Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokar
addikt
te PaJa1!
nagyon nagy bajok vannak. léteznek a PT-ben olyan emberek, akik csak a reportokra hajtana. kiprovokálják, hogy a másik elszólja magát és senkit sem kímélnek. legutóbbi áldozat már egy GS: [link]. de a legszörnyűbb az, hogy vannak olyan emberek (nem GS, nem is GM), hogy bármit csinálnak, sosem kapnak semmit. pl van ez +KOG+ Dark_Angel. már rengetegen jelentették a kicsinyes húzásai miatt, de mindig megúszta. tegnap jelentettem őt kétszer is. az elsőnél egyszerűen nem foglalkoznak a témával, mivel szerintük az "idiot" teljesen jó. érdekes én meg anno a "dammit"-omért bant kaptam. ezt meg nézd meg: [link] nekem a TA-s cimbik mondták, hogy ezek +KOG+ klánosok sosem kapnak büntit, ne is erőlködjek. hogyan lehetséges? tönkreteszik mások játékát a vezetési stílusukkal és azzal, hogy előszeretettel bannoltatnak másokat.
Új hozzászólás Aktív témák

- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5310 2-in-1,13.3",FHD,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,TOUCH
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- iPhone 16 Pro 512GB 96% (1év Garancia) ! Utángyártott, jó minőségű kijelző !
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest