Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mR.bArCeLoNa

csendes tag

Hali!

Akinek van kedve jelentkezhet a csapatunkba! Az a helyzet, hogy fejleszteni nem tudjuk a garázst egyelőre. Most 10-fős a garázsunk, tele is van, sőt még páran be is akarnak lépni, de jó lenne, ha magyarok jönnének a crew-be.

A crew neve: Hungarian Racing Team /// ~hRt~

Aki jelentkezni akar az mielőtt join-ol itt a fórumon is jelezze szándékát, mert most az a szitu, hogy azt se tudom szinte ki kicsoda a csapatunkban és ez elég rossz. Szeretném, ha olyan csapat jönne össze, akikkel rendezünk crew futamokat, illetve más csapatok ellen is versenyzünk.

Talán az az oka, hogy nem tudom ki kicsoda a krúban, mert én CTF és DRIFT versenyeket tolok többnyire, tehát aki szintén ezeket a módokat szereti az előnyben.

Több játékos is ki lesz dobva a csapatból, akik külföldiek és elég inaktívak, valamint az alacsony szintűek. Fel szeretném tölteni a csapatot hazai játékosokkal, akikkel lehet kommunikálni. Amint összeáll a TEAM nem lesz kirúgva senki indok nélkül! Ez csak amolyan vérfrissítés lesz!

Wandal te nem akarsz jönni hozzánk? Nem tudom, hogy most melyik crewbe vagy, de szívesen látunk köreinkben! Úgy tudom te is a CTF-et és a DRIFT-et preferálod.

Üdv! :)

Abnormal: Tudtommal level 50-ig van a szint a PT-ben.

Új hozzászólás Aktív témák