Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
james001
veterán
Már péntek óta játszom a legutolsó Ratchet & Clank játékkal (Nexus),és baromi jó! A grafika is szép,meg úgy egész tartalmas is a játék,bár szerintem már lassan a végére érek,de lehet megpályázom a platinát,úgy hosszabb ideig el leszek vele.
-
dilipok
veterán
válasz
Sirandrish #64097 üzenetére
ja, pont ugy nez ki
-
dilipok
veterán
válasz
Sirandrish #64094 üzenetére
evente egy jatekhoz nem hiszem, h megeri szenvedni ezzel
-
jookomak
őstag
válasz
Sirandrish #64094 üzenetére
Motionjoy a gyárihoz való, nem tudom az utángyártottat úgy ismeri-e fel. Lehet a saját driverét kéne felrakni, vagy semmit, aztán menne, mint sima kontroller.
-
Sirandrish
legenda
válasz
#42308056 #64093 üzenetére
Volt nekem egy 360 controllerem PC-hez, de mivel évente 1 játékkal használtam , így eladtam. Aztán vettem egy BT controllert a PS3hoz..
Ilyet egyébként:Nah de én most ezt PC-n szeretném használni. Kérdésem hogy mi kell hozzá és hogy hogyan lehet? Leszedtem azt a motion akármit. de hiába dugtam rá USB-n keresztül a controllert nem történt semmi.
Szóval mit is és hogy is?
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #64092 üzenetére
Milyen BT kontrollerre gondolsz? PS3 megy bt-n, a sima kontroller meg gondolom PC-hez van gyártva, vagy legalábbis azzal is kompatibilis. Amúgy neked is tudathasadásod lesz mint nekem, mert Xbox kiosztást kell megtanulni ott meg a négyzet helyén van az x
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #64090 üzenetére
Kell hozzá telepíteni egy driver-t, pl MotioninJoy vagy Better DS3.
-
Sirandrish
legenda
Ha jól tudom néhányan használják a PS3 controllert PC-hez!
Után gyártottal is működik? A gyárit nem akarom erre használni.
Illetve hogy lehet összekötni? Konkrétan mi kell hozzá? -
A`rpi
addikt
válasz
Sirandrish #64085 üzenetére
Kettő nem zárja ki egymást, ismerősnek jelölöd magad.
-
Matr x
aktív tag
válasz
Sirandrish #64081 üzenetére
Ahha, akkor rendben. Adj hozzá nyugodtan, matrxhun314 UK profil, már ha számít.
-
A`rpi
addikt
válasz
Sirandrish #64083 üzenetére
Miért ne lenne jó? Ha nem valós időben kell megcsinálni, akkor csinálhatod "magaddal" másik accal.
-
A`rpi
addikt
válasz
Sirandrish #64081 üzenetére
Erre a trófeára nem kell más, csak egy másik account, szvsz.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Matr x #64080 üzenetére
Friendlistán lenni és betolni a napikat, de úgy hogy le tudjam nyomni..ugyanis 30 ilyen kell.
Azt nem tudom hogy ha egy nap 2 haver idejét is lenyomom, az 2nek számít?Hja meg lehet kaparni ilyen creature-kat. Azok mire jók? Az egyik egy érmét tart, a másik lila lumot meg ilyenek..
-
Matr x
aktív tag
Rohadt szemét ICO! Egészen elfelejtettem már a régi időket, amikor nem voltak checkpoint-ok. És egy-egy elrontott ugrás _nagyon_ sok mászkálást von maga után. Aki kiplatinázza, annak
Más.
Sirandrish, mi a helyzet a Rayman-nel? Mit kéne csinálni ott?
-
FR33
aktív tag
Aki tolja nhl14et az irjon rám, nyomhatnánk online.köszi
-
Gijon
senior tag
válasz
Sirandrish #64076 üzenetére
Nálunk is van 2db+1 alkatrész ds. A Csajaimmal nagyon jókat kartozunk. Komoly élmény.., de ez már nagyon off.
-
FR33
aktív tag
-
Gijon
senior tag
válasz
Sirandrish #64062 üzenetére
Valóban nem gyenge, viszont ps3-on már voltak ezek a címek.
. Én a 4-re várnék valami erősebbet.
FR33 10 cím az már a múlté..., az aktuális februári 6-ot tudod letölteni, azaz platformonként 2, esetleg a cross platform sajátosságai miatt lehet több is. Regisztrálhatsz több helyre is. Jelentősége annyi, hogy onnan tudsz vásárolni, ahonnan akarsz és tudsz. (Kártya, vagy feltöltés stb) Ps3 és vitán nem minden esetben egyformák régionként +-os címek. Kb. ennyi. -
törölt tag
válasz
Sirandrish #64066 üzenetére
Majdnem, a Tomb Raider márciusban jött.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #64062 üzenetére
Ezt tavaly már odaadta a Sony.
-
FR33
aktív tag
Sziasztok!
Magyar psn regem van és még ingyenes ps plust tagságom gondolkozom , hogy előfizetek.
Lehet uk vagy us-t is regisztrálni és váltogatva belépni?
Milyen előnyei vannak egy uk vagy us reg-nek a magyarhoz képest?
A 10 alapból letölthető játékot hol találom? -
Rezuhu
aktív tag
válasz
Sirandrish #64059 üzenetére
-
james001
veterán
-
mango21
csendes tag
Sziasztok!
A Resident Evil 5-tel játszottam régebben számítógépen. Tetszett a játék. Nemrég vásároltam egy ps3 gépet. Olyan kérdésem lenne, hogy azóta több Resident Evil játék is kijött, melyik az amelyik jobban hasonlít az 5. részre? Gondolok itt arra, hogy legyenek benne zombik, ne csak szörnyek és az is tetszett, hogy a táskádban véges volt a hely, így arra is figyelni kellett, hogy mit hurcolsz magaddal.
Melyik újabb részt ajánlanátok? Vagy inkább vegyem meg ps3-ra az RE 5-öt és játszam végig újra?Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
fausto #64024 üzenetére
Nekem a gyári Ps3 bluetooth-os fülesem van,sajnos ha van egy kis háttérzaj(gyerekek,stb) szinte semmit nem lehet hallani a többiek beszédéből.Ki kellett raknom a házimozira a chat hangját,és beállítani,hogy ha megszólal valaki,akkor faderelje a zenét...Mondjuk ez nem mindig célra vezető,sokan káromkodnak játék közben és ez nem igazán jó,mert a kölykök is hallják...
Konkrétan csak a mikit,és a némító funkciót használom belőle,de az tökéletesen működik.A BT kapcsolattal nincs gond,így ha a 2.verzió mellett döntesz,és nincs a családban zavaró körülmény,jó választás lehet...
-
echterion
nagyúr
válasz
Tegla80 #64016 üzenetére
Akkor nekem szerencsém volt, mert elsőre felpakolt szépen mindent az ssd-mre. Most is jött egy majd' 600 MB-nyi cumó, gond nélkül felpakolta.
(#64024) fausto: Nekem pont olyan kéne, mint ami vezetékeset linkeltél, csak vezeték nélkül. Sajna a rapoo-t nem ismeri fel, hiába dugom rá a gépre a vevőt.
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #64039 üzenetére
Origins az nem előbb volt mint a Legends? Há' mé' nem sorba mész?
-
Bogyi007
veterán
válasz
Sirandrish #64035 üzenetére
Csak Pc-n van meg az is meg az Origins is.....
-
Mr X
veterán
válasz
Itt csak Origins van. 😊
-
ldave
félisten
válasz
Wii U-n
-
Sirandrish
legenda
Senki se tolja a Rayman Legendset?
-
dilipok
veterán
nem ertek annyira hozza, hogy tudnam a pontos okat, de gondolom valamifele korlatozas, traffic shaping v ilyesmi allhat a hatterben. (csak egy pelda, xbox live, destiny, tesommal jatszunk, engem minden 5-10 percben random ledobalt, neki egy disconnect nem volt. Mas szolgaltato, minden mas kb ugyanaz. Majd ez megszunt...)
-
doc
nagyúr
válasz
dilipok #64032 üzenetére
eddig nekem sem volt ilyen gondom...
erdekes kerdes hogy a szolgaltato mennyiben ludas
a gugli sok olyan kulfoldi talalatot ad, ahol szinten a szolgaltatot gyanusitjak, de nem tudom elkepzelni milyen modon lehetne oket felelosse tenni (szoftverfejlesztoi szemszogbol ez elegge nonszensz), foleg hogy amugy minden mas remekul mukodikna mind1, megprobalom wifire vagy ethernetre szoritani, hatha segit, majd beszamolok a fejlemenyekrol
-
-
törölt tag
-
fausto
addikt
Rendelnék valami headset-et a PS3-hoz. Szerintetek milyen legyen?
USB-s vezetékes vagy bluetooth-os? Csak az ingame chat-re használnám, a játék a házimoziról szólna.
Kíváncsi vagyok a pro-kontra érveitekre -
Tegla80
addikt
Ez sem olyan sok panasz sztem,ha osszesegeben nezzuk...GT bol rengetegen igy jarnak.....lehet a sok pecs miatt....
En amugy par honapja vettem egy fejhibas gepet amire felkerult a gt6 digit verza.
Felraktam neki a mentest es inditottam...
Kiirta,h lenne mit frissiteni es nekikezdet es masnapra leszedett mindent....
Ami biztos,h kabelen van a gep es az IP az DMZ-ben,plusz mar router szinten is a gugli 8.8.8.8 es 8.8.4.4 dns van nalam megadva,igy a ps is azt kap.
Esetleg igy probald,vagy nemtom -
satz18
őstag
válasz
szőröscica #64015 üzenetére
Én évekig játszottam pc-n xbox 360 kontrollerrel fpst is, és egyből megszoktam ps3-on hogy az 1-es a ravasz. A kettessel eleve kín szenvedés. A RDR-ben úgy van és utáltam.
-
pulyka jocó
senior tag
válasz
Vegyél de az nem PS.
.
-
A`rpi
addikt
válasz
Általában e téren van valamennyi mozgástér, de van számos olyan játék, ahol egy beállítás van, és azzal kell megelégedni.
-
doc
nagyúr
válasz
Tegla80 #64016 üzenetére
rakerestem reggel itt a topicban, de itt is mindenfele jatekoknal elojott
Nalad sikerult valami megoldast talalni, vagy marad az 'addig probalod amig jo nem lesz'?
mondjuk elvileg a wifi es 'madzagos' halo is van a PS-en, megprobalom letiltani a wifit (vagy az ethernetet), hatha
de fura hogy szemre kb. mindig ugyanott hasal el -
válasz
Szerintem eddig az összes játék amivel PS3-on játszottam az R1-et használta a lövéshez.
-
szőröscica
addikt
válasz
pulyka jocó #64009 üzenetére
Azért remélem a játékok java része átkonfigurálható, mert hogy én nem fogok gombokat nyomogatni mikor ott van a két ravasz, az teljesen biztos. Inkább veszek egy XBONE-t akkor.
-
doc
nagyúr
válasz
Rezuhu #64011 üzenetére
ezt is probaltam (a game data utility-bol), nem segitett
offline-ban inditva azt is kiprobaltam hogy felrakott 8 GB-nyi cuccot amolyan cache jelleggel, hiabade akkor megprobalom meg egy-ketszer, hatha
csak eleg duhito hogy orakon at szenved az ember velesajna amit a sony szoftversen muvel az tomeny katasztrofa, hihetetlen, nem ez az elso botranyosan hulladek megoldas a PS3-on amit latok
ez foleg azert idegtepo mert egyebkent nagyon jo a cucc -
doc
nagyúr
most toltam vegig a Last of Us-t, aztan gyorsan megvettem es vegigjatszottam a Left Behind kiegeszitot is, az allam meg mindig le van esve, dobbenet
aztan szerettem volna Gran Turismozni, de sajna nem jon ossze :-/
a lemezrol szepen felrakja magat, aztan mikor inditanam kozli hogy van frissites amit majd jol lehuz, majd kapok egy "an error occurred during the install operation 80029564" uzenetetgugliztam eleg sokat de sajna nem sikerult mukodo megoldast talalni
probaltam azt is hogy nem inditom hanem a haromszoggel ramenve frissitem, probaltam internetet kikapcsolva inditani majd utana frissiteni, de hiaba, ugyanazt kapom mindig
van valakinek otlete mit csinalhatnek meg?
-
pulyka jocó
senior tag
válasz
szőröscica #63998 üzenetére
Jaj,félre értettem. Azzhittem hogy a x,kör stb gombokkal kell lőni és célozni. Amúgy a játékok 95% ra igaz ps3-on hogy az l1-r1 el kell lőni. Xboxon van az rt és lt. Na az a ds3-on az l2-r2 x xboxon ezekkel kell lőni és célozni
-
ManUnited
aktív tag
válasz
kevepapa #64002 üzenetére
Én bármi féle előismeret nélkül játszottam végig a MGS4-et és életem egyik legjobb játékélménye volt. Lehet (sőt szinte biztos) hogy még jobb lett volna, ha ismerem az előzményeket, de nekem így is ez volt ps3-on az egyik a 3 játék közül ami úgy beszippantott, hogy nem bírtam abbahagyni. A másik kettő a Heavy Rain és az Uncharted 2 volt.
-
fausto
addikt
válasz
kevepapa #64002 üzenetére
A grafikákra semmi panasz nem lehet, nagyon szép. Mégsem merném ajánlani, mert erősen épít a korábbi részek történetére. Úgyhogy azt tudom ajánlani, hogy legalább a nagygépes részek sztorija ismeretében állj neki. Vagy játszd végig őket, vagy az első két részből van egy digital grapich novell videó a youtube-on, azokat nézd meg. A harmadik részből nem készült ilyen. De ha vonz a széria, akkor érdemes nekiállni a régi részeknek is, szerintem hiába tizenévesek az előzmények, mai szemmel is élvezhetőek
(Vagy elfogult vagyok, ki tudja)
-
kevepapa
aktív tag
Sziasztok!
Ugyebár akciós a MGS4. Na most én soha életemben nem játszottam egy db mgs játékkal sem. Érdemes elkezdeni? És ha igen, a negyedik résszel? Grafika nem lesz kiabrandito az Uncharted játékok, a RdR meg a GTA5 után?
Vagy inkább a Ground Zeroest szedjem le? MGS veteránok segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés