Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Azonnali fotós kérdések órája
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
A`rpi
addikt
válasz
Adam_Shepard #73197 üzenetére
Ja, hogy úgy, sosem próbáltam.
Nekem ha játék kell akkor letöltési listából mazsolázom,
ritkább esetben store felől indítom a letöltést. -
A`rpi
addikt
válasz
Adam_Shepard #73193 üzenetére
Háttérben tud menni a letöltés, nem tudom mire gondolsz.
(#73195) erahurka
Belenéztem, nekem már az első fejezet iszonyú nehéznek tűnt, annak ellenére hogy kettő újabb R&C résszel játszottam.Ez a rész még annyira régi hogy trófeákat sem kapott.
-
törölt tag
-
Adam_Shepard
addikt
Sziasztok! Ezer év után elővettem a PS3-mat és azt szeretném tudni, hogy amikor bekapcsolom a gépet és elkezdni leszedegetni a játékokat azt el lehet-e valahogy nyomni? Kb. 80 gigát fog lehúzni de örök életnek tűnik, mire végez.
-
ldave
félisten
Az oké, de semmi ilyet nem találok a PS Store-ban:
-Multiplayer Free to Play
-Single Player Experience
-One of the Movies packs (2D or 3D)Illetve a multiplayer megvan.
-
ldave
félisten
Még régről megvan nekem PS+ ban az Uncharted 3, letölteném, de nem tudom mit kell.
-
pulyka jocó
senior tag
Sziasztok! Neten még mindig hiába próbálok belépni a ps storeba, egyszerűen nem tudok. Se normál módban, se privátban... ezt írja mindig ki: {"error":"invalid_client","error_description":"Bad client credentials","error_code":4102,"parameters":[]}
Operát használok, lehet az a gond? -
törölt tag
Azok nincsenek, alig találok érdemben játékosokat akikkel lehetne heistezni. Aki jól nyomja lelép, aki marad az meg még nálam is bénább... Majd később lehet megint nekiülök, de most kicsit elég a GTA Online-ból.
Egyébként a Heist-ekért járó platina award-ok beleszámítanak a 30-ba (legalábbis az a kettő ami nekem meg van, beleszámított).
Off: Elkapott a retró láz, vagy a film miatt, nem tudom, de most az első WarCraft-ra kattantam rá, bár az 5. pályán már sikerült elakadnom
-
törölt tag
Úgy csináltam először és bedobott a többiekhez. De mindegy is most már, mert alig egy perce meglett a platinum trófea
Köszönöm mindenkinek aki segített itt fórumon!
Mennyi idő míg a PSN Profiles beszinkronizálja a trófeákat?
Na közben úgy a negyedik szinkronizáció után ott is megjelent, kicsit ideges lettem volna, ha valamiért nem tudom feltölteni a Sony szervereire ezt a platinát
-
törölt tag
Szeretnék GTA Online-ban csinálni egy meccset úgy, hogy egyedül vagyok rajta. Csak vaalmi awardot akarok megcsinálni. Akár a menüből, akár helyszínen megyek a pályára, sosem engem rak be hostnak hanem bedob mások játékába. Egyszerűen nem hiszem el hogy értelmes emberek csinálták ezt a hulladék online részt...
-
A`rpi
addikt
Ennyire nem egyszerű a helyzet. Bizonyos hangkártyák működnek, nem minden USB-s eszköz támogatott.
Nekem itthon van egy noname headset aminek USB csatlakozója van (semmi típusjelzés ehhez hasonló), az például megy PS3, és PS4-el is, régebben volt ilyenem, ez PS3-mal használtam, de sajnos már nincs meg, véletlen rossz csatlakozót dugtam bele és tönkre ment, ehhez egy usb toldó is kellene hogy egyáltalán be tudd dugni PS4 be (maga a hangkártya vaskos) minősége szerény csevegésre elmegy, de játszani már nem feltétlen..
-
Minden USB-s hangkártya jó a PS-hez? Gondolkodtam egy Sony Goldon, de közben megadta magát a gépem jack aljzata (működik, de gerjed), így egy USB-s hangkártyával egyből három gépet tudnék ellátni (PS3, PS4, laptop). Az Ebay opció, ha valaki tud egy biztosan működő példányt, de mivel a hülye azért nem vagyok boltban 2-3 ezer forintért több féle is van, ezért felesleges lenne két-három hetet várni.
-
A`rpi
addikt
válasz
dilipok #73165 üzenetére
Elnéztem, csak ez a szoftver van hozzá, viszont egy próbát azért tehet vele, elvileg tud frissítést leszedni már ha van...
-
A`rpi
addikt
válasz
Mirakuru #73155 üzenetére
Van FW frissítés a monitorodhoz ezzel esetleg próbálkozhatsz: [link]
Egyik barátomnak is LG monitorja van.
Neki egyik napról a másikra (bő 3 év után) nem kapcsolt be,
miután feltette az új Firmwaret utána újra jó lett.(#73159) dilipok
Nyilván a bemeneti forrásra gondoltam.Amúgy támogatja a monitorja a HDCP-t.
-
Mirakuru
tag
válasz
dilipok #73159 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszokat! Először is igen jó helyre van dugva, a másikba bele se megy.
Van egy source gomb a monitoron amivel lehet váltani a képek között. Amikor váltok az egyik analóg ot ír a jobb felső sarokba gondolom az a DSUB , a másik pedig DIGITÁLISt ír, és ezen kéne megjönnie a képnek ami sajnos csak fekete képet mutat. Viszont ha kihúzom, egyből kiírja hogy no signal.
HDCP-vel kapcsolatban felvilágosítanál nagy vonalakban?? vagy guglizzak? -
Mirakuru
tag
válasz
dilipok #73156 üzenetére
Gőzőm sincs mi az de elvileg támogatja a monitor. Ilyen monitorom van és DSUB és DVI-D kimenet van rajta.
-
Mirakuru
tag
Sziasztok!
Sikerült a héten szereznem egy ps3 slimet, és az a bajom hogy sehogysem tudok képet varázsolni a monitoromra ( nem fhd a monitor ) . DVI csatlakozás van rajta vettem is egy hdmi dvi kábelt [ilyet] és nem jön be a kép. Próbáltam a hosszú indítást is 2 sípolás, de nem jó. Mit rontok el?
-
Tegla80
addikt
Kep/hang asszem a net is ,de jatekmentest ,vidik vagy hasonlok nem valtoznak....
Lehet valami beallitas beragadt es utana mar lesz hang mindennel.Ha nem javul nekem sincs mas tippem....utana oda vidd ahol csinaltak es mond,h azota ilyen es hozzak rendbe....(lehet valami kapott belul a javitas kozben...) -
törölt tag
Nem tudjátok, GTA V-nél beleszámítanak a 30 platinum awardba a Heistekkel szerezhetőek?
-
DVlad
őstag
-
A`rpi
addikt
Ha erre gondolsz ezt ajánlottam neki.
-
-
Melack
veterán
Hali! A PS3 láthatja egy nas megosztott tartalmait (filmek) és le is tudja azokat játszani? Ha igen, milyen plusz progi kellhet a nasra? Köszönöm a válaszotokat!
-
DVlad
őstag
Köszi! Értem, és osztom is, hogy a legegyszerübb módon le kell ellenōrizni a láncszemeket is, én hangtechnikával is foglalkoztam, sokszor bejött ez. De, a hdmi vagy bármilyen kábel nem válogat, vagy rossz (akár szakaszosan) vagy jó. Nem sok játékunk van. Letöltöttek mind némák lettek (battle cars demo, sackboy prehistoric teljes, castle of illusion teljes), lemezes lbp 1, 2, 3. Viszont van hangja a rayman original-nak és a rayman legends-nek, valamint a ps3 menüjének is. Érdekes a szitu.
-
A logikus válasz az, hogy nem. Azonban elég ideje foglalkozok informatikával ahhoz, hogy tudjam, hogy bármi megtörténhet. Pár éve gépet újítottam, és bármit csináltam, másfél percenként megfagyott két másodpercre. A játékok nem szaggattak, hanem megfagytak, majd két másodperc múlva hiba nélkül futottak. De nem csak alkalmazásokban volt ez, hanem az asztalon is. Végül kiderült, hogy a pár száz forintos UTP kábel okozza ezt, ami korábban évekig hiba nélkül teljesített, és egy másik gépben azóta is jó. Nincs magyarázat a miértre, és teljesen abszurd, azonban azóta megtanultam, hogy ha valami baj van a géppel, akkor bármire lehet gyanakodni.
Az, hogy más játéknál is baj van a hanggal, persze feltételezi azt, hogy a gép a gond. Azóta visszaolvastam, és láttam, hogy egy letöltött demónál is rossz volt, viszont sok játék rossz. A korábban letöltött össze játék jó? Szóval az új telepítésekkel van a probléma, vagy néhány korábbi cím is ilyen lett?
-
DVlad
őstag
-
DVlad
őstag
Megnéztem (bár nem volt értelme, hiszen minden másnak van hangja), és úgy van alapból a beállítás. A hiba máshol lakik. A lemezt kéne lecsekkolni másik lejátszóban vagy a mentést kimenteni pendrive-ra, a géprōl törölni, és megnézni, hogy újra elkezdve mi van, mert (bár nem hiszem), de lehetséges, hogy sérült a fájl?!
Köszönöm! -
nokia párti
őstag
Nekem volt már mindenféle PS3 SS-t kivéve, de azoknál előfordult, és nem csak böngészés közben.
-
törölt tag
válasz
nokia párti #73119 üzenetére
Max ha a böngészőt használod vagy olykor a Store-t.
-
perge666
veterán
válasz
nokia párti #73119 üzenetére
Nekem jópár éve van már PS3-om, de ilyen velem nem sűrün fordult még elő!
-
w.miki
veterán
Szervizeket tudnátok ajánlani PS3 Slim CECH-2004A konzolhoz?
Ami egyszerre olcsó, és jó (a gyorsaság nem kell)
Néha teljesen lefagy, a gombokat sem észleli, akkor csak áramtalanítással lehet kikapcsolni.
Szerintem ráférne egy alapos tisztítás, átnézés, hol érdemes ezt csináltatni?
Jó lenne, Veszprém megyében, Tapolca környékén, ha nem, akkor pedig, olyan szerviz, aki futárszolgálattal jó kapcsolatban van. -
-
DVlad
őstag
Még nem jutottam a közelébe a gépnek.
De: "Visszakaptam azt is teljesen karcmentesnek tűnik, de nincsen hang ebben a játékban, sehol, semmilyen. Megnéztem a menüben, hogy van-e valami audio settings-es ki/be, de nem találtam semmit. Van ötlet, hogy mi lehet a hiba oka?"
Tehát abban, amit elnyelt a sárga ledes hiba miatt. Minden más esetben tökéletes a hang. A játék menüjében nem találtam olyan audióra vonatkozó dolgot, ami okozhatja. -
DVlad
őstag
Hdmi-vel van rákötve egy kuro-ra, évek óta. Csak a szerviz óta és csak ezzel az egy lemezzel süket, a többi szól rendesen.
-
A`rpi
addikt
válasz
dilipok #73110 üzenetére
Fórumtársnak valószínűleg csak az volt a gondja hogy a hangkimenet nem a HDMI-n volt alapértelmezett, csak ezt én még megszoktam fejelni azzal hogy a döntő többségnek felesleges ficsőröket javasolom hogy tiltsák le.
Mivel saját magamnál is e miatt volt hogy véletlenszerűen "pattogott" a hangszóró, de másnál is megoldotta a hangproblémákat egyszerű tévéknél, vagy monitoroknál ha letiltották térhatású dolgokat.
Nyilván akinek komoly hangrendszer dorombol otthon, nem lesz opció, de ott remélhetőleg nem is lesz ilyen hiba hiszen a térhatású sokcsatornás hangot támogatni fogja a rendszer, míg az "ócska" sztereó TV-k lehet e miatt nem működnek rendeltetésszerűen.
(#73113) dilipok
Semmi gond, én sem annak vettem. -
-
Robi86
senior tag
A GTA-nál is (de a többi játéknál, telepítésnél, storeban... stb. is) én is észrevettem a kevesebb várakozási időt. A 12GB-os SS-ben volt egy 64 gigás Kingston SSD, amit később egy 500 gigás HDD váltott, és észrevehetően hosszabbak lettek a töltési idők.
(voltak akik az SSD megbízhatósága miatt aggódtak: mielőtt a ps-ben "szolgált" 1 évet, pár évig a pc-ben volt, kb. egy éve visszaraktam a pc-be, és azóta sincs semmi gond) -
Tegla80
addikt
válasz
zsnorbi21 #73104 üzenetére
Azt azert remelem tudod,h az ssd elonye leginkabb a digit jatekoknal jon elo.Magara a gepre is jo hatassal van persze,de azert legjobban akkor hasznalod ki ha digitben vasarolsz.
Szoval ezt azert kalkulad bele a tovabbiakba.
Amugy sztem minden forintjat megeri az ssd a ps3 -ba....tobbunk tapasztalata szerint birja is hosszutavon a gepben,igy En is batran ajanlom,ha erre bovitenel. -
zsnorbi21
tag
Sziasztok! Nekem is sikerült nagyon olcsón beszerezni egy ps3-at, Fat,40GB-os. Később cserélek benne merevlemezt, érdemesebb lenne többet költeni inkább SSD-re?
A másik, hogy a GTA V-ben az elején, amikor Michaellel a hajóra kell menni, mindig megakad a játék. Általában amikor biciklivel megy a verseny, vagy amikor már Michael úszik. Minden más jó, ha csak szorakozok küldetés nélkül órákig is megy a játék. Van ötlete valakinek?
-
A`rpi
addikt
Visszakaptam azt is teljesen karcmentesnek tűnik, de nincsen hang ebben a játékban, sehol, semmilyen.
Hang problémára: [link]
Csak a kétcsatornás hangot engedélyezd, a többi sallang nem kell.Szeretném lementeni az adatokat róla, hogy egy esetleges hiba esetén egy új készülékben szülessen újjá mindaz, amit idáig játszottunk. Ennek mi a menete?
Settings > System Settings > Backup Utility
Leírás: [link]Alternatív megoldás csak a játékállásokat lemásolni külő tárolóra:
Game > Saved Data Utility
Leírás: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest