-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
asysoft
aktív tag
Akkor folytassuk itt
(Tudom, kicsit késve válaszolok, de így jött ki a lépés.)
Szóval, WP7-re történő fejlesztést én is jobbnak (kényelmesebbnek) találom az IDE (és nyelv) szempontjából, viszont ilyen általános dolgokban, mint amire ráment a videó (pl code completion), már nem tapasztalok nagy különbségeket.
Szerintem fejlesztői környezetek a leglényegtelenebbek egy projekt szempontjából. Sokkal fontosabb egyrészt a megvalósíthatóság (bár fejlődik a WP, de e téren még iOS is előtte jár, Androidról nem is beszélve (hogy példákat is hozzak: Bluetooth API, WLAN API, háttérben futni képes GPS hiánya...)) másrészt az üzleti megfontolások. Ebből a szempontból egyrészt az Android összehasonlíthatatlanul nagyobb piacot jelent (ráadásul C illetve OpenGL|ES miatt nagyobb a platformok közötti portabilitás is), másrészt viszont emiatt illetve kora miatt is nyilvánvalóan nagyobb a konkurencia is...
Példakódokkal mindkét OS bőségesen el van látva, a kismillió Android fejlesztéssel kapcsolatos blog miatt talán egy kezdő fejlesztő a robotos rendszerrel könnyebben boldogulhat. Ráadásul ott ugye azonnal deployolhatja is szeretett eszközére az elkészített alkalmazását, nem kell regisztrációkkal bajlódnia, netán fizetnie, ha nem diák.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- MSI MAG B550 TOMAHAWK - Doboz - Garancia
- Simlab gt1+Sparco grid-q+Fanatec gt dd pro szimulátor szett
- Egyben 30k! Videókártyák, ram-ok, cpu-k, gépházak, alaplapok stbstb
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest