Hirdetés
- Apple notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
james001
veterán
válasz RangerFox #50024 üzenetére
Volt már erről szó sokszor,nem igazán éri meg a 12 gigás modell. ACIV meg GT6 már felpakol 7-8 gigányi adatot patch-el együtt... (ACIV 4 giga, GT6 2.5 giga körül) Sztem gyűjts még egy 500 gigásra,nem olyan sokkal drágább az.
[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
-
kona005
senior tag
válasz RangerFox #50048 üzenetére
Alapból én is 12 gb-os vettem, mondvàn hogy jó lesz az meg igy lesz meg ugy lesz, de nem Nem is azt írom hogy nem érdemes megvenni, mert érdemes persze de majd te is be fogod làtni hogy kell az a HDD. Nincs semmi baj, vegyél 12 Gb aztán majd rohansz HDDt venni Később ha venni akarsz egy 500as vinyót kb ugyan ott leszel.
[ Szerkesztve ]
-
Nayrobi
őstag
válasz RangerFox #50043 üzenetére
Én nem vennék 12 gigásat, haver most vett és nem csak az a baj, hogy ez kevés, hanem hogy rohadt lassú is. Elvittem neki a Raget, hogy majd toljuk coopban, feltelepítette a 8 gigát kb 20 perc alatt, utána mondta, hogy töröljem le neki, mert ki szeretne próbálni pár másik játékot is, és a törlés is eltartott vagy 10-15 percig. Netre fel se másztunk, mert akkor még a peccsekkel is szívtunk volna...
-
Brian_GT
őstag
válasz RangerFox #50046 üzenetére
De a patchek nem kérés alapján működnek meg kedv szintjén. Rányomsz a játékra és kéri hozzá, hogy van patch, szedem le. Nem szeded le nem tudsz játszani!!! Ez nem pc, hogy ha van felrakom ha nem-nem.
+ pont azok a dolgokért vannak a patchek amikért esetleg szétvágnád a játékot inkább annyira bugos stb... viszont a patch meg már orvosolja lehet.Mi itt nem valami bolt támogatásával vagyunk, hogy annyira toljuk a HDD-s verziókat, csak éppen patch nélkül használhatatlan a gép is maga, hisz őt is frissítened kell azért ha nem is olyan gyakran, mint egy játékot de kell... meg a játékok is.
Ezért javasoljuk, hogy akinek csak SS-re van pénze, az max vegye meg arra az 1-2 játékra amivel addig tud játszani, de rögtön kezdjen el gondolkodni azon, hogy vesz bele hdd-t vagy van neki otthon elfekvőben... nem akarjuk megmondani mit csinálj, de a leírásod alapján amiképp használni akarod a ps-t, lesz egy szép szobadíszed max.- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
ubbconfig
aktív tag
válasz RangerFox #50064 üzenetére
eddig minden hsz-ed arra irányult, hogy a12gigás neked miért elég, sőt már kerestél is magadnak használtat...amiket mi leírtunk a 12 giga ellenében, azt mind ignoráltad. Akkor? Mondom, nekem hullára nem fáj, ha veszel egy ilyet, de itt többen nem így döntenénk. Ennyi. Majd 1 hónap után afelől kezdesz el itt kérdezősködni, hogy hogyan lehet nagyobb hdd-t beleheggeszteni a ps-be...
-
ubbconfig
aktív tag
válasz RangerFox #50067 üzenetére
a témához az utolsó hsz részemről és befejeztem...
a mostani hsz-ed pont egyfajta önigazolása annak, hogy a 12gigást kell venned (szerinted), itt a mi véleményünk nem oszt, nem szoroz. Újabb érveket hoztál fel a döntésed igazolására ( ps3 szerinted meddig lesz támogatva, 60k-t ez neked nem ér, itt a ps4, alig játszol majd néhány játékkal stb). Számomra ez azt jelenti hogy meggyőzted magad, már csak egy utolsó bólintásra vársz a fórumtársaktól. Ha vársz, lehet hogy még lesz ilyen is...a hdd nem heggeszteni kell? nem mondod...
-
-
törölt tag
válasz RangerFox #50438 üzenetére
Ha hivatalos Sony garival vetted simán kicserélik és kapsz egy refurbished darabot, ne aggódj. Mindenből ki lehet fogni hibásat. A gari ha jól tudom újra érvényes 1 évig a cserétől számítva.
Plusz tanulság: legyen kéznél egy pendrive és időnként másold ki rá a mentéseket. Ha PS+ előfizető vagy akkor nem szóltam.
-
pomk
őstag
válasz RangerFox #51389 üzenetére
Ha minden árat ebben a boltban nézek, akkor Én úgy számoltam, hogy 62 az alap 500Gb-os gép, 10-10 a 2 játék, és plusz a 30 napos PS+ előfizetés. Ez 82 + a 30 napos PS+. A csomag 79,5.
Viszont közben találtam egy másik csomagot is. Csak itt a bolttal vannak fenntartások. Ismered őket esetleg? -
A`rpi
addikt
válasz RangerFox #70886 üzenetére
Prendrive segítségével. (Már amely játékot ki lehet tenni.)
Esetleg BackUp funkcióval. (Másol minden mást is. )
-
-
Tegla80
addikt
válasz RangerFox #71384 üzenetére
Az uccso verza a 320gb os "B" tipusu Slim ami sztem meg "ajanlott" lehet vetelre.....az nalam/nalunk bevallt....viszont van egy "A" verzios is ami olvasohibaskent lett veve es azota is az.(digitre van csak hasznalva).Plusz szomszedban is van egy ugyan ilyen 120gb os "A" ami szinten olvaso hibas......
En ennyit tok hozzafuzni a dolgokhoz.Bogyi007
Orulok,h visszajarsz es a "topic lakoja vagy",de nem lehetne a box-os hulyeseget off-kent emlegetni??!! Bantja a szemem nemtom maskent mondani. (nincs baj,h Te valtottal,de ......remelem ertesz. )[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Apple notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Warhammer 40k - Inquisitor Martyr
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Politika
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- XBOX Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Astro Bot
- XBOX Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- ELADÓ - MARVEL'S SPIDER-MAN 2 LIMITED EDITION DUALSENSE - BONTATLAN!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest