Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
válasz
SylarHUN
üzenetére
Teljesen igazad van.
Én úgy látom, hogy JÓVAl több tuning cucc kéne (főleg festés). Én nem vagyok fejlesztő és nem is nagyon értek hozzá ,de szerintem nem egy nagy vaszizdasz lenne ezeket készíteni. (Egyik GS videóban valaki azt nyilatkozta, hogy valamelyik festés megtervezése fél nap... Ez azért kicsit vicces. Simán le lehetne nyúlni pár festést az NFS-ből, vagy csak google-be beírni egy kocsi márkáját és ott keresni valami és egy kicsit átalakítani. )
Autóból szerintem nem kell több, inkább pálya kell. Most ha jönne mondjuk 2 class7-es verda meg mondjuk 2 class5-ös, akkor mindenki a heteset venné és a másik kettő csak feleslegesen elpocsékolt idő volt. DE ha csak class7-es jönne akkor meg mindenki azzal menne, szóval ez egy ördögi kör

Valószínű most azért van olyan kevés játékos ,mert nyár van. Sokan nyaralnak,melóznak,strandolnak,stb. Én is ezen elfoglaltságok miatt vagyok most egy kicsit inaktív
Most indítom a gamet gyertek a ligára gyakorolni egy picit.

Új hozzászólás Aktív témák

- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1 humoros
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 3 // AMD Ryzen 3 7320U // 8GB RAM // 240GB SSD // magyar billentyűzet //
- GAMER PC // AMD Ryzen 5 3600 // 16GB RAM // 512GB SSD // RX 6700 XT
- ASUS RT-AX92U AX6100 Tri-band WiFi6 gigabit AiMesh (2-Pack) Wi-Fi router
- Technics SA AX530
- FRISS ÚJ INTEL CORE Processzorok - Core I3 / 5 / 7 / 9 - Számla & Garancia
- Asus ROG Strix GAMER PC! Ryzen 3700X / GTX 1660 Ti / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Transcend 128GB M.2 SSD // Számla // Garancia //
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest