Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- CES 2026: máris tekert egyet HBM4 memóriáján az SK Hynix
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Én a héten csak annyira léptem be, hogy megnézzem kik vannak. Kormány nélkül nem akarok játszani
Próbáltam billentyűvel, de már az se olyan mint régen, de lehet csak elfelejtettem... Most mint ha lenne valami beragadó gomb effektus, és azt mindig korrigálom kell úgy meg nem megyek egyenesen. San fran gyors szakaszon eléggé észrevehető volt. Buggyval próbálkoztam
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen légkondit a lakásba?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One mobilszolgáltatások
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Dell G15 5511 15.6" FHD IPS i7-11800H RTX 3060 16GB 1TB NVMe magyar vbill új akku gar
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- Samsung Galaxy Z Flip5
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- Apple watch Series 8 45mm cellular akku 99%!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Próbáltam billentyűvel, de már az se olyan mint régen, de lehet csak elfelejtettem... Most mint ha lenne valami beragadó gomb effektus, és azt mindig korrigálom kell úgy meg nem megyek egyenesen. San fran gyors szakaszon eléggé észrevehető volt. Buggyval próbálkoztam