Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Shrike7973
senior tag
Magyarországon jelenleg a C++/Qt fejlesztők mennyire keresettek? A környezetemben (egyetemi alapképzés) az átlag hallgató Java/C# irányba megy (mármint általános célú szoftverfejlesztő témában). Nekem eddig van 1 éves C++ munkatapasztalatom, plusz jelenleg elkezdtem cikkírás céljából egy doktorandusszal egy C++/Qt projektet. Nekem filozófiai okokból nagyon szimpatikus a cross platform fejlesztés (Ubuntu-t, Windows-t is használok), de emiatt nem szeretnék munkaszerzési nehézségekbe ütközni
. Persze, Java is cross-platform, de nem ad natív megjelenésű alkalmazásokat. Stackoverflow-n utánaolvastam egy kicsit ennek, és nem olyan rózsás a helyzet, mint azt én elképzeltem (példa).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Persze, Java is cross-platform, de nem ad natív megjelenésű alkalmazásokat. Stackoverflow-n utánaolvastam egy kicsit ennek, és nem olyan rózsás a helyzet, mint azt én elképzeltem (