Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
15 perc túl kevés, eredetileg is valahogy így volt és utólag lett hosszúra állítva. 1 gyors kör is kevés.
Mert ha véletlenül pl rárakod a fűre a kereket és azon akarsz fékezni, akkor oda is lesz a köröd.
JColee: nem azért hozunk szabályokat, hogy történjen valami.A felvezető körös szabályt azért akartam felhozni, mert jelen esetben ervin nem folytatta a versenyt, pedig folytathatta volna. Nem az ő hibája volt a baleset, viszont szerintem jobb lett volna, ha boxolás után mond véleményt a kocsiról. Persze mindenki saját döntése... de lehet, hogy más véleménye lett volna, ha megjavíttatja. Mondjuk ace is mehetett volna a versenyen, őt kevésbé értem, miért adta fel. Mert ugye a jelenlegi szabály szerint, felvezető körös baleset okozásánál 3 büntetés lehet: 2 mp (boxolást nem igénylő sérülés esetén), 5 mp (boxolást igénylő sérülésnél), kizárás (ha a sértettnek fel kell adnia a versenyt). Mivel ervin nem vesztett el 1 kereket sem, ezért az 5 mp-es osztályba tartozik ace büntetése. Mert ervin folytathatta a versenyt, de nem folytatta. Miért, mert úgy ítélte meg a hátsó felfüggesztés sérülését, hogy szenvedés lett volna. Na de akkor ace büntetése inkább a 3. kategóriába tartozna ... de most ervin véleménye alapján büntessen az ember szigorúbban? Nem volt hátsó szárnya, olyankor az ember nem ítélheti meg a hátsó felfüggesztés sérülését. Ezért lenne jó legalább 1. körre kimenni a boxból. Mert ha akkor azt mondja, hogy szenvedés a verseny, mert bár megvan mind a 4 kereke, és javítva lett a kocsi, de pl a felfüggesztés hátul olyan maradt, hogy egyik kereke 90°-kal el van fordulva
, akkor jogosan követelhetné, hogy ace kapjon nagyobb büntetést. Igaza is lenne. Bár ervin ezt nem kéri, de később bárkivel előfordulhat, hogy valaki felvezető körön nekimegy, és nem veszti el egyik kerekét sem, de úgy sérül a hátsó felfüggesztése, hogy gyakorlatilag nem lehet a pályán körbemenni a kocsival, vagy ha igen, az is percekig tart. Vagy akkor nem lenne kötelező ez a dolog, de akkor ne lehessen erősebb büntit kérni... Szóval azért szorgalmaztam ezt, mert nem tiszta így ez a szabály.
Az időmérős szabályozás meg úgy van, mint a box utca sebesség limitesnél, ott Farkassal mi nagyobb időbüntetést terveztünk, ha sok lett volna. De mivel nagyon ritka a sebesség átlépés, hagytuk így. Itt is csak bevezetjük a 20 próbálkozást, hogy legyen, aztán majd később csak csökkenteni kell. A később az lehet, hogy következő szezon.
szerk.: cila viszont én időmérő közepén szoktam kimenni, szóval elején várok kicsit, és utána kicsit.
Azért kell egy kis izgalom időmérőre is. Kell több körös lehetőség, mert pl most a francia futamnál is nagyon szoros eredmények lesznek, szóval azért nem árt, ha tud az ember 1 tizedet javítani. Te is tegyél úgy, mint én: egyél és igyál közben.
Menedzseld a csapattársad.
szerk2.: ráadásul nálam a kanadai időmérőn rendszerint 2-3. körre érték el a gumik azt a hőmérsékletet, amikor már jó időt lehetett velük menni. Meg én úgy szoktam, hogy megtankolom 19 körre, megyek 2 mért kört. Aztán ha kell javítanom, megint kimegyek 2 mért körre. Így durván marad 13-14 körre a versenyre és javítási lehetőségem is volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, Gamer félgép - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 13700 + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Radiolink AT10II vezérlő 12 csatornás RC vevő R12DS 2.4GHz DSSS&FHSS
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M1 / Ezüst / Wifi + Cellular / 128GB / Garancia
- Macbook Pro M3 14" 8/512GB 2027.06.23.iSTYLE jótállás
- Asus RogFlow Z13 i7, 16GB ram, 512 SSD, 3050 VGA
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest