- Táp is jár a Chieftec helytakarékos mikrotornyázhoz
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Konkrét irányba vinné a kínai AI-t a Kínai Félvezetőipari Szövetség vezetője
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- OLED monitor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SONY LCD és LED TV-k
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Egérpad topik
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Shad0w
üzenetére
itt meg végig arról siránkoztok, hogy játszani kell. Aztakurva...
Csakhogy b+ én nem vagyok kocka, hogy napi 8 órát a gép előtt üljek. Még ha ott is ülnék annyit, akkor sem játszanék egyfolytában a PT-vel, főleg hogy a PT-t egy óra után nem gyengén meg lehet unni. Én igenis azt mondom, hogy sokkal gyorsabb fejlődés kéne. Nem is igazán azzal van a gondom, hogy lasan lépek szintet. Kit érdekel a szint, ha már van egy class6-os kocsid. Csak b+, hogy kurva drága minden. Én meg egy darab lökhárítóért nem fogok 3-4-5 órát a PT-vel tölteni, mert annyira nem jó játék.
Paja: azt bírom, hogy te mindig azzal a szarsággal vagy, hogy most több pénzt ad a PT mint régen. Csak te azt alapnak veszed, hogy: te győzöl, tiéd a legjobb idő, és még perfekt driftet is nyomsz (bár ezt sosem értettem, hogy lehet éles versenyközben még a drifttel is törődni) mindezt ugye 3x-os race bonus-szal megfejelve. Csakhogy nem mindenki "profi". Régebben úgy is lehetett rp-t keresni, hogy 3. 4. voltál.
Az aeria nagyon arra utazik, hogy mindeki vegyen AP-t (bár nem értem ezt a filózófiát egy elvileg free gémnél). Észrevették, hogy explorerrel mindenki jól keres, hát átalakították, csökkentették a kapható rp-t. Minden pályán lejjebb vitték a kapható rp mennyiségét. Megharmadolták a clean sector bonus-t. Aztán észrevették, hogy a Hangar-on még a nagyon profi driftesek tudnak egy kis rp-t szerezni, hát raktak bele egy S-kanyart. Erről ennyit. Minden játékélményt kiölnek a PT-ből. Ezért kóricál vagy 50-60 ember mindig PT-ben. Abból 30 simvs-ben, 10 arcadevs-ben , 15 driftel, 5 meg explorerezik. Dragmód halott. Valahogy kurvára rossz irányba haladnak a PT fejlesztésével. Csak az ilyen fanatikusok, mint Paja tartanak ki mellette (bár ő hivatalból fényezi itt a gammát).
Új hozzászólás Aktív témák

- PlayStation 5
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- OLED monitor topic
- Lightyear - befektetési app
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Tesla topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- NVIDIA GeForce GTX 1080 Founders Edition
- Bravo 15 C7VE 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- 9. generációs Intel Core i9-9900K processzor - garanciával
- Apple watch Series 9 45mm GPS + extrák!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest