- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Milyen TV-t vegyek?
- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Én is hozzászólnék a témához

Igen, ki mennyit tanul magától... Ezen van a hangsúly, az Egyetemeken, meg amúgy is csak maradi tanár van, aki csak szívatni tud, de köze nincs a tanultaknak a melós helyre.
Meg mindenhol mást erőltetnek.
Nálunk van komputer grafika, Adatbázis sáv, meg Mesterséges intelligencia. PTI-n
Komputer, valami 20 évvel ezelőtti technológiákat, eljárásokat követelnek tőlünk. OpenGL, ugyanmár
nekik az ismeretlen fogalom tanítani. (itt jobb a BME vagy más egyetem).
Adatbázis, meg a helyi cégeknek jó... Ott eltud vele helyezkedni az illető.
Mesterséges Intelligencia, az kemény. Viszont annyit, hogy több tárgyat oktatnak ebben a témakörzben, mint a pl.: az ELTE-n, vagy BME-n. Talán az SZTE az amelyik a legjobb lehet.
És ez BSc szakon nem rossz mondjuk. De általános Java vagy .NET programozás az tényleg híg itt. Bár most volt olyan bekeményítés az egyik prog tárgyból, hogy csak úgy lett meg az aláírás, hogy félig megtanultam programozni. (A másik felét magamnak kell megszerezni).
Bár én MSc-n jobban szimpatizálok a PE-vel (Pannon Egyetem), mert tetszik, hogy mérnök informatikusként tanulhatok egy picit Nano technológiát, meg pár érdekességet, meg folyamatirányítás.Engem nem vonz az egyetem hírneve, hanem inkább a szakirány, hogy mibe tudok belekóstolni, kipróbálni. BME-ből is csak egy 2 szakirány érdekel, a többi nem

DE-ről
(Debreceni Egyetem)Én egyszer hallottam ezt Mérnökinfós és PTI-snél, hogy a különbség annyi, hogy a pti-s sokat tököl a megtervezéssel, addig a mérnökinfós, neki esik és kódol ész nélkül.
De engem nem érdekel, hogy ki hol végzett. Lehet valaki anyagilag nem tud megengedni egy Budapesti egyetemet... (drágább mint vidék). Ez is lehet az oka.
Én csak azokat gyűlölöm, akik folyton azzal villognak, hogy hol végeztek.... Hogy én ELTE-s én meg BME-s vagyok, és nagy az arcuk... Én tuti nem villognék ilyennel, ha esetleg felvesznek oda majd MSc-n... Meg alapjáraton nem is vagyok ilyen.De nem offolok tovább
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Milyen routert?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Darabokban az xAI: a fél alapítócsapat lelépett
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 GAMING Z TRIO Eladó!
- ThinkPad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam új akku gar
- Ps2,Ps3,Ps4,Ps5,Xbox360,Xbox one,Xbox series,PSP játékok
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

nekik az ismeretlen fogalom tanítani. (itt jobb a BME vagy más egyetem).