Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
blaces
tag
Sziasztok!
[link] ezen a linken van a .NET Programozás, és arra vagyok kiváncsi - olvastam, hogy ezekből a programozókból hiány van -, hogy igazából elolvastam, hogy foglalkozik itt asp.net-tel és ado.net-tel, de a dot.net-hez van köze szerintetek?
Még nagyon kezdő programozó vagyok, de felkeltette az érdeklődésemet ez a nyelv
, és picit meglepődtem, mintha ez a .Net nyelv ilyen gyűjtő fogalom lenne? (asp.net,ado.net,dot.net) Tudtok nekem olyan könyvet ajánlani amiből ezt ellehet sajátítani könnyedén vagy valami magyar weboldalt.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● olvasd el a téma összefoglalót!
Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AliExpress tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Apple MacBook
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eladó Vivo Y19S 6/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, és picit meglepődtem, mintha ez a .Net nyelv ilyen gyűjtő fogalom lenne? (asp.net,ado.net,dot.net) Tudtok nekem olyan könyvet ajánlani amiből ezt ellehet sajátítani könnyedén vagy valami magyar weboldalt.