Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Milyen notebookot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagytoll
senior tag
Hello!
Kéne egy kis tipp Pascalban. A lényeg, hogy egy nagy txt fájlt szétdarabolok x darab kicsi fájlra. A program úgy néz ki, hogy megnyitom olvasásra a nagy txt-t, majd belül egy ciklusban mindig nyitok/létrehozok egy új txt fájlt amibe adatot rakok. Az új txt fájl neve mindig változik ezért mindig új fájl jön létre.
A problémám, hogy a Format parancs ezt a hibát dobja, ha az én Stringemet próbálom megetetni veleAn unhandled exception occurred at $00010C33:
EInOutError: Unknown Run-Time error : 092
$00010C33Itt pedig maga az új TXT csinaló kódrészlet:
Assign(g, Format('%s.txt', [name]));
Rewrite(g);
Writeln(g, bs);
akt := akt^.kov;
while (bs <> akt^.bs) and (not eof(f)) do
begin
readln(f,bs);
Writeln(g, bs);
end;
Close(g);A lényeg az Assign(), itt van a hiba. A format működik más adattípusra, de még más stringre is, csak az enyémre nem, ergo az enyémmel lesz a gond, de fogalmam sincs mi. Az én stringjeim szimpla nevek amikről leszedtem a felesleges előtte/mögötte levő adatokat.
Példa String:6. Constantini Marco 24950
Ami lesz belőle miután megkopasztom:
Constantini MarcoMár gugliztam mindenfelé, de erről a 92-as hibakódról nem találatam sehol semmit, még említést se
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Iphone 17 Pro Max 256gb,bontatlan,független,Eu
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest