Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánik a memóriapiacon
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
Nézd meg magad ez tegnap volt az első kanyarban, indulás után. Igaz alig látszik a neved, mert nagyon visszavette a minőséget a videómegosztó, de van alátámasztó screenshot-is
Csúnya baleset, mégis megesett, tanulság a jövőre nézve: neszívd csak a rögöset (vagy azt se) 
Nekem is billentyűzetem van egy rádiós gagyi, beragadnak néha a gombok meg hasonlók, meg néha késik, no gond (
), és én nem vagyok jó játékos. Ráadásul most egy cserejátékos 7600GS-el tolom ráadásul ddr2-es, és nem rossz minőségben, és be tudtam állítani úgy hogy kb 19-21 fps-re laggol le 1600db szélárnyékban, az alá nem megy! -
pisti
őstag
Ha minden igaz így működik a rendszer.
Kilépsz. Viszont azon a versenyen szerzel valamilyen helyezést ezzel együtt is, a végén is beleírja az eredménylistába a kilépett embereket is. Tehát ott a verseny végén kapsz valamennyi - jó eséllyel mínusz - ratinget. Amit a következő verseny végén "kapsz meg".3 fps, az egy picit kevés. Azzal a renszerrel van ez ami az aláírásodban van? Csak mert ez nekem gyanúsan kevésnek tűnik.
-
Sam8888
tag
Csupa jó hír. Jött egy peccs, amiben állítólag jobb teljesítmény, új autó balansz (fasza, lehet újra vezetni tanulni), netkód optimalizáció. Meg gmwrx lett a PT arca (mintha már egyszer játszottam volna ellene).
A többi updatet (pályák, autók, küldetések... stb.) folyamatosan adagolják...
-
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Adventi kalendáriumok
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mobil flották
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Pályára állt a BME nagy dolgokra hivatott kisműholdja
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 100% Akkumulátor
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hogy löködhetett körökön keresztül mielőtt ez történt??? Ez az indulás utáni leges legelső kanyar volt...
Csúnya baleset, mégis megesett, tanulság a jövőre nézve: neszívd csak a rögöset (vagy azt se)