- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple notebookok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A legfrissebb ASUS BIOS-okkal kicsit felturbózhatjuk a Socket AM5-ös Ryzenünket
- OLED TV topic
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz tomkatomi #21676 üzenetére
Köszi!
Azóta már műxik nekem is csak elfelejtettem beszúrni, meg közben már véget is ért. Részt vettem az egyiken, 7 kör volt Canal-on, cl5-el. Végig vezettem, nem tudtak elkapni és a 6. körben az egyik GS hozzám ért, csak a baj az volt hogy én abból semmit sem éreztem, mert lag volt. Vagyis úgy nézett ki a dolog hogy a kocsija orra előtt pár centivel elmentem és utána egy fél másodperccel ő mintha nekiment volna egy láthatatlan falnak (ami valszeg én lehettem, csak a lag miatt én már nem voltam azon a területen... Ez volt a győztes mázlija aki elbújosgatott, tehát imádkozhatott hogy senki ne érjen a célba és ő nyer, így lett. Ami szemétség volt még, hogy Harley majdnem végig üldözött minket t3yd1 viszont csak blokkolgatott....... Később volt olyan is amit hallottam, hogy t3yd1 olyan helyen állt keresztbe ahol nem lehetett megelőzni (a kanális ki vagy bejáratánál). Na én ezt nem nevezném üldözésnek...!Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos tablet topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hálózati / IP kamera
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- MIUI / HyperOS topik
- Politika
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest