Hirdetés
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS ROG Ally
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD-től lopott funkciókat biztosít a Raspberry Pi USB-kulcsa
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piros köpeny
csendes tag
Melőtt bárki meggyanúsítana, nem akarok senkit sem védeni, sem pedig elitélni. Párszor nálam is kiverte a biztosítékot a játék egy némely hibájával, de miután kicsit lehigadtam és átgondoltam az esetet, rájöttem, hogy teljesen felesleges, ugyanis sokkal több pozitívumot okozott számomra a játék, mint idegességet, főleg miután a hibákat inkább rejtett poénoknak vettem. (Na jó, az asztalra lehajingálós bug nem tartozik közéjük, az az egyetlen dolog, ami pillanatokra engem is fel***z) Hasonló bugon, mint amit a képen is láttam én speciel elősször hatalmasat nevettem. Enyhén beszól a játék.
Aztán mikor a kolitársaim kérdezik tőlem, hogy hanyadik vagyok? Mondom nekik 7.-ik.. Mire ők: Mennyiből? Mondom 6-ból...
Mondanom se kell, 1 hétig szivattak vele
Lehet, hogy beteg vagyok, de nekem tetszenek az ilyen dolgok. Kicsit még szinesebb tőle a játék...
Új hozzászólás Aktív témák

- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független akku 90%
- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BONTATLAN Ultimea 7.1 Házimozi Rendszer Azonnal átvehető! -
- Prémium Intel Core i7 PC csomag - ASUS Maximus VII Hero / 16GB RAM / 620W - Kifogástalan
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Digital Edition ( PS5 Digitális konzol!)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Aztán mikor a kolitársaim kérdezik tőlem, hogy hanyadik vagyok? Mondom nekik 7.-ik.. Mire ők: Mennyiből? Mondom 6-ból...