Hirdetés
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
A gép (fat 80GB) pár napja produkálja azt a tünetet, hogy kikapcsolás után "áramtalanítja" magát és csak a főkapcsoló ki/be kapcsolásával indul el újra. Semmit sem állítottam mostanában, így hardveres hibára tudok csak gondolni.
Kezdi megadni magát valamelyik alkatrész?
Illetve igen ritkán, de van hogy random elmegy a kép (besötétül, csíkos, kásás lesz, pattog) pár másodpercre aztán minden visszajön és rendben van.
Ezt már régóta csinálja, de most már kezd aggasztani a kikapcsolás para miatt ez is.Összefügg a kettő, mivel lehet a baj?
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
Uncharted, Last of us-hoz hasonló kaland/akció játékot találok még?
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok,
Last of us multiplayert hogy lehet játszani?
Factions MP-t indítva semmilyen tartalmat nem talál.
Puschase online pass üresMég valamit le kell tölteni hozzá?
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok,
egy külső WD hdd-re szeretnék filmeket másolni és ezt lejátszani a PS-el, de sehogy se sikerül felismertetni a hdd-t a PS-el.
exFAT-ra formáztam, PS3/VIDEO/*** mappába raktam a filmeket, de magát azt eszközt se látom.
hol a hiba?
-
AXisBOLD
addikt
valakinek eladó Uncharted 3?
-
AXisBOLD
addikt
köszi urak
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok,
egyik haver regisztrálni akar a psn-re. játszani esetleg vásárolni.
melyikre érdemesebb us, uk?
de ami a legfontosabb, hol találok lakcím generálót?
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok,
külső merevlemez bölcsős vinyót eddig felismerte, de most meg nem látja. hónapok óta nem nyúltam hozzá, csak rá volt dugva.
pendriveot felismeri, controllereket is. bár egy-kétszer agyalt azokon is.
hol lehet a gond?
szerk: Valakinél eladó Uncharted 3???
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok,
nem hiszem el, hogy ilyen b**** módom van megcsinálva ps.com. hova kell kattintani, hogy végre leszedhessem a legújabb firmware-t?
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok.
mi igaz abból, hogy a PSN akadozásai miatt ingyen le lelehet tölteni játékot?
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok.
30 percet ment az uncharted 2 főmenüje és miután kiléptem a classic háttérbe beleégett a az "uncharted 2" felirat.
ez mitől lehet? PS3 vagy TV(lcd)?
-
AXisBOLD
addikt
3.60 FW mikorra várható?
-
AXisBOLD
addikt
hi
sztereó bluetooth headsetre ki lehet küldeni a ps3 hangját?
-
AXisBOLD
addikt
üdv.
dokkolós hdd, FAT32-re formázva(Channel+ FUDS30 & Samsung HD250HJ), PS3 könyvtárszerkezet megcsinálva, belemásolva zene, kép, videó, PS3 látja is az eszközt, de rajta lévő dolgokat nem.
hogy lehetne szóra bírni?
másik kérdésem, hogy van valami eltávolítási procedúra PS3-nál vagy csak kihúzom és kész?
-
AXisBOLD
addikt
válasz
DM-Fan #20256 üzenetére
legszívesebben elküldeném méltányossági garba, vagy egy megbízható szervizbe. de sajnos most egyik se lehetséges.
f27-nél most volt egy ilyen problémával, azt mondta egy egyszerű kontakt hiba és csak egy kábelt kell cserélni. de rákérdeztem és mondta hogy használhatom így, baja nem lesz.
úgy is ritkán játszok, közben meg áramtalanítom.
-
AXisBOLD
addikt
készvagyok
urak, még mindig senki se tud arra mit mondani, hogy standby állapotban miért alszik ki a piros led és lesz teljesen süket a gép?
szerk: most sokáig nem csinálta, de nem is nyúltam hozzá, tegnap éjjel 1-2 órát nyomtam az Uncharted 2-t, aztán pihi. most este 8-kor meg megint kezdi ezt a kialvós mókát.
-
AXisBOLD
addikt
üdv.
nincs valakinek eladó GTA4-e?
-
AXisBOLD
addikt
válasz
kelzsoca #20033 üzenetére
ok. azért nem szívesen válnék meg tőle, ez egyelőre hirtelen felindulás volt, de rohadt idegesítő, hogy 85k, 1 év és ez van.
beszéltem f27-el. az a hátsó panel lötyögés normális. hamarosan kap egy gépet ilyen hibával, akkor tud közelebbit mondani. de állítólag a frissítés óta van ez a hiba...
-
-
AXisBOLD
addikt
válasz
DM-Fan #20029 üzenetére
szerviz...ezt nem akartam hallani, de már én is ebben gondolkodok.
áramingadozás azért nem okozhatja szerintem, mert ugyan ott van mint ahol 1 éven keresztül volt és ezt most kezdte 1 hete.
az a panel meg nem tudom mióta mozog, vagy hogy alapból ilyen lett volna...
de azt észrevettem hogy ezek a lekapcsolások akkor vannak, ha vagy standby-ban van vagy csak az XMB megy, esetleg letöltés. tehát játék közben eddig még nem volt. ebből arra gondolok, hogy a terheléssel/áramfelvétellel lehet kapcsolatos a dolog, vagyis táp, vagyis szervíz
. csak akkor miért alapjáraton, terhelés nélkül jön elő ez?
ha úgy adódik milyen szervizbe vigyem? 1 év már lejárt, győri saturnban vettem. de van rá ez a +2 év jótállás. mondjuk erre meg nincs most 16k-m.
megkérdezem f27 kollégát is, ő jobban tudja ezeket a hardveres dolgokat.
-
AXisBOLD
addikt
válasz
AXisBOLD #20025 üzenetére
megint csinálta. nem a kábel, nem az elosztó, nem a konnektor.
elég hideg van a szobában ahol használom, ez lehet?(nem tudok mire gondolni)
áramszünet biztos nem volt, szerintem áramingadozás se, mert elég sok minden megy és azokkal semmi sincs.
egy kérdés: az a kis műanyag rész, amin a főkapcsoló és a táp aljzata van másnak is mozog egy kicsit?
-
AXisBOLD
addikt
üdv.
nem tudom mi lehet a bajság, de most menet közben kikapcsolt a ps3. mintha áramszünet lett volna, de nem volt
. se kép se hang, se led, semmire se reagál ilyenkor, mintha áramtalanítva lenne.
emmiez?
cserélek tápkábelt, mert nem a sajátjával ment, hanem egy pc tápéval, ami pc-vel is szarakodott. ez a 3. ilyen fura kikapcs, azóta van mióta új helyen va na cucc. másik konnektorban, elosztóval, tápkábellel. most visszavariálom az egészet.
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok.
mostanában 2x csinált olyat a gép, hogy ha kis ideig nem használtam(pár nap), akkor a standby led kialudt és nem is reagált a bekapcsoló gomb tapizására, se a távbekapcsra.
hátsó főkapcsoló ki-be nyomása után minden rendben ment, órákat játszottam.
mi lehet a baj? sima áramtalanítós elosztóba van bedugva, amit sose nyomok ki.
(most emiatt kikapcsolás után hátul kinyomtam és áramtalanítottam...és ehhez kapcsolódik még egy kérdés: ha mindig így teszek ettől nem mehet tönkre?)
-
AXisBOLD
addikt
köszi mindenkinek a választ
előtúrom a gar papírokat.
-
AXisBOLD
addikt
urak!
olvasom itt a garanciával kapcsolatos hsz-eket és kíváncsi lennék, hogy a Saturnban vásárolt gépekre hogy szól a gari/jótállás? itt is megvan az 1 éven felül a +1 vagy 2 év méltányosság?
ha valaki tudja megköszönném ha leírná.
-
-
AXisBOLD
addikt
válasz
N0RB3RT #19816 üzenetére
köszi
szerintem akkor a wifi miatt lehet, kevés lesz online játékhoz.
Djuree: hát nem tudom, de szeretném kipróbálni. a játék meg eszméletlen. állítólag a Naughty Dog készül valamivel, így sanszos hogy a 3 lesz...remélem!
(#19818) Mazsika: mivel a 2 multija nem indul így elővettem az 1-et és még mindig azt mondom, hogy ez is eszméletlen jól össze van rakva. nem lehet abbahagyni.
-
AXisBOLD
addikt
vajon miért nem tudok multizni az Uncharted 2-vel?
rányomok a multiplayer-re, de nem akar csatlakozni.(8-as net, 30-40%-os wifi) media server, letöltés, psn, minden más jól megy.
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok.
előre bocs a láma kérdésért: PS3-at bármilyen szabvány tápkábellel lehet használni? pl.: egy PC PSU-éval is?
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok.
vett már valaki Move-ot? ha akad ilyen leírná a tapasztalatait...
-
AXisBOLD
addikt
üdv.
van valakinek tapasztalata a Lost Planet 2 teljes verziójáról?
milyen lett? érdemes megvenni?
-
AXisBOLD
addikt
üdv. urak.
lehet hogy megcsalom a konzolt
és veszek egy wii-t.
sajnos a ps most messze van tőlem és a move-ot se tudom már kivárni.
azért ne tagadjatok ki, mert az én ps-em szerelem gyerek
.
-
AXisBOLD
addikt
válasz
s7evcsenko #16014 üzenetére
zenéhez, videóhoz, képekhez nem kell megcsinálni a fenti könyvtárszerkezetet.
blazsey2: aha, köszi. pedig ezt a hír még olvastam is anno
.
-
AXisBOLD
addikt
válasz
s7evcsenko #15994 üzenetére
"csak" ez van. de ez nem egy oldal, hanem a Sony zárt rendszere a PS3&PSP számára.
vhunor: látom nagyon megy az Uncharted 2, te vagy a 4. aki most veszi meg
.
-
AXisBOLD
addikt
nem tud valaki linkelni egy képet, hogy a Fat gép pontosan honnan szívja be ill. hova fújja ki a levegőt?
más: biztos sokan leírták már, ezért bocs. de az Uncharted 2 valami félelmetesen jó. az egyébként is tökéletes irányítás nem változott, max csak jobb lett. a hangulat/hangok/zene/GRAFIKA elképesztő.
-
AXisBOLD
addikt
válasz
vhunor #15929 üzenetére
akkor öröm
.
be kellene neveznem egy Uncharted 2 + Lost Planet 2 párosra. ahogy számolgattam a kettő úgy 11k-ból jönne ki cakk-pakk. itthon meg ennyiért kapok egy LP2-t
.
gondolom a vásárlás hasonlóan megy mint pl steam-en?...majd holnap után este meglesem komolyabban.
másfél hét alatt megjöhet?
-
AXisBOLD
addikt
üdv.
valaki tolja már a Lost Planet 2-t? kellene valami értékelés róla. demója k*rva jó volt, de a teljesről is kellene infó. erősen gondolkodok, hogy bármennyi is meg kell hogy vegyem.
-
AXisBOLD
addikt
válasz
BaliJack #15754 üzenetére
ehh, csak ebben az országban lehet kereskedés címszó alatt rabolni
.
bomba ár az biztos, köszi hogy szóltál.
(#15758) Djuree: miért ne, amilyen árak vannak
más: mikor jön a 3D-s firmware frissítés? tegnap Saturnban barátnőmet is leültettem egy Samsung 3D TV elé, amin egy 3D-s mese ment. hát eszméletlen élmény volt, asszony is mondta, hogy ezek után nem ül le a sima TV elé. most 1 évig zsíros kenyeret eszünk, hideg salakkal, hogy meg tudjuk venni
.
-
AXisBOLD
addikt
válasz
MeszarosB. #15750 üzenetére
jaj de f*sz vagyok
csak néztem pár képet és azt hittem adnak hozzá ilyen műanyag, arany színűre fújt valamit.
abból indultam ki, hogy a mostani kollektor editionokhoz mindig adnak valami kézzelfoghatót pl: éjjellátót, játékban szereplőről figurát, fegyvert, de ezt nagyon benéztem
kelzsoca:
, akkor lehet ez lesz, mert tetszik az alu tok és így a csomag se nagy, mert a fegyók kevés bájtot foglalnak el
-
AXisBOLD
addikt
válasz
kelzsoca #15745 üzenetére
jó sok cucc. akkor ez egy elég nagy doboz lehet, vagy mekkorák ezek a fegyverek? mondjuk kell a f*-nak az AK meg a Beretta, de az a fémtok jól néz ki.
DM-Fan: köszi az infót, hol érdemes kártyát venni? US store tapasztalatod nincs?
nike_: én is az Uncharted 2 beszerzésén munkálkodok
, 576-ban akciós, de sajnos a győri üzletben nem volt. marad a netes rendelés, de lehet hogy a Special Edition lesz.
-
AXisBOLD
addikt
hi
Uncharted 2: Among Thieves Special Edition miben több az alapnál? érdemes ezt venni?
-
AXisBOLD
addikt
válasz
wrathchild #15703 üzenetére
mivel Rockstar játék és a GTA-khoz is volt térkép, az a tippen hogy ehhez is adnak alapból.
-
AXisBOLD
addikt
Uncharted 2, LBP2(ha kijött),PoP The Forgotten Sands, Assassin's Creed 2, Crysis 2, GT5(ha kijön
), Maffia II, Medal of Honor, Infamous, Lost Planet 2
, és az előttem szóló ajánlatai.
vagy várj a Move-ig, ha kibírod
szerk: Heavy Rain-el játszott már valaki? tényleg kell hozzá angol tudás?
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok.
letitkosítottam a routerem wifi-jét WPA2-vel, de így nem megy a net psp-n.
milyen beállítást használjak, ami PSP-vel és PS3-al is rendben megy?
(
jaj és ez nem ide tartozik, de hátha tudja valaki: laptop wifi kezelője meg valami pint kódot kér, oda mit kell beírni, csak számot lehet
)[link]
-
AXisBOLD
addikt
válasz
DM-Fan #14625 üzenetére
köszönöm
reméltem hogy valaki meghallgatja a videókat, mert én csak átpörgettem, meg az angolom se túl jó.
na akkor jó szemem van. így 5k-t se adnék érte, belehülyülnék ebbe a késleltetésbe. nekem is rádiós egerem van, nem is géjmer, de tökéletesen használható mindenre. itt tényleg valami szoftver probléma lehet. így viszont kuka.
kelzsoca: én azt nem értem hogy a Sony miért nem ad ki egy ilyen kontrollert. vinnék mint a cukrot és még a gépek eladását is fellendíthetné, mert sok helyen olvasni azt, hogy a controller a visszatartó erő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ilyen lesz az Anima Keeper
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest