Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokar
addikt
Mitől komolytalan a sim vs? Mitől überjó és gecónehéz a TA?
PT-ben a TA az egyetlen játékmód ami számomra élvezettel játszható. Nem nehéz a TA, de nagyon kellemes főleg a társaság miatt, akikkel játszani szoktam. Legtöbb már 30-40 éves családos ember, aki a meló után este odaül a géphez egy kicsit 3-4 laza TA versenyre.
Mitől komolytalan a pályaverseny? Mitől überjó és gecónehéz a körverseny?
A pályaverseny/körverseny az a PT-ben nincs, mert ott a 'sim vs' rész nekem egy nagy szutyok. Semmihez közeli élmény van benne. Már korábban is írtam, hogy a normális autóversenyes igényeimet a virtuális világban a GRID elégíti ki. A sok marha mindig azzal izél, hogy abban nem valósághű az irányítás, de addig már nem jut el az agyuk, hogy kikapcsolják a különböző assistokat. Nem azt mondom, hogy tökéletes, hanem csak azt, hogy sokkal többet ad, mint PT-ben a 'sim vs'. Gondolj csak bele milyen nagyszerű pl. a legendás belga pályán (Spa Franchorchamps) versenyezni valós autókkal, igazi hangokkal és gyönyörű látvány mellett. Még1x mondom a kritikusoknak: Tessék megtanulni, hogy az assistokat ki lehet kapcsolni, mellesleg itt az irányításnál deadzone és saturation értékeket is be lehet állítani.
A lényeg: nekem Nascar típusú versenyre a (PT) TA jön be, minden másra pedig a GRID.
(#16852) SSP33DY : te inkább vegyél vissza magadból

(#16874) Mariann294: fentebb olvashatod, hogy miért szar a 'sim vs'.
Új hozzászólás Aktív témák

- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- -ÚJ- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX hűtőbordás DDR4 kitek! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Kingston HyperX Fury Beast 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- Dell Latitude 7480 használt laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest