Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Gaming notebook topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LED / LCD TV topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Orbi_
aktív tag
a 30. körben az utolsó 10 méteren kiírta, hogy no internet connection.
Nektek se megy a gém?
Mondjuk furcsa volt, hogy a 20 kör környékén kihullottak az embere és csak ketten maradtunk. -
_Orbi_
aktív tag
-
_Orbi_
aktív tag
köszi a fevilágosítást.
Igen azzal a rendszerrel van, annyi különbséggel, hogy a procc most "csak" 3.2-őn megy.
Hiába veszek vissza a grafikán, akkoris akad... bármennyire visszaveszem, akkoris akad, ha 2 vagy több szélárnyék van.
Tokyo-ba is akad egy pályán de csak 1 helyen. Máshol gyönyörűen megy.Cayman: komolyan mondom nemtudom meik versenyről beszélsz...
Egyszer csináltam olyat, hogy direkt felnyomtam egy embert a falra (lehet, hogy azt mondod) de azt azért csináltam, mert 3 körön keresztül löködött és mindíg belémjött hátulról, aztán meguntam...
Az elismerem, hogy nemtudok tökéletesen menni (billentyűzet rulz) de direk nekimenni a falnak és felkenni egy másik embert? Ennyire hülye azért énsem vagyok... -
_Orbi_
aktív tag
válasz
üzenetére
Pisti: de kiléptem, mert első voltam és 3x kilöktek, majd utolsó helyről nem akartam tovább folytatni. Emiatt vontak le ennyi pontot?
Miértnem? a tömegkarambol az véletlenül volt, ugyanis ha már 2 autónyi szélárnyék van előttem, akkormárcsak 3om FPS-el tudok játszani... éshát ennyi FPS-el aki a sávjába marad 160-nál annak átadom az accountom is.
Sorry, tényleg nem direkt volt.szerk: öröm az ürömben, hogy most lett vége az Explorer eventnek és második lettem

-
_Orbi_
aktív tag
Srácok... segítsetek légyszives.
Megnyugodtam, bekötöztem a kezemet
és nem fogom szétkáromkodni a hozzászólásomat.
Légyszives vessetek erre egy pillantást:
[link]
utána jött ez a kép:
[link]Abszolute ferr meccs volt, 95%-ban én voltam az első, 1x mentem neki picit az előttem haladónak, mert behúzta elém a kormányt.
Megmagyaráznátok nekem azt a -34 pontot???!!! Hogy a jó büdös...be lehet ez????Ha nem ad semmitsem, akkor semmi gond. Ha levon 5-öt azért mert nem vártam be a többieket, akkor csak az egerem bánja de tudomásul veszem. -34-nél a billentyűzetem és a kezem bánta.
Elkelenne küldenem aeriáéknak, hogy nézzék meg...
-
_Orbi_
aktív tag
Megdöntöttem az egyéni rekordomat, gondoltam megnézem, hogy mégis hányadik vagyok a ranglistán, erre mit találtam amikor egy kicsit odébb lapoztam?
A TA-Rookie nem a "nascar"-os autó?
Hogy a rákba ment akkor Englandon?
Esküszöm nemértem...
-
_Orbi_
aktív tag
Ajánlom, hogy mindenki nézze meg az e-mail jeit.
Kaptam valami durva mailt Aeria-éktól, csak nemértem mi van benne, mert nemtudok angolul
-
_Orbi_
aktív tag
Én nem a pénzhiányra gondoltam...
B-II-es szinten vagyok egy Quadro-val, de nemtudom beletenni a 3-as kasznit, mert nincs meg a megfelelő Klass-om. Még egy Corus-hoz is C-klass kell, hogy bele tudd tenni a 4-es kasznit.
nemhiszem, hogy egy F vagy E szintű versenyzőnek engedni fogják, hogy tegyen bele akár 2-es szintű tuningot is, mert egy MR2 azért nem kis/olcsó autó... -
_Orbi_
aktív tag
Rush Hour +50% XP/RP for 2 hours
(01/16, 11:00pm-1pm PST | 7:00pm-9pm GMT | 6:00am-8am 1/17 AEDT) -
_Orbi_
aktív tag
Komolyan??
Miért mindíg a kezdőket pátolgatják?
Miért nem foglalkoznak a többiekkel is... Hiába vagyok B-II es szinten egy szaros Quadroval szemvedek és nem bírok normálisan menni. Adjanak nekem egy kocsit és megyek én olyan időket nekik...

Mondjuk szegény usernek hiába lessz meg az MR2-ese, nemnagyon fogja tudni tuningolgatni...
-
_Orbi_
aktív tag
Velem is már igen soxor előfordult, hogy 1 kör hátránya volt a 2.-nak de bement előttem, pedíg őt vártam és mivel F-II-es kategóriájú volt (énmeg C-V körül), ezért levont tőlem 24! (huszonnégy) pontot a ratingomból. Kicsit ideges voltam.
Azóta azt csinálom, hogy megállok a célvonal előtt egy centivel nyomom a kéziféket a gázt és a tab-ot. Ha meglátom a másodikat, akkor elengedem a kéziféket és bemegyek.
Persze ha ismerem az embereket, akkor azért nyugodtabban állok meg a célvonalnál
-
_Orbi_
aktív tag
Érdekes...
motor, váltó 3as szintű tuning, kaszni 2es, gumik 4es, ECU 4-es szint, Soft leszorítás elöl és egy 5%-os gumi backpack-al egészen vezethető. Rengeteg idő kell hogy megszokd és újra kell tanulnod vele a pályát.
Fogjuk rá, hogy megszoktam, per pill nem gond a 2:02-es köridő tartósan, 7 körön keresztül
Szerintem nem tudtak vezetni.
Ha megszokod, akkor jó, bár a Corust fényévekkel élvezetesebb vezetni.
Ha rám halgatsz... ne vegyél Quattro-t
Túl sok pénzbe kerül, hogy szar, majd mégtöbbe, hogy vezethető legyen a gép.
Gyűjts és vegyél majd egy Mitsubishi Lancer EVO IX-et, ha kijön a peccs
Hétvégén ha akarod, akkor kipróbálhatod. Majd még megbeszéljük.

-
_Orbi_
aktív tag
Én ép az imént döntöttem meg az egyéni rekordomat englandon (B-road):
1:59.356 a Quadro SF-6 al
ebbe volt 2 rossz kanyar, amikor koccantam a falnak, sztem hétvégén meglessz az 57
Dirt.: A mai napíg te (és a Wizz-ed) vagy az eggyetlen, akit nem tudok lenyomni a Corus-ommal
-
_Orbi_
aktív tag
Remélem mindenki játszik, mert Rush Hour van.
+50% RP és XP minden verseny után
Naggyonkirályságos!Végre megtaláltam, mennyiért lehet AP-t venni:
Bankkártya:
20$= 2120AP +6%bonus
30$= 3300AP +10%bonus
50$= 5700AP +14%bonusPayPal:
5$= 500AP
10$= 1030AP +3% bonus
20$= 2120AP +6% bonus
30$= 3300AP +10% bonus
50$= 5700AP +14% bonusszerk: Az a Lancer EVO IX az nekem már névről is nagyon nagyon tetszik!

Új hozzászólás Aktív témák

- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Horgász topik
- World of Warships
- További aktív témák...
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
állítólag van még1, szomszédom mondta hogy látta is, csak neki nincs "tallpa" a nevénél 
és nem fogom szétkáromkodni a hozzászólásomat.