Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
Én is matek ellenes vagyok, megútáltatták mára.
Munka mellett, család mellett vágtam bele 40éves fejjel a BGE gazdinfó képzésbe. mára megvan egyetlen matek híján minden tárgyam, szakdoga elfogadva, 5-ösre jelölve, és úgy néz ki, nem lesz meg a diploma, mert még egy lehetőségem van. Viszont képtelenség egy tárgyban lenyomni ezt a matek2-t.
Mikor megkérdeztem a tanártól, hogy ha az utolsó esti vizsgafelkészítőn 5 feladatot tudunk megoldani 4 óra alatt, akkor vizsgán 90perc alatt 6 feladatot miért várnak el, azon belül is még abc részek, valójában 10 feladat.
És ha a statra lehetett vinni a képletgyűjteményt, akkor itt miért kell fejből tudni 50 képletet? a képlet nem puska, ha hülye vagy, képlettel se megy. De ha fejből a képletet elbaszod, akkor elment az elején az egész.
Rajtam kívűl is többen feladták, volt aki ugyanígy járt, de ő már elhasználta a 6 lehetőségét, megszűnt a tanulói jogviszonya.Kérdem én, már az iskola megkezdésekor programoztam 20 éve, most is, a szakdogámat körbemutogattk a karon, hogy valaki egy komplett rendszerről ír, amit ő írt, és közel 100 eladott példányban használják, és nem valami kitalált baromságról ír, vagy az "sap bevezetése gipszjakab kft-nél" megy.
De ez van, ha nem tudok fejből kettősintegrált, akkor alkalmatlan vagyok. (egy tárgyban a másodfokú diffegyenletek, a kettős integrál, és a teljes valszám)Nem arról van szó, hogy mindenkiből legyen diplomás, aki segghülye az is, de el tudok képzelni olyan eseteket, ahol némi kedvezménnyel megfelelhet(ne) valaki a végén.
420ponttal felvételiztem, állami ösztöndíjas képzésen voltam, azt hittem könnyebb lesz.Majd átjelentkezek valami más intézménybe, ahol beszámítanak legtöbb kreditet, és meglátjuk. Dunaújvárosba járt egy ismerősöm, szintén gazdinfó, összesen 5 matekjuk volt, nekünk 8 a stattal együtt.
Logikát kellene tanítani, tervezést, hibakeresést, git/svn alapokat, de azokat hiába keresed egyetemen. Olyan felszínesen karcolták meg az informatikát, hogy csak na.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AMD Ryzen 9 5900X/Radeon 6800XT 16GB/32GB DDR4 RAM konfig eladó
- T495 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 3500U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv új akku gar
- Gamer Gép - GIGABYTE B760M , i5 12400F, 32GB DDR4, RTX 3070, 1 TB M.2 SSD, 850W
- T14 Gen3 27% 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Honor Magic V2 5G 16/512GB fekete garanciás esztétikai hibás, hibátlan működés
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Dell G5 15 5587 - 15.6"FHD IPS - i7-8750H - 16GB - 1TB SSD - 1TB HDD - GTX 1060 6GB - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest