Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Creative997

    őstag

    válasz ABnormal #12097 üzenetére

    Én emlékszem rá, macsekkal nagyon-nagyon sokat toltuk b-roadon (több mint 100x) és én is az ő idejéhez mértem mindig (a legjobbam 1:54 körül volt), nagyon jól tudta irányítani, mudon is, anno rekordokat ment rajta. Plokival is sokat mentem, meg veled is mentem, ti is nagyon jól mentetek. Akkor még nagyon jó autó volt, imádtam, ctf-ben nagyon aláztam a mezőnyt, harpoonokat és rx-7eket is. Hamar hozzájutottam ingyen, többet mentem vele mint class1el. De azóta valamit nagyon elszúrtak a kocsin sajnos.
    A Forte sem volt rossz az elején, de minél jobban tuningoltam annál rosszabb lett, a lvl4 bodyt már meg se vettem. Nem találtam rá Nekem megfelelő balancot sem (az összes kocsimra több balancot költöttem összesen, mint pár class1es full tuningja)

    Azért nagy játékos ez az aeria. Van egy olyan "akció" hogyha AP-ért veszed meg a vette, wrx, evo lvl4 és lvl5 tuningot akkor kapsz ingyen egy 3 napos acc csajt. Ki az a hülye akinek ez megéri?? Egy 3 napos accel csaj 800AP, a lvl4-5 tuning vettéhez meg 4k AP, wrx-hez 3k. Ebből 16 napos accel csajra is be lehetne ruházni önerőből ennyi erővel. No comment. Ha én fordítottam le rosszul akkor elnézést!

    Csaba: honnan vannak a képek? :F :R

    Marci: a quadro az Audi Quattro-ról lett mintázva, ami a világ egyik valaha volt legjobb rallys autója, tehát még jó hogy összkerekes!

    [ Szerkesztve ]

    Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE

Új hozzászólás Aktív témák