- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na most megyek, 8-ra itt vagyok. Lehet kicsit kések, majd várjatok meg

-
törölt tag
Király, bementem szobába a Quadro-val, kb egy másodperc alatt kirúgtak

-
Speed®
titán
válasz
üzenetére
Jó reggelt

Hallod, én meg tök ideg vagyok, hogy senki nem válaszol már
Hogy/hol a rákban tudom használatba venni a G-Metert??
Bonus question: mivel én már az ajándék előtt vettem egyet magamnak, most minden bejelentkezéskor azzal fogad a játék, hogy van egy gift. De ha alkalmaznám, ezt kapom az arcomba: [link]
-
Speed®
titán
válasz
üzenetére
Itt bejelentkezel.
Itt nyomsz egy frissítést ezután.
A megjelnő boxba beilleszted az itt kapott kódot. (regizni kellett ugye)
Aztán a játékba belépve a Garage/Gift menűnél megtalálod az 5 cuccot.Nabazze, mire leírtam, megoldottam. MMOs site rohadt lassú amúgy
QuadroSF a tiéd marad. Legalábbis remélem, me' ~100kt ráköltöttem hogy fullos legyen 
-
törölt tag
Nem tudom mi a lőre van, mert mikor belépek semmi nem történik, szokványos minden... Oda jutottam hogy loginolog az mmo site-ra és kirakja a kódot nekem, majd click to copy, d az nincs ott hogy hová másoljam be egyátalán, de lehet csak nem olvastam át eléggé, na mégegyszer...
Meg is van, hiába frissítettem a login oldalon, valami sütiprobléma miatt nem érzékelt logged in-nek a rendszer, mostmár oké, bemásoltam az event kódot, közben a játék az asztalon áll, egyból jelzett is hogy nesze a gifted, haversrác!
A QuadroSF-et is csak 1 hétre kapom vagy az az enyém lesz innentől örökre? Bár a Qoadro 34k rp újan, ha csajt veszek egy hétre, jóval több gempát össze tudok vele versenyezni...
-
Speed®
titán
válasz
bandras87
üzenetére
...ha rush hourban nyomtad volna majdnem vehetnél egy Harpoont.
hogy a fenébe kaptál ennyi? Hanyan mentetek, 80an?
Cayman
Ha mindent úgy csináltál ahogy az oldal írta, akkor elvileg belépve a játékba az fogadott hogy van 5 gifted. Asszem a Garageban fogod megtalálni.
Tegnap csináltam meg, de már nem emlékszem hol volt, öregszem
A lényeg hogy a Gift menűpont alatt találod meg őket és aktiválhatod.Ja, Garage/Gift. [link]
-
törölt tag
Láma kérdés: hol van a Shop screen-en az use gomb?
[link] -
bandras87
csendes tag
Ez nem tudom hogy jött össze. Nagyon laggoltam végig, ráadásul a 19. körben félreálltam a fűre.
[link] -
törölt tag
Ma este lesz valami összejövetel? Ha igen, hány felé?
-
Sh4rKy
senior tag
válasz
ABnormal
üzenetére
punto-val mégjobb lenne akkor =D
1-es 60
2-es 100
3-as 130 fölött volt, de hogy pontosan mennyi az passz
vége meg valahol 160-170 között van (óraszerint 170)deamúgy én benne vagyok a pro VS-ben de ha már butítunk akkor legalább majd backpack-et lehessen használni... a wizz is és a stallion is sokkal jobb egy kis backpackel
és ha lehet akkor csak 8 körül/után mer nemsokára megyek el

-
ABnormal
őstag
pro versusban mit szólnátok egy versenyhez? a legalacsonyabb szintű versenyző szintjére butított kocsikkal,hogy ne legyen sok különbség... ( persze ez azoknak nem jó akik nem tudnak vezetni és csak a jó kocsijuk miatt nyernek...)
megyek a kis twingómmal 1-es parketta.... 50km/h-nál szabályoz...2-esben 90-nél ,3-asban 130-nál ...ilyenkor arra gondolok,hogy de jó időt mennék ezzel a b-roadon...vagy legalább a váltót rakhatnám a wizz-be...

-
LACyCA
csendes tag
Sziasztok!!!Miért nem lehet,TA-ban állítani a váltón???Nekem tegnap berakta a hosszú fokozatút azóta is úgy kell járnom!!!Hová jut a Világ ,kérdem ÉN!!!!

-
Thrawn
félisten
-
_Orbi_
aktív tag
Én nem a pénzhiányra gondoltam...
B-II-es szinten vagyok egy Quadro-val, de nemtudom beletenni a 3-as kasznit, mert nincs meg a megfelelő Klass-om. Még egy Corus-hoz is C-klass kell, hogy bele tudd tenni a 4-es kasznit.
nemhiszem, hogy egy F vagy E szintű versenyzőnek engedni fogják, hogy tegyen bele akár 2-es szintű tuningot is, mert egy MR2 azért nem kis/olcsó autó... -
Thrawn
félisten
Feketelista: Jaz
TA-ban azt élvezi, hogy másokat lökdös kifelé
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Sam8888
üzenetére
Ezt teljesen igaz... ha nem tudják vezetni az autót, akkor lényegtelen mi van alattuk

Egyébként bírom mikor bemegyek egy roomba ahol alap autók vannak és leszolnak a Harpoonom miatt, hogy "ez túl erős"
Erre csak azt szoktam mondani: "igen, azért vettem" Ezután általában már jön is a kick
(pedig nem tudják hogy alig bírom vezetni azt a sz@rt
) -
-
_Orbi_
aktív tag
Rush Hour +50% XP/RP for 2 hours
(01/16, 11:00pm-1pm PST | 7:00pm-9pm GMT | 6:00am-8am 1/17 AEDT) -
_Orbi_
aktív tag
Komolyan??
Miért mindíg a kezdőket pátolgatják?
Miért nem foglalkoznak a többiekkel is... Hiába vagyok B-II es szinten egy szaros Quadroval szemvedek és nem bírok normálisan menni. Adjanak nekem egy kocsit és megyek én olyan időket nekik...

Mondjuk szegény usernek hiába lessz meg az MR2-ese, nemnagyon fogja tudni tuningolgatni...
-
-=ZS=-
tag
Este MR2 GiveAway event lesz! Aki E-F szinten van még, és nincs MR2-je, az kezdjen gyakorolni, mert nyerhet egy MR2-t!
(sajna én már kiestem, de gondolkozok, hogy csinálok egy új karit, és azzal benevezek
) -
qdak
addikt
ti nem azzal játszotok mind én ?
vagy más kategória 
-
Speed®
titán
No, csak bejött a dupla cucc (bár RP csak +50% volt
).
Ma éjjel mentem hosszú idő óta a legjobb versenyemet.
18 fős TA futam, feljöttem a 2. helyre a végére
17k XPViszont újfent összefutottam jópár retardálttal sajnos
Nagyon-nagyon-nagyon elkéne a kickvote rendszer
+Még mindig nem tudom használni a G-Meteremet
Jó nyomulást ha valaki még tolná. Én kidőltem, bye4all.
-
Thrawn
félisten
válasz
üzenetére
Jobban is tetted, laggolás miatt az elején kaptam büntit agresszív vezetésért (lagolt a mellettem lévő), első tankolást elcsesztem (speeding), közvetlen utána lag miatt megint agresszív vezetés...
Folyamatosan lökdöstek hátulról pedig mindig egy ívet használtam, bőven volt helyük elkerülni 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Sweet.tv - internetes TV
- iPhone topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Hálózati / IP kamera
- Napelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Cooler Master Cosmos C700P + 4db be quiet! Light Wings 120mm PWM + kontroller
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

...ha rush hourban nyomtad volna majdnem vehetnél egy Harpoont.

vagy más kategória
).