Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- OLED monitor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- AMD FX
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
Én is rádobtam a Ruby-s (és nem Rudy, ahogyan az aeria mindenhol írja
) extreme vinyl-t az RX-7-re (ATi Radeon vga-sok előnyben
). Érdekes, hogy az új key-es event csak pár óra múlva fog elindulni, mégis be tudtam írni a kódot. Na mindegy, aeriától ésszerűséget ne várjunk. A mazda xedos még mindig class6 és a kis ábrája még mindig azt mutatja, hogy előlmotor-hátulhajt. Nem igaz, hogy egy ilyen piti hibát nem lehet azonnal kijavítani, pedig csak pár adatot kellene átírni. Tudnak róla meg minden, le is írják, hogy egy bug, de nem tesznek semmit, ezt bírom az aeriában.
Más: amúgy mi ez, hogy most class1.3 (tehát egy pont három) meg class2.1. Most akkor még a class-okon belül is rangsorolva vannak a kocsik vagy mi?
Új hozzászólás Aktív témák

Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) extreme vinyl-t az RX-7-re (ATi Radeon vga-sok előnyben
). Érdekes, hogy az új key-es event csak pár óra múlva fog elindulni, mégis be tudtam írni a kódot. Na mindegy, aeriától ésszerűséget ne várjunk. A mazda xedos még mindig class6 és a kis ábrája még mindig azt mutatja, hogy előlmotor-hátulhajt. Nem igaz, hogy egy ilyen piti hibát nem lehet azonnal kijavítani, pedig csak pár adatot kellene átírni. Tudnak róla meg minden, le is írják, hogy egy bug, de nem tesznek semmit, ezt bírom az aeriában.