- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sghc_toma
senior tag
Nem tudom, milyen project-et hoztál létre, de szerintem ott lesz valami gebasz.
Csináld így:
File -> New -> Project -> General -> Empty project
Ha ez megvan, Project -> Add new item -> C++ code, és a file-nak adj meg .c kiterjesztést. Igazából ez nem is szükséges, de kényelmes, mert a cl (a VS compilere) a .c kiterjesztésű file-okat automatikusan C kódként fordítja. Ha nem .c kiterjesztést adsz meg, akkor a Project Properties -> C/C++ -> Advanced -> Compile As -t beállíthatod "Compile as C Code (/TC)"-re, amivel mindenféle kiterjesztésű forrást C-ként fordít.cucka (#3624): egy C++ compiler-nek nem lehet gondja plain C kóddal...
-
lakisoft
veterán
Szia!
így nem jó neked?
// hello_world.cpp : Defines the entry point for the console application.
//
#include "stdafx.h"
int _tmain(int argc, _TCHAR* argv[])
{
for (;;)
{
printf ("Hello World!\n");
}
return 0;
}Esetleg még mit próbáljak ki C-hez? Amit csak fel kell tennem és babán működik - eclipse én ezt is ajánlom.
üdv, lakisoft -
amargo
addikt
Nekem Thomas H. Cormen Algoritmusok könyv bevált.
-
Tv
senior tag
Cső! Én meg pont fordítva vagyok. Általában összeáll a fejemben az egész algoritmus, aztán kinlódok a szintaktikával egy csomót. Egyszerűen nehezen tudom megjegyezni a "bonyolultabb" szerkezeteket. Ez főleg vizsgákon szopó, mert ott paríron kell programozni, ami ugye nem dobja ki a hibát
. Egyik java vizsgámon pl. egy totálisan alap dolog miatt buktam meg: tomb[x] helyett tomb(x) -et írtam egyszerű figyelmetlenségből meg kapkodásból
A tanár se gondolta, hogy ennyire hülye lennék, hogy tényleg ( ) -el jelölöm a tömböt, dehát mivel a papírra azt írtam valamiért, kénytelen volt megbuktatni .
-
orbano
félisten
A legjobb, ha leülsz valakivel feladatokat megoldani, aki elmagyarázza, hogy mit miért úgy kell, ahogy. Sőt, talán még az sem kell. Én is így tanultam meg gimiben, leültetett a tanár qbasic elé, és hajrá. Ha elakadtam szóltam és adott egy megoldást, ötletet. HA nem értettem, elmagyarázta. Egy idő után volt már a fejemben egy olyan mintahalmaz, hogy egy adott bonyolultságig minden feladatot meg tudtam oldani. Furcsa, hogy egyetemen ráeresztenek titeket úgy egy implementációra, hogy elméleti elképzelésetek sincs egy program felépítéséről.
-
Benmartin
senior tag
Hello!
Persze rengeteg, neked, mint egyetemistának szinte kötelező, az Algoritmusok vagy az Új algoritmusok (ugyanaz, mint az előző, csak újabb kiadás).
Esetleg szokták ajánlani Donald E. Knuth: A számítógép-programozás művészete c. sorozatát, ami elég nehéz olvasmány. Híres könyv még Robert Sedgewick szerzeménye az Algorithms in C, valamint a Wrox kiadónak nem is olyan rég megjelent egy könyve: Beginning Algorithms.
Bírálni ugyan nem szeretnélek, mert nincs hozzá jogom, de ha egyetemen programozást tanulsz, akkor azt gondolná az ember, hogy azért hozzá tudsz szagolni az algoritmus részéhez, ha még egyedül nem is megy zökkenőmentesen.
Linkeket azért nem írtam a könyvekhez, mert ha rákeresel a címükre, akkor könnyedén megtalálhatod őket akár elektronikus formában is.
-
amargo
addikt
. == dot (angolul)
Jók a megérzéseid ;)
Köze van hozzá c# hatékonyan, de előtte egy step by step-et is elkezdhetnél, kezdőnek főként érdemes mert bemutatja a környezetett is. Hajrá!Azaz AspDotNet, AdoDotNet, C#DotNet, C++DotNet, VbDotNet..
Hehe most látom, hogy Tocsi tartja, érdemes meghallgatni
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Philips LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- További aktív témák...
- Eladó Dobozos Új ASUS TUF A15 Gaming Laptop
- Gamer PC i5-12400F, RTX 4060, 16 GB DDR5, 1 TB NVMe kiváló állapot(1 éves)! 410.000 Ft
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- Intel Core i7-6700 100% tesztelt, hűtő nélkül
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest