- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen házat vegyek?
- Steam Deck
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sghc_toma
senior tag
Nem tudom, milyen project-et hoztál létre, de szerintem ott lesz valami gebasz.
Csináld így:
File -> New -> Project -> General -> Empty project
Ha ez megvan, Project -> Add new item -> C++ code, és a file-nak adj meg .c kiterjesztést. Igazából ez nem is szükséges, de kényelmes, mert a cl (a VS compilere) a .c kiterjesztésű file-okat automatikusan C kódként fordítja. Ha nem .c kiterjesztést adsz meg, akkor a Project Properties -> C/C++ -> Advanced -> Compile As -t beállíthatod "Compile as C Code (/TC)"-re, amivel mindenféle kiterjesztésű forrást C-ként fordít.cucka (#3624): egy C++ compiler-nek nem lehet gondja plain C kóddal...
-
lakisoft
veterán
Szia!
így nem jó neked?
// hello_world.cpp : Defines the entry point for the console application.
//
#include "stdafx.h"
int _tmain(int argc, _TCHAR* argv[])
{
for (;;)
{
printf ("Hello World!\n");
}
return 0;
}Esetleg még mit próbáljak ki C-hez? Amit csak fel kell tennem és babán működik - eclipse én ezt is ajánlom.
üdv, lakisoft -
amargo
addikt
Nekem Thomas H. Cormen Algoritmusok könyv bevált.
-
Tv
senior tag
Cső! Én meg pont fordítva vagyok. Általában összeáll a fejemben az egész algoritmus, aztán kinlódok a szintaktikával egy csomót. Egyszerűen nehezen tudom megjegyezni a "bonyolultabb" szerkezeteket. Ez főleg vizsgákon szopó, mert ott paríron kell programozni, ami ugye nem dobja ki a hibát
. Egyik java vizsgámon pl. egy totálisan alap dolog miatt buktam meg: tomb[x] helyett tomb(x) -et írtam egyszerű figyelmetlenségből meg kapkodásból
A tanár se gondolta, hogy ennyire hülye lennék, hogy tényleg ( ) -el jelölöm a tömböt, dehát mivel a papírra azt írtam valamiért, kénytelen volt megbuktatni .
-
orbano
félisten
A legjobb, ha leülsz valakivel feladatokat megoldani, aki elmagyarázza, hogy mit miért úgy kell, ahogy. Sőt, talán még az sem kell. Én is így tanultam meg gimiben, leültetett a tanár qbasic elé, és hajrá. Ha elakadtam szóltam és adott egy megoldást, ötletet. HA nem értettem, elmagyarázta. Egy idő után volt már a fejemben egy olyan mintahalmaz, hogy egy adott bonyolultságig minden feladatot meg tudtam oldani. Furcsa, hogy egyetemen ráeresztenek titeket úgy egy implementációra, hogy elméleti elképzelésetek sincs egy program felépítéséről.
-
Benmartin
senior tag
Hello!
Persze rengeteg, neked, mint egyetemistának szinte kötelező, az Algoritmusok vagy az Új algoritmusok (ugyanaz, mint az előző, csak újabb kiadás).
Esetleg szokták ajánlani Donald E. Knuth: A számítógép-programozás művészete c. sorozatát, ami elég nehéz olvasmány. Híres könyv még Robert Sedgewick szerzeménye az Algorithms in C, valamint a Wrox kiadónak nem is olyan rég megjelent egy könyve: Beginning Algorithms.
Bírálni ugyan nem szeretnélek, mert nincs hozzá jogom, de ha egyetemen programozást tanulsz, akkor azt gondolná az ember, hogy azért hozzá tudsz szagolni az algoritmus részéhez, ha még egyedül nem is megy zökkenőmentesen.
Linkeket azért nem írtam a könyvekhez, mert ha rákeresel a címükre, akkor könnyedén megtalálhatod őket akár elektronikus formában is.
-
amargo
addikt
. == dot (angolul)
Jók a megérzéseid ;)
Köze van hozzá c# hatékonyan, de előtte egy step by step-et is elkezdhetnél, kezdőnek főként érdemes mert bemutatja a környezetett is. Hajrá!Azaz AspDotNet, AdoDotNet, C#DotNet, C++DotNet, VbDotNet..
Hehe most látom, hogy Tocsi tartja, érdemes meghallgatni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Horizon Forbidden West
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Külföldi SIM-ek itthon
- Cyberpunk 2077
- Futás, futópályák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ford topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest