- Philips LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Milyen processzort vegyek?
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Fujifilm X
- Kompakt vízhűtés
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
dabadab #9339 üzenetére
Nincs gondom ,hogy időbe telik ezzel tisztába vagyok.Az a gondom, hogy nem látom a felépitést, hogy egy hello word tól, hogyan jutok el egy 3d-s programig.Folyamatosan bővitve ugyan azt a kódot
A könyvekben a magyarázó példák is csak egy kivágott kódrészek néha és nem tudom, hogy ezt , most az előzőhöz kell utánna irni vagy egy teljesen ujat vagy, mindegy hogy hova irom stb..ÉS igy mindegyiknél ott vagyok, hogy a könyv első 10 oldal után már hibákat mutat a forditó és nemtudom mitől, a könyv meg nem segit , mert s zerzője nem gondolt ilyen részletekre.
Nincs egy csontváz vagy felépitési térkép ami egy komplett programhoz kell -
-
repvez
addikt
válasz
#39560925 #9337 üzenetére
oké a pyton,de ha egy komplett windowsos progit akarok majd később csinálni akkor szinte a nulláról kezdhetem el a C++ példáil,mert a kódszavak nem ugyan azok avgy nem ugyan azt a funkciót csinálják.
Pytonnal eddig még csak scriptekként találkoztam a 3d modellező progiknál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest