Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
CocooN-z
őstag
Sziasztok!
Valaki segítsen plz, mert megőrülök.
Adva van egy PS3 Slim 250GB + Samsung LE32A656, mindenki friss és up to date. GOW:Ascension -nál mármár szinte kibökte a szemem a sok rece bizonyos részeknél. Próbáltam a Display alatt force-olni a felbontást, auton is hagytam, HDMI színeket Limited, és a többit is bárhogyan, de egyszerűen nem tudok megszabadulni tőlük és a tudattól se mostmár
TV oldalról is szinte mindent kipróbáltam, 16:9 / JC-t is, jól bekalibrált settings-t is de seeeeemmmmii eredmény. A vicc az h már egyre rondábbnak látom
Ma nyomtam System restore -t is hátha csak valami beragadt neki, de semmi eredmény. GOW:A -nél van egy olyan jelenet ahol nagyon is látszik: LINK
A Videót elnézve másnál is ilyen (miért is lenne más...de) de akkor is semmi megoldás erre??? Downgrade HD ready TV re? viccesen hangzana.
Üdv és ha valaki tud valami univerzális megoldást v placebo-t azt megköszönöm
sry a kirohanásért :Sui: GOW3 nál is van ilyen rece halmaz, de mégsem annyira feltűnő.
-
buci30
addikt
válasz
Tegla80 #42096 üzenetére
Koszi ismerem igen a boltot.
Az enyem okes szerencsere :-)
Egy baratnak slim ellotti verzio van es megadta magat egyszer csak.
A tipikus kek halal asszem.
De bent van egy lemez is.
S azert tudod elkuldeni valahova utana meg a lemez hol letett bizonyitani ha netan...
Na meg amugy is egyszerubb lenne bevinni ide valahova megnezi megmondja
mennyi megcsinalja kesz. A gep mar nem garis igy ez a resze mindegy lenne. -
Tegla80
addikt
válasz
buci30 #42095 üzenetére
szia
szintén helyi vok,de sztem nem találsz.
Én anno a "nevkóval" szembeni 10es panelben lévő szervízbe vittem be gariztatni,de ők is továbbküldték franciába mindhárom alkalommal a hivatalos "SONY" szervízbe. Nekem anno azt mondták,h itthon senki nem javít hivatalosan csak ott.(franciában). Nemtom Ők esetleg gari nélkül lehet bele nyúlnának ott helyben,de nem hiszem. (pesten lenne csak sztem,aki javít)
A citrom utcában a konzolboltost kérdezd meg az emeleten még eseleg (gondolom ismered)
"gamestart" itt az oldala.
más 5letem nincs sajna.amúgy mi baja a gépnek?
-
buci30
addikt
Pécsen nem tud valaki PS3 szervizet? Mert nem találok és fontos lenne. Köszi!
-
Mister_X
nagyúr
válasz
nokia párti #42093 üzenetére
[link] aztán kiderül, hogy van-e értelme vegyipariba járnom.
-
supercow
őstag
Diablo3 mikor jelenik meg? Feleségem örülne neki.
-
SylarHUN
senior tag
Megérkezett a Condemned 2.
Igen furcsa dolgot csinál a géppel.
Játék indít, kiírja, hogy frissíteni kellene az 1.01 verzióra, x megnyom és a PS 5 gyors csippanással újra indul.
Ha nem kérem a frissítést akkor szépen elindul, de akadozik a hang. Játék befejeztével PS gomb hosszú nyomása, kilépés a játékból és így is újra indítja a gépet.A lemezen, nincs semmi sérülés.
Ilyennel még nem találkoztam.
Valakinek volt már hasonló tapasztalata?
Gondolom ezért adhatta el az előző tulaja a játékot, mert nála is ez lehetett a helyzet, csak ezt elhallgatta az eladáskor.
-
Mister_X
nagyúr
Óigen, ez kellett nekem. Mint kiderült, a PS nem sárga ledes, hanem tényleg víz okozza a gondot, csak az úgy okozta a zárlatot és oxidálta a NYÁK-ot, hogy YLOD-nak hitte a gép
Elvileg kuka. De talán a vinyó, meghajtó, bekapcsoló panel, táp megmenthető és eladható. Ennyit erről, ezt már nem ússza meg a nevelőapám azzal, hogy "nem fogok olyanért fizetni, ami zavat engem"
-
supercow
őstag
EU Plus PS3+Vita:
Leaving PS Plus in April:
3rd April: Mass Effect 3
3rd April: Mortal Kombat
3rd April: Guardians of Middle Earth
10th April: Metal Gear Solid HD Collection
24th April: PuddleEntering PS Plus in April:
3rd April: Okami HD
3rd April: Lord of the Rings: War in the North
3rd April: The Cave
10th April: Zero Escape: Virtue’s Last Reward
24th April: Thomas Was Alone -
Goldwin
aktív tag
válasz
Dr. Student #42078 üzenetére
Regisztrálj a US PlayStation Store-ra! A Burst Limit és a Raging Blast demója fent van. [link]
-
-
S_P_E_C_K
tag
Sziasztok ! tegnap oda adtam az egyik haveromnak a felhasználó nevem hogy töltse le magának a mortal kombatot... és ezt az üzit kapta mikor ráment a letöltésre...
mi lehet a probléma ? -
Goldwin
aktív tag
válasz
Dr. Student #42076 üzenetére
Az XBOX LIVE-on fent van mind a három játék próbaverziója. Van olyan ismerősöd, aki rendelkezik egy XBOX 360 konzollal?
Én csak a Raging Blast 2-vel játszottam, de azt nagyon nem ajánlom, viszont a Burst Limit-ről eddig csak jókat olvastam. -
james001
veterán
válasz
Dr. Student #42076 üzenetére
Igazából ezt neked kell eldöntened melyik tetszik a legjobban,a hátulnézetes (RB1-2) vagy az oldalnézetes (BL) verzió. Nekem a Raging Blast jobban bejött egyébként.
-
Goldwin
aktív tag
válasz
Dr. Student #42065 üzenetére
Én ezt a részt ajánlanám neked.
-
v!ct0y
veterán
válasz
Dr. Student #42067 üzenetére
Raging Blast első része még elég jó. Jó a story módja.
-
akos90
tag
Egyébként ps3 alá rakok egy laptophűtőt az ér valamit vagy inkább ne, mert csak pórfogó?
-
james001
veterán
válasz
Dr. Student #42067 üzenetére
Akkor nézz róla videókat youtube-on,meg ha játszottál a régebbi Budokai Tenkaichi részekkel,akkor a Raging Blast 1-2 is tetszeni fog. Egyedül az Ultimate Tenkaici-t nem ajánlom,mert az sztem egy összevisszaság lett és kb. csak QTE-ből áll a harc.
-
gears
csendes tag
üdv all store-ról code-al leszedtem 2 DLC-t amit régebben leszedtem már csak nem uk kóddal és most szereztem UK kódot de nem akarja telepiteni a játékot mit kell csinálnom h sikerüljön?
-
james001
veterán
válasz
Dr. Student #42065 üzenetére
A Raging Blast 2-nek kell hogy legyen egy demója fenn UK-n is és USA-n is. Keress rá.
-
Dr. Student
senior tag
Fogalmam nincs, én csak kiszeretnék próbálni egy Dragon Ball játékot.... Nézegettem én a storeokban most, de semmi demo nem találtam.... nincs valami arhive demok valahol valamerre ?
-
Edgeri
senior tag
válasz
Dr. Student #42062 üzenetére
Mikor raktár fel a demót? Nem lehet, hogy már leszedték?
-
Zigur
senior tag
válasz
Dr. Student #42062 üzenetére
Lehet a magyar Store-ban keresed ?
-
Edgeri
senior tag
válasz
Dr. Student #42060 üzenetére
-
Dr. Student
senior tag
Valaki megnézné, hogy Dragon Ball valamelyik része fent van-e Playstation Storeon, ezen kívül még EA MMA érdekelne demoba, de nem találom őket
és közbe van róla gameplay is fent itt-ott.
Kösziii a helpet.
-
ldave
félisten
Megnyílt a Diablo 3 konzolos oldala, érdekes, hogy nincs rajta a PS4 logó.
-
törölt tag
Jövőhéten tavaszi szünet, úgyhogy gondoltam ma elkezdem az Uncharted 3-at, csak hogy biztos ki tudjam majd pörgetni.
1 órácskát akartam játszani, de nem tudtam lerakni, mindig mentem egy kicsit még, végül 2,5 óránál abbahagytam, 35%-ig vittem el. Ezek szerint ez lesz a széria legrövidebb darabja.
Észrevétel: A célzás nehézkesebb az előzőhöz képest, ráadásul az ellenség is hülyén mozog, odajön a képembe, jobbra-balra megkerül, próbálok fedezékből lövöldözni de előbb-utóbb kereszttűzbe kerülök, akármit csinálok.
Átvezetőknél gyakran akad ha nagy tájat mutat, nálatok is ilyen?Spoiler: Az égő kastélyból való kijutás viszont áll leejtős, minden hibáját elfeledtem arra az időre. A trilógia egyik legnagyobb 'pillanata' szerintem.
-
leslieke
Jómunkásember
Dante's Inferno: demo tetszett, megvettem.
-
james001
veterán
Érdekes,most rakja a 4.40-es frissítést,pedig múltkor rakatta fel velem a 4.31-et mikor a TR-t benyomtam... Mit tud ez az új update?
-
akos90
tag
válasz
DM-Fan #42050 üzenetére
Értem akkor lehet tovább adom és másikat veszek. Nem szeretnék befürödni vele. Nagyon sokáig gondolkoztam hogy vegyek-e ps3-at, mert sok helyen olvasgattam, hogy ilyen meg hibásodás olyan meghibásodás. Én meg csak néztem ki a fejemből, hogy WTF?! és inkább hanyagoltam a témát. Most pedig szeretnék venni, de olyat ami nem fog 2 hónap után meghalni. Egyébként aki árulta azt mondta, hogy elég ritkán kapcsolta be idő hiány miatt.
-
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
akos90 #42049 üzenetére
"az lenne a kérdésem hogy a CECHGO4 modellről tudtok-e valami extrát?"
Tudtommal az viszont problémás széria volt és annak a revíziója volt az általam is birtokolt CECHH, ami többünknél bizonyított. Anno legalábbis több helyen ezt olvastam, hogy a CECHGxx szériára volt panasz. Aztán ki tudja, van-e mögötte valami. Ha sokat használták és még ma is megy, akkor ennek a hírnek épp élő cáfolata a gép, mert egyébként ilyen modellt újonnan kb. 2008. év közepén lehetett utoljára kapni.
-
akos90
tag
Sziasztok!
Hamarosan egy ps3-al leszek gazdagabb. Olvastam a nagy fat vs slim párbeszédet és az lenne a kérdésem hogy a CECHGO4 modellről tudtok-e valami extrát? (gondolok itt sárga led és egyéb gondokra) (40gb-t FAT)
-
Mister_X
nagyúr
Úristen, rászabadult a Leute a netre
9 új privát üzenet, ebből 8 érdeklődő, egy pedig orichalcos
ha így haladunk, még szombaton is meg lehet a gépem
Nos, nincs módszer a profil távoli letiltására?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
DM-Fan #42036 üzenetére
Lényeg: ne fújkáljatok be a gépbe hajszárítóval hideg levegővel se (kiderült, hogy ez történt), mert megreked a lamellák között a por és fél óra alatt elhalálozik a gépetek
Aztán most leltem olcsón boltban 80 gigás fatet (40GB is ugyan annyi), ha ez CECHL04, akkor viszem is. Csak nem engedek senkit a gép közelében és rendszeresen fogom takarítani.
-
james001
veterán
válasz
Lancelot07 #42043 üzenetére
Nagyon kell neked az a platina basszus
-
Lancelot07
csendes tag
Prestige 2-ben vagyok level 54 a Tomb Raider multiban de ma màr nem birom egyszerüen tovàbb,kidöltem mert golyóznak a szemeim
föleg hogy harmadjára is fel kell fejleszteni level 60ig... :s
-
Tegla80
addikt
válasz
DM-Fan #42040 üzenetére
Köszönöm korrektül összerakott válaszod
a "90/60" ról rémlett valami,de annyira nem folytam bele akkor és most sem.
Esetemben akkor valszeg az "aktív" hűtés lehet a magyarázat.
kikapcs előtt.alapjáraton ketyeg kb fél órát,vagy maga az "auto off" lövi le 1 óra után,ha elfelejtem
vagy szimplán csak kifogtam az akkori FAT gépem.(+az SSD is sokat elvesz a hőtermelésből,talán ez is életnövelő)
csao -
leslieke
Jómunkásember
Store nektek működik?
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
Tegla80 #42038 üzenetére
A 80 GB-os CECHL04 gyakorlatilag csavarra ugyanaz, mint a 40 GB-os CECHH04 volt, mind a kettő harmadik generációs gép, annyi a különbség, hogy előbbiben már 60 nm-es a CPU, a 40 GB-osban meg még 90 nm-es volt, a GPU meg már mindkettőben 65 nm-es és többnyire ez utóbbi szokta a YLoD-et okozni, azért halálozott jobban az első két generáció, mert azokban még a GPU is mindben 90 nm-es volt. Amúgy a harmadik generációs gépek (így a CECHH és a CECHL is) már erősen butítottak hűtést tekintve, annyira már nem volt jó a konstrukció, mert a heatpipe-ok és a réz teljesen kikerültek a gépből, ezért is kell újrapasztázni. Mint az az akkori cikkemben is olvasható volt, a gyári paszta már igencsak katasztrofális állapotban volt 3 év után és ilyen tekintetben a CECHL modellek sem jobbak. Szóval az igazán ütős konstrukció az lett volna, ha a harmadik generációs gépek megkapták volna az első generációs készülékek hűtését, plusz ha az első generáció extráit nem spórolták volna ki a továbbiakból.
Ismeretségi körömben is több CECHH04-es modell van, mind üzemel gond nélkül. Szerintem semmivel nincs nagyobb esély a meghibásodásukra, mint a CECHL gépeknél, ráadásul már jópár Slim-et is láttam YLoD által kimúlni, pedig ott már minden szempontból kisebb (40 nm-es) a csíkszélesség, csakhát a hűtés is még tovább butult, úgyhogy bármi megeshet.
-
STC Speed
őstag
Hali!
Egy nagyon fontos kérdésem lenne:
Battlefield 3 mat lehet venni 1 accountra ,aztán másik gépnek is odaadni?(online pass miatt)
ketten vennénk haverommal,mivel most 27 font. -
Tegla80
addikt
válasz
DM-Fan #42036 üzenetére
Szia
akkor 4:2 re Ti vezettek
igyexem még 3, "40 gb os hibás tulajt" keresni,mert ezt nem hagyhatomkomolyra fordítva,
anno nem egy cimbimnek állt meg,ahogy nekem is a MM os 40gb + Half Life2 (ha jól írom, bontatlanul cseréltem,nem az Én világom ) gépcsomag.(mint írtam 3xszervíz és MMban csere volt!! )Utána a 80gb-os CECHL04 gépet kaptam,ami azóta is gond nélkül megy, haverom vette át (4 éves múlt,kapott üzemórát bőven és soha nem volt gányolva,7.200rpm HDD majd SSD csere volt benne,azt ennyi). Sztem az volt a FAT legjobban összerakott szériája. Nem szeretnék vitatkozni ,csak Én ezt vallom,ezt tapasztaltam)
csao -
DM-Fan
nagyúr
válasz
Tegla80 #41997 üzenetére
"amúgy Én pont azt cseréltettem,mert 3x volt szervízben. legsz@rabb széria volt sztem,lehet ezért is tudta.(SONY a gyártó ugye
),"
Ezt erősen cáfolnám! Csak az ide rendszeresen írók között vagyunk vagy négyen, akiknek 40 GB-os CECHH szériájú gépünk van és kb. 4-5 éve megy mindannyiunknál gond nélkül. Jó, én már kétszer újrapasztáztam 3 éves kora óta, de ettől függetlenül mai napig hibátlan, pedig nem keveset ment! Már új korában belepakoltam egy 250 GB-os HDD-t és köszöni szépen, vígan duruzsol azóta is.
Ráadásul mint kiderül, Mister_X kolléga gépe is külső behatás következtében halálozott el az imént, nem pedig önszántából.
-
Tegla80
addikt
válasz
MasterMark #42033 üzenetére
jah bocsi,de kéne már 1 sör
amúgy nem hiszem,mert kb 30mp van a 2hsz között. A szerkesztéskor lett dupla.
(sztem a melóhelyi net "gyorsasága" a ludas. Kritikán aluli,de nemtok reklamálni,mert a router-t is Én faragtam rá titokban,h legyen wifink.)
-
szilchi
őstag
Látom már van 4.40-es FW.Gondolom semmi eget rengető újítás nincs benne,csak a szokásos anti-kalóz frissítés.Dead Island-el játszok,de előtte még gyorsan frissítettem.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Mister_X #42027 üzenetére
Esetleg itt? https://account.sonyentertainmentnetwork.com
-
Mister_X
nagyúr
válasz
MasterMark #42026 üzenetére
Kérem alássan, hol?
-
Mister_X
nagyúr
Srácok.
Valszeg elviszik a PS-t. Csak ugye ott a vinyó, a rendszerben bankkártya adatok vannak, a profilomon aktiválva nem egy pénzes cucc, stb. Mi a teendő? Valahogy megoldható, hogy amikor az a gép meg lesz javíttatva, amikor bejelentkezne, letiltsa a Store azt a gépet, így védve a profilomat?
-
ldave
félisten
Mi ez a nagy csend ma?
Lakásfelújítás miatt most elpakoltam a PS3-at (nem akarom, hogy sok por menjen bele), de legalább hadd olvassam, hogy mások játszanak
-
ldave
félisten
Eurogamer tagoknak Defiance béta kulcs.
http://www.eurogamer.net/giveaways.php?id=87217
-
Mister_X
nagyúr
válasz
kelzsoca #42018 üzenetére
Lehet, hogy végül egy használt mezei Slim lesz (160GB). Ez megtenné?
Amúgy egy szerviz mondott a gépre egy 15k-s árat, azt hiszem, a vevő meg is van rá... van még 6k KP-m, Sport Champions 2-t holnap elviszik 3k-ért, nevelőapámtól is kérek pénzt... és akkor már csak egy dolgot kellene eladnom, hogy meglegyen a használt Slim és akkor nem vettem fel hitelt, esetleg azzal kijönne egy SuperSlim. Csak vegyenek meg valamit...
-
kelzsoca
félisten
válasz
Mister_X #41998 üzenetére
Ezeket a régi gépeket nem éri meg javítani, kidobsz annyi pénzt, amit most kapnál érte ~15k, és lesz egy bizonytalan ideig működő javított géped (garancia nélkül továbbra is) amire akárhogy vigyázol, végül elhullik.
Továbbá ha valóban víz is került a gépbe, még egyéb részei is elszállhattak.
Egy új slim valóban drágább, de hosszabb távra szerintem is ezzel járnál jól, ráadásul a tesztek miatt majdnem mondhatni munkaeszköz a gép.
-
leslieke
Jómunkásember
Olyan játékokat keresek, mint a Diablo. A Sacred 2 állítólag ilyen, szerintetek?
Esetleg egyéb? -
coleen
aktív tag
csab2 és Oldman2:
Akkor lehet még várok egy hónapot, és mégis 500 GB lesz
Még azt nem értem, hogyha mondjuk próbaképpen előfizek 3 hónap Plus-ra, akkor mondjuk a 4. hónaptól nem újítom meg az előfizetést, de fél év múlva igen, akkor az első aktív 3 hónapban letöltött játékokkal újra lehet majd játszani?
Ill. a neten van fent olyan lista, ahol az aktuálisan letölthető Plus tartalmakat megnézhetem?Coleen
-
Mister_X
nagyúr
Nevelőapámat így is le fogom húzni egy kevéssel, mivel nagy az esélye, hogy miatta ment tönkre a gép. Tíz ezer forintra nem tudnak olyan durva kamatot rádobni és már most dolgoztam annyit, hogy akár 50%-os kamattal visszafizessek 30.000Ft-ot. És másra nem kell költenem.
Óigen, hab a tortán: mielőtt hazamentem, megvettem a Darksiders első részét kőkemény 1220Ft-ért, hogy majd játszok azzal
Se baj, majd a köv gépen.
-
ldave
félisten
válasz
Mister_X #42011 üzenetére
Te tudod, de a hitel tud veszélyes lenni, bármi közbejöhet, ami miatt esetleg nem tudja az ember visszafizetni és akkor durva kamatot rádobnak a bankok a tartozásra, főleg az ilyen szabad felhasználású kölcsönöknél. Akkor már inkább egy rokontól vagy jóbaráttól kérnék kölcsön, ha ez ennyire fontos.
-
csab2
veterán
válasz
coleen #42005 üzenetére
Jól gondold ezt meg! Megmondom, miért.
Én a helyedben nagyon elgondolkoznék a Plus előfizetésen. Három hónapra 4500 forint, és kb. 10 szabadon letölthető játék áll rendelezésedre, amely lista változik. 1év alatt 30-40 játékot ingyen megkapsz.
Ha nem vagy hard gamer, és/vagy nem akarsz a legfrissebb (és ezért drága) játékokkal játszani, akkor baromira megéri a Plus.
Ezt azért írom, mert ha a Plus szóba jöhet, akkor kell a HDD, mert egy-egy játék kb. 5-10 GB letöltve.
Na most ha a Plus nem érdekel akkor is elgondolkodtató, hogy néha-néha nem fogsz-e a Store-ból játékot vásárolni, mert pl. valami jó akció van. Ha igen, akkor megint ott vagyunk, hogy nem szabad megvenned a 12 gigás verziót.
Szóval én minden képpen azt tanácsolom, hogy ne vedd meg, mert most lehet, hogy úgy gondolod, hogy nem fogsz a Store-ból vásárolni, nem fogsz előfizetni a Plusra, de ki tudja, hogy 1 év után is így fogod-e gondolni?
Amikor én megvettem a PS3-at, fingom nem volt sem a Store-ról (nem is volt még magyar), sem a Plusról. Akkor 160 és 320 gigás verzió közül kellett választanom és nekem a nagyobbik felé húzott a szívem, egyszerűen csak azért, hogy nagyobb (=jobb), igazából ha az eszemre hallgatok elég lett volna a kisebb is. Végül a 320-asat vettem meg, mert az jó akcióban volt akkor (a nagy kedvenc Killzone3-at adták vele). Most, hogy elő vagyok fizetveva Plus-ra, áldom az eszemet, hogy a nagyobbat vettem. -
-
coleen
aktív tag
Sziasztok,
Úgy tűnik, hogy a PS3 Super Slim 12GB verziót fogom megvenni, mivel legalább 15e Ft-tal olcsóbb, mint az 500 GB.
Az online store letöltésen kívül milyen előnye lenne az 500-asnak? Fel lehet rá telepíteni teljesen a játékokat, és akkor nem pörgeti a lemezt?
Ez a 12 GB lényegében mire elég? Mentések?üdv:
Coleen -
Zigur
senior tag
válasz
Mister_X #42002 üzenetére
Türelmes ember vagy, nálam már rég a kukában landolt volna tv és ps3 környéki gaz
Eladni lenne a legtisztább bolt, ahogy a többiek is említették a sárga led javítása eléggé bizonytalan, nagy valószínűséggel megint elromlik, és addig is azon cidrizhetsz játék közben hogy mikor megy tönkre... viszont ezzel úszod meg legolcsóbban, és ha megint tönremegy még mindig eladhatod alkatrésznek.
Te tudod mennyi pénzed van/mennyit szánsz a gépre. -
Mister_X
nagyúr
Jobb helye pedig még nincs. Hó végén lesz egy monitorom, akkor majd költözik az új gép (ha lesz addig). Bár eddig megvolt a futókával, mert három polc volt közöttük, a palánták kerültek rossz helyre. De ahogy elnézem, esetleg egy SuperSlim tökéletesen elférne, de a szobámban nem esne semmi bántódása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Star Trek
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400