Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
A`rpi
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Wlac
Ármester
Ne értsd félre, bár így visszaolvasva tényleg nyersnek tűnhet, amit írtam, de az engem nem érdekel rész alatt azt értettem, hogy engem nem zavar a kontroller kinézete (legyen bármilyen is). Ez a terepmintás is teljesen korrekt.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Bogyi007
veterán
Meg is érkezett...
Kaptam mellé egy törzsvásárlói kártyát is, ami nem is rossz mivel a Gameshop boltokba is jó (talán a Gamers.hu oldalán is az meg van Szegeden is.[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
Míg nem játszottál a 3. résszel a Takedown-al. Arcade autós játékból annál jobb nincs is - legalábbis zúzda szinten biztosan nem. Istenem az a főcímzene (is)
Meglep hogy NFS témában az első Most wantedot senki sem említi - pedig szerintem az nagyon jó kis játék volt. Első végigjátszásnál a végső menekülést sosem feledem. Meg ott volt azt hiszem egy olyan kihívás hogy egy órán át kellett menekülni folyamatosan a rendőrök elől.
Amigás korszakomban (1994-2001 amikor is 1200-es gépem volt 4x-es sebességű Sony Cd-rommal és akkoriban 850 megás vinyóval amik nem kis dolgok voltak akkoriban - turbokarira már nem futotta ) amilyen fain autós gamák voltak. F1GP (a Microprose féle) a Lotus sorozat az OutRun a Nigel Mansell World Championship, az örök kedvenc Jaguar Xj220, és hát a sok-sok platformer és hát a flipperek (Pinball Dreams, Fantasies és Illusions) amiket egy Digital Illusions CE nevű svéd csapat készített. Őket ismerhetitek is mostanság DICE néven valami háborús játékokat adnak ki valami Battlefield néven
Áhh valami homokszem belement a szemembe azt hiszem mert könnybe lábadt.
Jó ez a mostani konzolos éra is, de akkoriban volt élet igazán. Jól írjátok itt többen, nem online multi meg party chates szobák voltak, hanem egy nagy zoba, sok-sok joystick és akár 7-8 ember együtt és toltuk a jobbnál jobb játékokat. Az volt az igazi közösség nem ez a mai....
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
A`rpi
addikt
Ha nincsen plusszos mentés fenn neten, akkor esetleg annyit lehet tenni, hogy más játékosok mentését teszed be, viszont ehhez kell egy program. Fizetős, xploder, ingyenes BruteForce.
-
A`rpi
addikt
Második linken szereplő doboz ismerős számomra, hivatalos üzletben is ilyen csomagoldásban láttam, emlékeim szerint.
(Ettől függetlenül, a fentebbieket továbbra is tartom.)
-
conorr
tag
Hát ezeket elégé szokták hamisítani, nekem még itt magyar üzletben is eredetiként adtak el útángyártót kontrollert.
A 2. link-nél a joy eredetinek tűnik, de annyiért itthon is bárhol megkapod és nem kell szállításra várni.
Ami a lényeg hogy célszerűbb biztosra menni és egy eredetit szerezni mert azért minőségben ég és földek ezek a joystickok.
Amúgy a tapasztalataim az én útángyártót joyomnál:
-analog sokkal rosszabb, nehezebb fps-ekben célozni
-az X gombot nem mindig veszi be, ez verekedős játékoknál zavaró lehet
-a rezgő motorja más (ez mondjuk nem zavaró)
-reset gomb nincs rajta csak a helye (ez akkor jól jön jól ha lefagy a joystic (ezt eddig csak pc-s emukal tudtam össze hozni, de ha ilyenre is használja az ember kellemetlen, hogy szét kell szedni ez miatt a joy-t) -
A`rpi
addikt
Semmit.
Csak használni kell, általában instant jön a hiba.Szerencse és üzemidő kérdése is.
Nem ajánlott FAT gép vásárlása továbbra sem.Eleve hűtés alul méretezett, halk működés miatt,
aztán ha bemelegszik a gép hangos tud lenni az is.Nagy a fogyasztása, folyamatos hőtágulás miatt
felszakadnak az érintkezők az alaplapról, ilyenkor lesz sárga ledes a gép.Túlmelegedés "kupak" silány minősége miatt is előfordulhat: [link]
(Eltávolítás nem szakszerű,
inkább a szemléltetés lenne a lényeg.)[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
Mi most egy üzletről beszélünk?? :-o
Ilyet nem mondhat!!
Nekem nem hasznàltat küldtek,ez 100%.Újjracsomagolt volt az biztos,de vadonat ùj.
"Azzal érvelt..."
Ilyen nincs..!Az eszem megàll!!FpsTunker: Nem kicsit lett jò! :-) Tényleg kijön a képernyőből a kocsi,a szakadék meg mélyebb.Nem tudom,hogy hogyan csinàlja,de elhiszi az agyam,hogy ùgy van. :-)
Én a hdmi-t àtàllítottam jàtékra (nem én írtam be) viszont a jàtékmòdot nem kapcsolta be.Megvagyok elégedve a képpel. :-) Nem variàlok vele.
-
Elims
veterán
Mint mondjuk az oem csak ezt becsomagoltàk nem gyàri dobozba.
Észrevettem volna ha x hònapig hasznàljàk.Meg lehet làtni a kéznyomokon,mert ugye -ha nagyon minimàlisan is- polirozza a kéz+az analògnàl ha benézel a műanyag peremhez lehet làtni az analògkar koptatàsàt. (Egy-két hetes joy-nàl is meglehet làtni,sőt,pàr naposnàl is.Tapasztalat..pàr joy-nàl megfigyeltem.) -
Elims
veterán
:-) Mert nagyon sok telefont hozzák-viszik országokból,ezeket átlag emberek veszik meg x országban,x boltban,majd átveszi ezeket egy ezzel foglalkozó "üzletember",aki átviszi y országba ahol átadja egy másik ezzel foglalkozó "üzletembernek",aki tovább adja és a végén olyan boltokban köt ki mint a media markt.Amíg az átlag embernél van -pár perc- azalatt néha sajnos becsúszhat egy sms.
Tudnék erről hosszan írni,de ez nem az a topik+sokan nem sejtik,hogy pontosan hogy is megy a téma én pedig nem akarok az lenni,aki teljesen leírja ezt a folyamatot.
Vmikor elmerülve "űztem" én is ezt a témát,ott voltam vhol a láncban.Szerk.:
FZsolt: Szia!
Sajnos mostanában néha előfordul az ilyesmi.Nem nálad van a probléma.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
"És vettem mm-ban olyan vadonatúj telefont, amiben sms-ek voltak!"
Egy ilyennel Amerikában milliókat tudnál elperelni
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
A`rpi
addikt
Bekacsolni be lehet a középső PS logós gombbal a PS3-mat, DS4 segítségével vezeték nélkül. Csak miután ez megtörtént utána nem funkcionál a gomb.
Tehát játékból nem lehet már kilépni, csak akkor ha kiveszed a lemezt,
vagy ha odamész a géphez, és kikapcsolod gombbal.
(Bár utóbbi nem túl szerencsés.)Ha van kéznél egy "régi" DS3 akkor semmi gond, mert annak a home gombjával ki tudsz lépni mindenhonnan.
Szóval ha új kontrollert szeretnél, akkor érdemes megfontolni inkább az újabb DS4-et annak ellenére hogy nem teljes értékű, hosszútávon kifizetődő.
[ Szerkesztve ]
-
-
A`rpi
addikt
Piros led a túlmelegedést hivatott jelenteni.
Ha garanciális vidd vissza, a lemezt pedig csavarhúzóval ki tudod szedni. -
perge666
veterán
Én a héten adtam el a Fat PS2-met,14-15 éves és még takarítva sem volt,mondjuk 4-5 évet alig volt használva.
De a PS2-t és a PS3-at ne hasonlítsuk azért össze,ég és föld a külömbség a kettő között........Félreértés ne essék,egyáltalán nem fikázni akarom a Fat PS3 gépeket,még azon gondolkodok hogy haverét is megveszem ha nem adja drágán,nálam úgyis meg lenne becsűlve mert a SuperSlimet fogom nyúzni továbbra is.
-
Tegla80
addikt
A hdd-d csak az a gep latja/kezeli amiben volt.....masik gepbe atrakva rogton formazni akarna es a pc sem latja a tartalmat igy azzal sem tudod leszedni.....
Szoval ha mukodne a geped akkor lenne eselyed arrol barmit kinyerni,de igy valszeg buktad....(ha javittatod akkor lehet utana minden maradna a regi es kezelne a sajat maga altal addig hasznalt hdd-t es latna a tartalmat,de erre biztosat mondani nem merek.....)[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Snike
aktív tag
Nekem egy öreg FAT-em van, sárga led hiba után szervizbe került (3éve).
Javították, azóta is működik egy kis szépséghibával.Nem bírja a meleget! (pedig azóta újrapasztáztam, takarítottam) ha túl magasnak ítéli a hömérsékletet, 3 pittyegés után után kikapcsol, de előtte kiírja hogy nagyon melege van.
Kidobni nem fogom, nagyon jó kis gép, és tele van játékokkal!PS5, mert az jó! :)
-
nokia párti
őstag
Semmi értelme: Fölösleges pénzkidobás és időpazarlás javíttatni sárga ledes gépet. Nagyon lement a PS3 ára, gondolom kikérnek a javításért vagy 10 db ezrest. Majd szépen megbolygatják szétszedéskor az IHS alatti pasztázást, amilyen kóklány egy banda, azt olyan hangos lesz a hűtés mint egy repülőgép, meg 5 perc után túlmelegszik és lekapcsol. Számtalanszor eljátszották már ezt számtalan vevővel. Én a helyedben elvinném onnan a gépet azonnal.
[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
Visszakaptam azt is teljesen karcmentesnek tűnik, de nincsen hang ebben a játékban, sehol, semmilyen.
Hang problémára: [link]
Csak a kétcsatornás hangot engedélyezd, a többi sallang nem kell.Szeretném lementeni az adatokat róla, hogy egy esetleges hiba esetén egy új készülékben szülessen újjá mindaz, amit idáig játszottunk. Ennek mi a menete?
Settings > System Settings > Backup Utility
Leírás: [link]Alternatív megoldás csak a játékállásokat lemásolni külő tárolóra:
Game > Saved Data Utility
Leírás: [link] -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- TP-LINK routerek
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Mobil flották
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Így állítsd be a gyermeked androidos készülékét
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest