Hirdetés
- Biztonsági kamera
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Blu-ray lejátszók
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
andronymus
tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Elnézést félre írtam.
Annyit akartam a printscreenel mondani hogy valaki úgy oldotta meg. Tény és való, hogy kicsit melós úgy megcsinálni stb.
Teljesen igazad van abban amit írtál.NetBeans-re meg úgy értettem amit bemutattak mint ilyen megoldást nekünk.
Ott meg volt a kiemelés meg sorok meg voltak számozva meg minden de valahogy nem látszott olyan igényesnek meg ami kódot beszúrtunk az elég zavaros lett a végére.
Hiányoltam azt is hogy minden második sor kicsit sötétebb hátterű legyen meg ilyen apróságok. Maga a NetBeans jól átlátható fejlesztőkörnyezet de a kód beszúrása egy wordbe szerintem nem annyira szépen van megoldva DE megcsinálja.
Tudom ez az én hülyeségem és lehet az elképzelésem elképzelés is marad de próbálok találni egy olyan megoldást ami úgy gondolom számomra a legjobb. Ezért is írtam ebbe a fórumba mert itt tudnak jó pár opciót ajánlani ahogy te is.Megint csak köszönöm az ötleteket a Notpad++ elég jól megcsinálta de a többit is megnézem de ha azt mondod Eclipse a legbarátságosabb az lesz
.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Biztonsági kamera
- Óvodások homokozója
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Napelem
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.