Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- OLED TV topic
- Sapka nélküli processzorok garanciával
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
bambano
üzenetére
sírva fetrengős de sajnos igaz.
Mondjuk életem leghorrorisztikusabb élménye az volt, amikor az "én is informatikus vagyok, csak már nem ezt csinálom" ember kért valamit. Megcsináltam neki. Érdekes módon nem tetszett.
Sírva karmoltam magam.Beléptető rendszer. Kérés: a havi korlátlan bérletekkel naponta egyszer lehessen belépni.
Ok, megtörtént.
3 perccel a frissítés után üvöltve hív, hogy nem tudnak beléptetni. Mondom miért?
Hát jött az ember a havi kombinált bérletével (értsd ők ezt a nevet adták neki, havi kombinált) amivel szerintük be lehet lépni edzésre és csoportos órára is, nem tudják beléptetni.
Mondom neki, figyu, azt kérted, egyszer léphet be.
Üvölt, hogy igen, de nem a kombinálttal.
Milyennel?
Kombinált.
Az mitől kombinált?
Attól hogy az a neve.
jaaaa, értem.
És különben sem ment el, mert nem lépett ki az ajtón. Én úgy gondoltam, egyszer léphet be, de ő nem öltözött át, nem ment ki, csak másik órára is menne.
Itt kérdeztem meg, hogy ugye most szivatsz? Mert ez viccnek is rossz.
Nem, ő komolyan gondolta.
És kiderült, van olyan bérlet is, ami kombi+, tehát egy nap 3 belépésre jogosít, de ezt is elfelejtette közölni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Windows 10
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Mesterséges intelligencia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Heroes of Might and Magic: Olden Era - Középpontban a Necropolis frakció
- Milyen routert?
- Diablo IV
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs