtönben (az esetleges lopott tárgyaktól megszabadítanak), vagy menekülhetsz. Ha a városlakók támadnak (szemtanúk), akkor vedd elő a fegyvered, majd előttük tedd el, ezzel adod meg magad a játékban (nem feltétlenül fogadják el).
Amúgy ha a vérdíjad elég magas, akkor mások is vadásznak majd rád, de mindig lesz lehetőséged kifizetni az említett módon.BÚÉK mindenkinek!
-
fausto
addikt
Elkezdtem a skyrim-et, még nagyon az elején vagyok. Viszont elkövettem egy szörnyű bűnt és most vérdíj van a fejemen az egyik városban (megöltem egy csirkét
)
Hogyan lehet levetetni magamról a vérdíjat? Le kéne adnom egy küldetést, de folyton nekem támadnak...
BÚÉK mindenkinek! -
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #71809 üzenetére
Köszi! :-)
Nektek is Boldog Új Évet!! :-)
Crue: Köszönöm!!
-
perge666
veterán
Búék mindenkinek.
Idén is játszatok sokat. -
A`rpi
addikt
Boldog új évet!
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
"Csoki,ezt te tervezted?"
-
RangerFox
veterán
Heló! Régen egy évig elő voltam fizetve ps plusra, akkor még csak vitára töltöttem le a játékokat, de pcről a download listbe tettem a ps3-as játékokat is, amiket kaptam havonta. Csak nem mindegyiket.. Valahol megtudom nézni, hogy milyen játékokat raktam be a download listembe a ps plus tagság alatt? Most nem vagyok előfizető, és így csak a normálisan megvásárolt játékokat mutatja a download listben, ha gépről nézem.
-
Petreszku
senior tag
válasz
mAtThEw0319 #71819 üzenetére
Szia!
Én a game.co.uk-ről szoktam feltöltő kártyát rendelni az angol profilomhoz. Pay Pal fizetéssel, pár percre rá jön is a kód az e-mailemre.
-
A`rpi
addikt
válasz
mAtThEw0319 #71819 üzenetére
Ez alapján próbáld: [link]
-
A`rpi
addikt
válasz
mAtThEw0319 #71816 üzenetére
Ha tudsz fizetni PayPal fiókkal, akkor javasolom az amazonos feltöltőkártya vásárlást UK vagy USA fiókra!
PP fiókkal én sem tudtam fizetni magyar fiókon, de nálam lehet user error van.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
-
mAtThEw0319
senior tag
Sziasztok!
Látom, hogy a Playstation Store-ban most hatalmas akciók vannak és így az ünnepek alkalmával meglepném magam valamelyik játékkal.
Nagyon rég léptem be már a Store-ba és meg is lepődtem, hogy lehet PayPal-el is fizetni, nagyon sok helyen ezzel vásárolok, még külföldről is, ahogy a legtöbb ember.. Mondom tök fasza, így simán megtudom venni. Ahha.. hát nem. UK felhasználómban be se engedett lépni... a HUN felhasználómban meg összejött a bejelentkezés a PayPal-be, de a fizetésnél a kártyám adataira panaszkodott... ?!?!?! Milyen kártya? Én PayPal-el fizetnék.. nem értem. Mi lehet a gond? -
Rezuhu
aktív tag
válasz
Ezek a Nintendo figurák vagy alkoholisták, vagy csak szimplán kedvelik az üvegpörgetős játékot!
-
supercow
őstag
válasz
De ... ezek a nintendós izék nem is illenek ide...
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
-
Sirandrish
legenda
-
w.miki
veterán
Ps3 Slim mitől fagyhat le? (CECH-2004A) Van valami GYIK a fagyásról?
Tegnap, media lejátszás során többször megállt. De úgy, hogy csak a fő kikapcsoló gombbal (ami a gépen van) lehetett kikapcsolni, a kontroller PS gombjára nem reagált. -
Elims
veterán
Akkor bizonyàra annyi. :-)
Andrew: Nem tudom,hogy minen màs,én winchester vàsàrlàs előtt megkérdeztem a winchester-es topikban,hogy szerintük melyik a legjobb winchester ps3-ba és ezt a wd-t ajànlottàk.
Akkor megvettem és nàlam tökéletes.James: Köszi! :-) Akkor az underworld-re is ràkeresek. Hàtha talàlok vhol hibàtlant hasznàltat.
-
supercow
őstag
válasz
Adam_Shepard #71800 üzenetére
Nem kell az elejétől, nekem sem úgy adta meg, akkor nem lenne meg senkinek
Rosszul emlékeztem, a kék föld alatti pálya elején kell bevárni valakit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest