Hirdetés
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piros köpeny
csendes tag
Melőtt bárki meggyanúsítana, nem akarok senkit sem védeni, sem pedig elitélni. Párszor nálam is kiverte a biztosítékot a játék egy némely hibájával, de miután kicsit lehigadtam és átgondoltam az esetet, rájöttem, hogy teljesen felesleges, ugyanis sokkal több pozitívumot okozott számomra a játék, mint idegességet, főleg miután a hibákat inkább rejtett poénoknak vettem. (Na jó, az asztalra lehajingálós bug nem tartozik közéjük, az az egyetlen dolog, ami pillanatokra engem is fel***z) Hasonló bugon, mint amit a képen is láttam én speciel elősször hatalmasat nevettem. Enyhén beszól a játék.
Aztán mikor a kolitársaim kérdezik tőlem, hogy hanyadik vagyok? Mondom nekik 7.-ik.. Mire ők: Mennyiből? Mondom 6-ból...
Mondanom se kell, 1 hétig szivattak vele
Lehet, hogy beteg vagyok, de nekem tetszenek az ilyen dolgok. Kicsit még szinesebb tőle a játék...
Új hozzászólás Aktív témák

- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen TV-t vegyek?
- Pendrive probléma
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Aztán mikor a kolitársaim kérdezik tőlem, hogy hanyadik vagyok? Mondom nekik 7.-ik.. Mire ők: Mennyiből? Mondom 6-ból...