Hirdetés
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
- TCL LCD és LED TV-k
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Hát elméletben le tudom vezetni, hogy mit és hogyan akarom , hogy müködjön a program csak azt nem hogy ehhez mi szügséges.
A modellezésben jártasabb vagyok, ott azért egyszerübb a dolog.
Talán ha egy ottani példán mondom el a problémám talán érthetőbb a gondom.TEhát ha egy autót akarok csinálni akkor fogok egy nézeti rajzot beteszem háttérnek és a modellező eszközökkel formálom.ÉS mindegy utána , ha vonatot akarok a folyamat és az eszközök ugyan azok maradnak. és ha a YTom nézek egy videot az olyan helyzetre ahol megakadok akkor van egy konkrét eljárás amivel mindig ugyan ugy megoldhatom.
DE itt , eddig nem találtam semmit ami elmagyarázná, hogy mivel mit tehetek meg. mindenhol ciklusokat meg tömböket és változókat irnak.Amiket nagyjából értem, hogy mik azok, de azt már nem, hogy hol használjam öket ha egy modellt mozgatni vagy csak megjeleniteni akarok egy ablakban.Nem tudom , hol áljak egyáltalán neki , milyen programban, mire van hozzá szügségem stb..
ÉS nem olyanok mint egy másol funkció a modellező progiba ami mindig csak a másolást fogja végezni, itt mindig egy kicsit más minden.ÉS a YT sem segit, mert hiába nézek meg egy videot egy amőba progiról attól nem leszek okosabb , max csak ugyan azt meg tudom magamtól csinálni pár elemet megváltoztatva, hogy nem kék hanem piros szinű lesz az X vagy nem 5 hanem 10 rács lesz, de abből nem tudom, hogyan induljak neki egy bonyolultabb felé .
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Zaied: Logitech G7 Laser vitarendezés
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
- Hálózati / IP kamera
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
- Kingston hyperX fury 2x8GB kit 2400mhz
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs