- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egérpad topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Fejlődéssel kapcsolatban: Jobban lehet fejlődni mint tavaly. Akkor sima versennyel 1 perc alatt 100 RPt szereztél, TAval ennél többet. Explorerben is többet adott már akkor is, de csak RPt! Most meg sima mezei circuit-en többet lehet keresni 100RP/percnél. 1 hét alatt napi pár óra játékkal 100ezret megkeresek és nem azért mert jól megy, hanem mert versenyzek és időt töltök a játékkal (régen kb 2 hétig keményen toltam mire összejött a quadra 77ezer RP). A TA ért kár, az úgy volt jó ahogy régen volt, már a 4. körben 666 RPnél állt a számláló

Az XP szintek most is kb ugyan olyanok mint tavaly, talán még csökkentették is néhány ponton.De az autó tuningja nagyon drága! Az autó árát a duplájára, a tuningokét a felére kéne állítani, szerintem ez így lenne jó.
Sajnos tényleg úgy fest, hogy megállt a fejlesztés, remélem nem így van és a színfalak mögött tényleg dolgoznak a debreceniek.
Szerintem egy autó elkészítése nem fél nap. Az eléggé túlzás. Én kb 1 hetet szavazok meg, mert időbe telik míg a kasztni, külső elkészül, erre kell megcsinálni még a festéseket, a hangokat, az upgradeket és mindezek beállítását, hogy hogyan viselkedjen az autó, ezután tesztelni kell és a visszajelzések alapján ujrahangolni, remélhetőleg nem az egészet.Amíg nem lesz rendes netem koliban addig valószínűleg csak hétvégén tudok majd játszani.
Eddig én általában class4-5ös szobákat játszottam, ha nem volt csináltam
általában találtam szobát ahol versenyeztem. Ezen felül meg néha becsúszott 1 kis liga gyak 
Új hozzászólás Aktív témák

- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Futás, futópályák
- Formula-1
- Battlefield 6
- Mesterséges intelligencia topik
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- LEGO klub
- Besegít az AI a zöldségespultnál
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- GIGABYTE P850GM 850W 80 PLUS Gold Eladó!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 GAMING Z TRIO Eladó!
- ThinkPad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam új akku gar
- Ps2,Ps3,Ps4,Ps5,Xbox360,Xbox one,Xbox series,PSP játékok
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- 207 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i5-13400F, RTX 3050 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4483, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest