Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Shrike7973
senior tag
Magyarországon jelenleg a C++/Qt fejlesztők mennyire keresettek? A környezetemben (egyetemi alapképzés) az átlag hallgató Java/C# irányba megy (mármint általános célú szoftverfejlesztő témában). Nekem eddig van 1 éves C++ munkatapasztalatom, plusz jelenleg elkezdtem cikkírás céljából egy doktorandusszal egy C++/Qt projektet. Nekem filozófiai okokból nagyon szimpatikus a cross platform fejlesztés (Ubuntu-t, Windows-t is használok), de emiatt nem szeretnék munkaszerzési nehézségekbe ütközni
. Persze, Java is cross-platform, de nem ad natív megjelenésű alkalmazásokat. Stackoverflow-n utánaolvastam egy kicsit ennek, és nem olyan rózsás a helyzet, mint azt én elképzeltem (példa).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Karcmentes ÚJszerű Apple MacBook Air 13" 8/128GB ! 3 Hó Jótállás
- Eladó Skullcandy Crusher Anc 2
- Mac Mini Late 2012 16GB RAM, 250GB SSD 2.5GHz i5 Gyönyörű, megkímélt, alig használt példány
- Lenovo Thinkpad P15S Gen 2, i7-1185G7,32 gb,512 gb ssd, MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL, Dobozos, KARCMENTES,
- Eladó Nintendo Switch 2
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Apple iPhone 17 256GB fekete használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) Apple garancia 2027.02.11
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Persze, Java is cross-platform, de nem ad natív megjelenésű alkalmazásokat. Stackoverflow-n utánaolvastam egy kicsit ennek, és nem olyan rózsás a helyzet, mint azt én elképzeltem (