Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
andronymus
üzenetére
"most mondták nekem, hogy printscreenelni kell"
Tényleg? Hmm, hát furcsa egy elgondolás. Főleg, hogy ha elektronikus formában küldöd valahova, akkor még csak nem is másolható a kód."A NetBeans-ben meg egyszerűen csúnya és nem átlátható egy idő után azt már néztem."
Bocsi, de miről beszélsz?
Semmi baj nincs a NetBeans syntax highlightjával, ha a beállított téma nem felel meg, akkor állítsd át. Átlátható, NEM csúnya. Azt még megértem, ha valakinek más fejlesztőkörnyezet a kedvence, de hogy csúnya lenne és nem átlátható, az egyszerűen hülyeség.
Visszatérve az eredeti témára:
van még egy ilyen módszer, amivel Wordbe tudsz syntax highlightolt kódot illeszteni:
http://stackoverflow.com/questions/387453/how-do-you-display-code-snippets-in-ms-word-preserving-format-and-syntax-highlig/2653406#2653406
Insert > Object > OpenDocument Text
innentől lényegében dokumentumot tudsz szerkeszteni a dokumentumban, ami azért jó, mert az eredeti dokumentumodat nem gányolod széjjel mindenféle stíluselemmel, DE kétszer rákattintva erre az objektumra - az eredeti dokumentumban - bármikor tudod módosítani ezt a beágyazott, syntax highlighttal ellátott kódot.
Ide jöhet például a korábban javasolt Notepad++-ból exportálós módszer, vagy Visual Studióból, vagy Eclipse-ben is van ilyen RTF-formátumban exportálós módszer, azzal is be tudod rakni a kódot ebbe a beágyazott dokumentumba, stb.Szerintem ez utóbbi módszer még a legbarátságosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Dying Light Beast
- Reklámblokkolók topikja
- World of Tanks - MMO
- 3D nyomtatás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby elektronika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Direct One (műholdas és online TV)
- Megette az internet felét az AI?
- További aktív témák...
- Oneplus Pad lite 128 Gb Új, bontatlan
- Latitude 7440 27% 14" FHD+ IPS i7-1365U 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- OnePlus 12 256Gb 1 éves, 2027. szeptemberig gaarnciális MAGYAR vásárlás
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- G.SKILL Trident Z5 Royal NEO RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest