- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Autós kamerák
- Apple MacBook
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- E-book olvasók
- Márciusi pillanatkép a hardverpiacról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazzzs
senior tag
Sziasztok!
Új vagyok itt, de a PT-vel egy ideje már játszogatok
Viszont lenne két dolog amire sehol se találom a választ. Az egyik az lenne, hogy mi a különbség a Skeleton key és a Green key között? A Mission résznél csak annyit ír, hogy mindkettővel teljesítem az adott pályát.
Másik kérdésem, hogy a Python Creek nevű mapot hogyan lehet megkapni? A missziók közt a második szettből megcsináltam az első küldit ami ezen a pályán volt, és akkor a practice módban láttam is a pályák közt a nevét, de mikor ráklikkeltem eltűnt
Még másik küldetést kell hozzá teljesíteni vagy magasabb szint szükséges hozzá? Jelenleg level 20 vagyok.Ha valaki megválaszoná a kérdéseimet, akkor nagyon hálás lennék

Új hozzászólás Aktív témák

- EVGA RTX 3080 10GB GDDR6X FTW3 ULTRTA GAMING Eladó!
- Dell Latitude 5490 14",FHD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11
- Synology Plus 16TB - HAT3310-16T - Új - Eladó!
- Samsung S22+ 256GB Phantom Black - Karcmentes, megkímélt állapotban!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Eladó Logitech Z3 2.1 fadobozos hangrendszer
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Még másik küldetést kell hozzá teljesíteni vagy magasabb szint szükséges hozzá? Jelenleg level 20 vagyok.