Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdol
senior tag
válasz
Ricco_hun
üzenetére
Hát lehetne fényezni a játékot de az azért önmagáért beszél hogy annyian abbahagyták mióta elindult.Nagyon kevesen vannak azokból akik már az indulás óta vagy legalább fél éve nyomják.Könnyen kitalálható miért hagyta el mindenki.Minden 2.-3.hónapban egy patch ami elront mindent amit azután valahogy javítanak.Vagy nem.
A fejlesztés ami több ellenszenvet okozott mint örömöt.Valami nagyon nem működik mert ha jó lenne akkor nem csak páran lézengenének a szerveren és abból nagyon sok új.És szerintem is ott voltak mindig sokan, ahol sokat lehetett kapni RP-ben mert az igenis jó érzés hogy nem 3-4 száz RP-ért gürcölsz.Nem azért hajtanak sokan mert rekordokat akarnak döntögetni mert az nevetségesen alacsony mindenhol hanem hogy megfelelő mennyiségű pontot kapj.
Lehet mondogatni hogy nem jó a túl sok RP mert nem lesz elég tartós a játék ha mindenki gyorsan lépked felfelé de az mégis igaz hogy mindig azt nyomták sokan és azt próbálták meg jól csinálni ahol nagyobbat lehetett kaszálni.
Nekem is az a véleményem hogy ha csak a győztes vagy és használod a 3x bónuszt akkor fizet megfelelően csakhogy nem győzhet mindeki.A többi bagóért hajt.Azért kevesen játszanak napi 5-6 órát hogy jól fejlődjenek.
Persze a fanatikusok akkor is nyomni fogják ha mérgelődnek is és én is ezek közé tartozom.
Új hozzászólás Aktív témák

- ÚJ egy bontatlan Apple AirPods 4 ! 1 ÉV APPLE GaranciA ! HK66P9Q0KT
- Új csak KIPRÓBÁLT! ASUS ROG XBox Ally X kézikonzol (gyári gari 2028.12+ gyári ASUS táska!
- Asztali PC félkonfig i5-8400 16 GB DDR4 512 GB NVME SSD
- Samsung Galaxy S25 FE / S25 / S25+ / S25 Ultra / Z Flip7 / Z Fold7 / A56 / A36 új BONTATLAN
- Next level racing gt track playstation edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone 16 Pro 128 GB Natural Titanium 2027.01.28-ig ISTYLE Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
A fejlesztés ami több ellenszenvet okozott mint örömöt.Valami nagyon nem működik mert ha jó lenne akkor nem csak páran lézengenének a szerveren és abból nagyon sok új.És szerintem is ott voltak mindig sokan, ahol sokat lehetett kapni RP-ben mert az igenis jó érzés hogy nem 3-4 száz RP-ért gürcölsz.Nem azért hajtanak sokan mert rekordokat akarnak döntögetni mert az nevetségesen alacsony mindenhol hanem hogy megfelelő mennyiségű pontot kapj.