- Milyen videókártyát?
- nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
Az, csak oda enyhén lassan lehetne feldobni a képeket, ezért egy atw-sre raktam fel, van total commandered? Ha igen aor álítsd be, h:
Kapcs neve:Akármi
Kiszolg.neve:ftp.atw.hu
felhasznév:colweb
jelszó:kayluc
Na és ott van négy kép, scan mittomén hogy hány, szal onnan tod letölteni!!! ja és totalcommanderről próbálkozz, mert még ezt az oldalt csak most csináltam pár napja, és erre viszonylag gyorsan fel lehet dobni dolgokat!!!!! -
Balint133
aktív tag
Semmi különös, most telt le a büntetésem(Internet eltiltás, huhh de rossz volt)
voltak a mukik a múlt héten, beszereztem az ic-hez a rajzokat, ezen kívül nem sok!!!! Ok majd nézd meg, de szentem mindjárt elküldöm őket mailba, egybetömörítve, mert nem vmio sok a freemailnak a tárhelye!!
Assze ennyi, a büntetésnek még az volt a legfálydaémasabb része, hogy nem kapom meg az alkatrészeket, max az alaplapot, azt is csak év végén(bizonyítványosztáskor) Szal most tanulok, mint a nem is tom h. mi!!!!! mert mostanában csak ötösöket kapok mindenből, jujj de utálok stréber lenni!! Szal ennyi!! -
Balint133
aktív tag
Hy djyuri Megvannak az adatok az ic-vel kapcsolatban, beszkenneltettem haverral, és felraktam oldalamra, a kérdés az lenne, h. (ezt egy srácc tervezte az elektroboltban, és az lenne a kér(d)és, h. jó e ez a nyákrajz?? Lehet e ebből egy kafa kis erősítő???? Valszeg holnap elküldöm neked e-mailban(Nincs időm, anyum már dühös)
-
Balint133
aktív tag
Hát nem tom majd bemek abba az elektro boltba, aztán fénymásoltatok, de hol is van
?
Mr_ricsi nem tudod h. honnan lehet letölteni a nyákrajz+ beültetési rajzot?
Ja és h. írtad, h. sajátkezűleg is meg lehet tervezni a nyákot! Erre csak annyit: Nem vok én naon zeni az elektronikába, össze tok rakni cuccost, meg tok egy pár dolgot, de amúgy ilyen áramkörtervezések azokat majd megpróbálom megtanulni az elektronika''fortélyait''
[Szerkesztve] -
Balint133
aktív tag
Hy Djyuri!
Lenne egy kérdésem(Kérésem) Akarok építeni, egy erősítőt, már megvettem az ic-t, egy STK496-090C típust(2*50W 8Ohm-en) És nem találok hozzá beültetési rajz, nyákrajz ...stb
Szal ha tudnál nekem segíteni, akkor megköszönnném, ami kéne: Nyákrajz(Majd meg kell csinálnom), beültetési rajz, amin rajta van a többi alkatrész neve(kondik, ellenálás...stb-k)
U.I:A segítségedet előre is köszönöm!!! -
Balint133
aktív tag
Hát ja nem kevés zseton!!!!! Hát szentem mindegyik jó, árat azt nem néztem
De szentem az az 54Mbps sebesség az naon jó, főleg ha az ember azt nézi, hogy a hálókártya 100Mbps-es! Szal szentem kóser, Csak hát az árat is kell nézni!!!!!
Amúgy az a nagyhatótávolságú milyen elven működik, Műhold vagy mi? MErt akkor az elég kafa, hogy mittomén pesti haverral tok multiplayerezni!! -
Balint133
aktív tag
Nos itt vok! (Ortopédián voltam, van Fűzőm v mi a csoda, szal hosszú sztori, most jöttem haza egy órája! Na de ezekre az van írva, ''Max rnger indoor(Beltérben) 100M, Outdoor(Külterületen) 300M!! Milyen messze laktok egymástól??
-
Balint133
aktív tag
Nos szal a kérdésedre a válasz: Még erről nem hallottam, de most nem is fogok foglalkozni vele, mert az idegbeteg okoskodó tanár már majdnem elküldött az igazgatóhoz, mert ph-n voltam, vagyok!
De ha hazaérek akkor összedobom a lecót, meg átnézem a szóbelit, és utána olvasok, mert még nem hallottam róla, és igyexem!!! Amúgy én a linken néztem a canyon CN-Wf518-at, szentem ez elég gyors (54Mbit) De ha hazaérek akkor majd még ''felülírom magam'' -
Balint133
aktív tag
Csak qrva hangos ez a venti azon kívül semmi baja, a prochűtő melett egy traktor némagyereknek számít
, de fordulatszabályozós, van a hátulján egy potméter, azzal tom szabályozni a fordulatot!!
-
Balint133
aktív tag
De hol élsz te, Sz@r Comador tápnak fordulatszabályzós ventije!
Nem nincs rajta, vettem egy procihűtőt, Cooler master, Naon kafa ahoz képest hogy most 3200Mhz-n megy, és csak 36-39 fok között ugrál, olyan 4-5 fok különbség, mint már irtam (asszem) Kb 54-57 foknál már befagy a rendszerem, szal ahoz képest jó, még nem próbáltam ki játék közben de szentem 50 foknál feljebb nem fog menni!! Meg vettem egy házhűtőt, és így fizettem 9000Ft-ot, jó üzletet csináltam nem?Ja és szentem az a Chipset 47 fok is közrejátszott a fagyásban!
[Szerkesztve] -
Balint133
aktív tag
Sajna akadt egy kis problémám:
Mentem 3250Mhz-n, de sajna amikor elkezdtek játszani a tesóim, és hip hopp egy óra játék után úgy befagyott hogy az csak na! Szal a lényeg, hogy van egy nyamvadt házventim, ez kevés, a tápomra pedig a procihűtő nyomja a levegőt, (Képpel megmagyarázom) A táp kajakra meleg(nem bírja az iramot) Ez így még semmi, az alaplaphűtő borda, meg 47fokosra hevült, a procihűtő jóvoltából! Majd ha visszakapom a javított asrockot, akkor(már vettem egy kisventit, majd azt rárögzítem a bordára!! meg veszek minimum még 2 házhűtőt, de lehet hogy 3-at, a samsung vinyóm mögé(Naon melegszik!!) Ja és a házhűtő venti kifelé nyomja a levegőt!!!
Szal minden ellenem játszott!!
Na szal a képek:
Bővebben: link
Itt a képek azon belül a számítógépes képek!!! -
Balint133
aktív tag
A mukik, sajna még nem voltak egyem a szivüket!
A gép, meg jó, csak a tápnak a kábelei rohadt melegek, a proci alapon 42-44 fokos, terhelésen (Underground 2) több órán át meg olyan 49-51 fok körül (ez 3119Mhz-n volt) Most Per pillanat 3207.35 Mhz-n megy, Cpu-z szerint! A képeket megnézted?? Majd még rakok fel egy párat a gépházról kivülről meg a belsejéről egy pár képet, ja és a tápról is!!!! Asszem ma este már fent lesznek a képek!!Csak már öcsém nyaggat mert játszani akar (Honfoglaló, Underground 2)
-
Balint133
aktív tag
Hogy érted hogy a gépemhez, ja láttad a procit kihúzva??? Ja ezzel az új asrockal jobban tok húzni, szal nem a winbond chip nézett nekem 1.2V-ot, ez most 1.6v ot nyom rá!!! és most per pillanat 3200Mhz-n megy képeket a
Ez egy cpu-z vel készült kép!!!! majd még rakok!! Amúgy mivel teszteljek???? -
Balint133
aktív tag
djyuri: Van olyan, hogy mondjuk bemegy 12V, és mondjuk kijön xV???
Az én esetemben az xV: 15-20V Ezek közül akármelyik!!!!!!!
Kérlek minnél előbb válaszolj!! -
Balint133
aktív tag
Megjött a gépem, Megjött a gépem, taramtatamttam! hej
Soha nem örültem eddig még a fos asrocknak!! -
Balint133
aktív tag
Csáó mindenkinek! Olyan rég voltam már internet közelben!
Még mindig nem jött meg a gép, de már azt mondják hogy ezen a héten megjön! Majd ma megkérdezem! Vettem elektronikai boltban egy 1A-es tápegységet, dehogy mennyit szívtam az összerakásával! A rajzon alig lehetett kiigazodni!Amúgy meg jó, csak nem volt levágva az ellenálásoknak a maradék lába, és összeért vmi, azt kidurrant az egyik kondi! Majd ma veszek rá egy újat aztán megcínezem!
Nem tudsz nekem szervantani vmi olcsó Szüünetmentes tápot?? Akku nélkül!!!!!! -
Balint133
aktív tag
Huhh ez hosszú volt!! Nah szal mig végigolvastam a szemem kifojt ( a szar moncsim miatt)
Na szal! Én ezzt nemértem vagyis egy kicsit értem! Szal olyan nem lehet, hogy a régebi tápokon volt a monitorcsati, és ha az ember úgy köti össze a két tápot, mert ha egy tápot bedugsz a konektorba konfig nélkül, akkor automatize bekapcsol!! Szal érted hogy hogyan mondom! Az úgy nem lehetséges?? Vagy abban a kimenőben nem 220V van? Nem tom ehez nem értek annyira! -
Balint133
aktív tag
válasz
hummerdikk #238 üzenetére
Oksi majd akkor összekötök két pontot!! Szal 8x, akkor próbáld meg úgy, ahogy djyuri mondta!!
-
Balint133
aktív tag
Djyuri Ovastam egy másik topikot (Szünetmentes táp kérdések) Olvasgattam, Annak a F@szfej Mr_Ricsinek nagyon megmutattad! De most tényleg! Ne okoskodjon már, vagy ha okoskodik, akkor azt ne ilyen modorban tegye! na szal a kérdésem a következő: Hogy tudod 2 táppal üzemeltetni a géped? mármint hogyan indul be egyszerrre a 2 táp? na erre lennék kíváncsi!
Remélem nem haraxol a kérdésemért! Meg a Mr_Ricsinek mi köze van a te lapdhoz?
Na csak ennyi, mégegyszer remélem nem haragszol a kérdésért!
[Szerkesztve] -
Balint133
aktív tag
válasz
hummerdikk #231 üzenetére
Ok kössz!
Na szal nekem csak azért kéne mert anyum megmakacsolta magát és nem akarja megvenni nekem az ASUS P4C800-E Deluxe at és már ez a lap volt javítva, és mondtam neki hogy nem tom meddig bírja még és azt mondta ha tönkre megy akor megkapom!! Szal csak ezért Amúgy ez egy fos asrock alaplap!!
Szal nem naon fogom sajnálni!
Hányszoros agp-d van a lapodban?? Mert lehet hogy az a problem mert néhány videokarira rá van írva, hogy AGP 4x/8x, és szentem a tiédre csak a 8x van rajta és ezért nem bírja lekezelni a lapod! De azért nézd meeg!! -
Balint133
aktív tag
-
Balint133
aktív tag
Hát igen szentem is ezek a problemek! Nekem is 2400Mhz-s Cerkám van, én is vettem rá egy Cooler Mastert, és nekem is alapterhelésen volt40-45 fok!! Aztán 100% on képzelheted! Amikor gyári hűtővel max terhelésen 44 fokos! Szal én visszatettem rá a régit!! Szentem te is rakd rá a régit!!
-
Balint133
aktív tag
Okés! A képeket majd elküldöm!
De most más problémám van!
Anyám már megint kitalált egy indokot az alkatrészekkel!! De majd úgyis kiharcolom!! Ezt meg eladom a f@szomba!! Minek! Eladom kompletten az egész gányolást! Persze a Cd-íróm meg a ramot, meg a vincsit kiszedem, és moncsival együtt eladom 60k-ért!! na szented megvennék ennyiért, vagy adjam olcsóbban?? -
Balint133
aktív tag
Ok szentem ma megveszek mindent!!!! Vagy holnap, és veszek egy 2-4 db marófejet fúróra!! Aztán azzal megcsinálom!!! Szentem jó lessz!
Ja és a polírpapír azt meg ma nem kaptam, majd hétfőn veszek!! meg hát ráér amíg nincs hozzá megfelelő eszköz adig hiába!!
Meg tod hétfőn valentin nap, ami nekem a névnapom!! Szal apumtól most ezt kérem névnapomra!! Amúgy szerinted barkácsboltban lehet kapni ilyen réztömböt?? Mert szerintem igen!
Ja amúgy a procira olyat eszeltem ki, hogy olyan a csonk, ami műanyag, és csak beleilleszted a csövet, műanyag csakaros izévelmeg becsavarod aztán nem kell se bilincs se gyorskötöző!!
-
Balint133
aktív tag
Zsok akkor szentem most hétvégén meg is csinálom!! De még bekötve sajna nem lessz!
Nincs se pumpám meg se semmim! De legalább a blokkal nem lessz gond!!! Szentem veszek ma egy a 4 eset!! Szentem nem drága! Van is nálam zsuga!!
Ja asszem csak vasárnap leszek fent mert apumnál leszek ott meg nincs net! -
Balint133
aktív tag
válasz
hummerdikk #184 üzenetére
Bocsesz nem voltam gépközelben! Szal neked mi is a problémád!
amúgy azért akarom magamnak csinálni, mert sokkal olcsóbbra kijön! A hunfrostot meg 9k ért akarják! így meg ha én csinálom akkor sokkal olcsóbb!
Hogy hogy 80 fokos a procod?
Szegény proci! -
Balint133
aktív tag
válasz
hummerdikk #179 üzenetére
Ok benézek! Szal ne plexiből! Hm ez elgondolkodtató!
Szal polikarbonból? Az joban álja a sarat vagyis a vizet? Mindegy ha te mondod akkor polikarbon!
Szal vízhűtés topik! Amúgy kössz a segítséget!!!! -
Balint133
aktív tag
Mármint hogy érted hogy ne bilincsekkel? Jajj már értem! A csöveket ne bilinccsel?? Hát akkor fogok egy nagy adag sziloplasztott oszt jól megkenegetem!!
Vagy gyorskötözővel!! Csak najd marógépet kell servantanom valahol!! De nem drága van már olcsón is! Ahogy itt olvasgattam nem is olyan nehéz megcsinálni egy ilyen blokkot!! De én ha csinálom akkor extra, és extra designet csinálok neki veszek plexilapot és a tetejére rácsavarozom a plexit!! na ez hogy hangzik??
Szentem jól! Hát ha nem hiszi el, hogy szárazföldön is jó akor bizonyítsd be neki!!
Hőfokot azt figyelem! De hát van itt a Ph-n akinek 100fokig felmegy a procija!!!!!
Ezt a Cerkát idáig 64fokig ''fűtöttem'' úgy hogy lekapcsoltam a ventit a hűtőbordán aztán Cpu burn in! 20 percre! de sajna 64-en befagyott! Hát mi tagadás a hűtőborda nem volt vmi hideg! Mondom magamban télen ezzel a procival fogok fűteni!! -
Balint133
aktív tag
Jó hát tudom hogy van még alkatrész!! De hát ezt nem is akartam elhanyagolni! vagy igába hajtom ismét az öcséimet és megmondom nekik hogy szívják és fújják a vizet!! Jó tudom ami ott van pumpa az 5500Ft+5200 a cpublokk!! Kezdésnek enyi elég+a csövek: 2mcső+ 6 bilincs 2000Ft ami 12.700Ft Az nem is drága kezdésnek!! Aztán majd Vga+ Chiosett aztán kész a vízhűtésem!
De hát majd újy konfiggal nem húzom úgyse a 3ghz-s P4et!!4 Minek! Meg ha azt mondod, hogy a videokari jó akkor meg pláne nem kell húzni!!! De azért majd kipróbálom mennyit bír a kicsike léghűtéssel!!!!
Ja valszeg 1,5hét múlva veszek egy Chieftek 420W-os tápot!!
Amúy te hol vetted a Q-tech tápot mert itt vácon nem árulnak!! -
Balint133
aktív tag
Ja a mukik? Azok még nem voltak! De nem hogy mondanának egy konkrét időpontot! Nem!? Azt mondják, hogy vmikor februárban!
Ja értem! De én apummal meg tudnám csinálni!! Apum az ilyen ezermester! Mindent megcsinál! Hát nem tudom! Megpróbáljuk, szentem szíveseen segít! van neki rézanyaga is! Szentem megpróbáljuk!!! De szentem én veszek azon az oldalon amit írtál! mert amik a képen voltak ténleg precízek meg szépek!! Meg 5000Ftot megér egy cpu blok mégsem 9k!! azért van 4kilo különbség! annyiért meg veszek egy chipset hűtőt!! -
Balint133
aktív tag
Az jó! Akkor nagyon ügyi lehetsz és szeretsz barkácsolni!
amúgy én is szeretek barkácsolni! Amúgy miből csinálod?? Rézlemezből? Meg ha készen vagy vele akkor megosztanád velem a tapasztalataidat??
Amúgy meg tanárokra visszatérve nálunk is az infitanár azt hiszi hogy ő a mindenttudó! Közbe meg mndenféle baromságokat beszél!! Most is itt halgatom a baromságait! -
Balint133
aktív tag
Hú ez aztán a logika!
Majd én is várom már hogy legyen lóvém a vízhűtésre, de kezdésnek csak egy cpu blokkot veszek ami 6k
Meg egy pumpát:6k
meg csövet2kmax2,5kiloért!
Radit meg csinálunk apummal Rézcsőből, és funérral körbarakom, vágok ki dekopírfűrésszel két esetleg 3 lyukat ésc abba belecsavarozok 3 ventit! Majd ha meglessz akkor rakok képeket!
Amúgy a te vízhűtésedet te raktad össze, vagy pedig veted készen? -
Balint133
aktív tag
Hello! Hát akkor a Chieftekről... azt még nem tom! de ha veszek chiefteket akkor 420W-osat veszek!
De ha a Q-tech olcsóbb és jó és elviszi a gépet húzással akkor kóser! Szal akor videokari jó, Nagyon jó, vagy elmegy, vagy Sz@r?
Na Tudom hogy Itt fórumon 20k val olcsóbb a proc, igen asszem gianni bazárjában 33k De hát anyum... Szal kénytelen vok sulinetet!
Oh banyek! Nekem csak most jut eszembe! Nem tom mikor de jönnek a gyámhivataltól (Apum beadta a keresetet a gyereknevelésre) És a mukik jönnek terepszemlére, hogy milyen körülmények között élek meg ilyen hülyeségek!
Szal febr. eleje és márc. vége között vigyáznom kell, nehogy feljöjjenek a haverok meg ilyenek! Mert ha pont akkor jönnek a mukik akkor az már gáz!
Szal max akkor tudjuk ezt megoldani ha már itt voltak a gyámhivatalosok!
Basszus de hülye vagyok!!!!!!!!!
[Szerkesztve] -
Balint133
aktív tag
Ha veszek tápot akkor csak 420as Chiefteket veszek mert az még bírja vagy a Q-tech-et! Az még kb.:8kiloval olccsóbb!!
-
Balint133
aktív tag
Vágom de itt vacon a 360W-os az 16k!!!!
De lehet hogy, sőtt biztos, hogy veszek tápot mert vmilyen kell bele nem dughatom rá a 220-ra! Vagy veszek egy Q-tech 550 W-osat azt mondta djyuri, hogy max 16k! És nem rossz neki is ilyen van!!!! Vagy vesezek kéd db olcsót és megfelezem az egyész katyvaszt de ez hülyeség!
Ja amúgy meg a P4P800-at elviszi a Chieftek 360W-os, de djyui mondta, hogy már a P4C800-at már nem naon! meg hamar tönkreb@ssza! Meg hát egy Asus 9600Xt-t az már húzós egy 360W-os Chieftektől, meg a többifajtából kéne egy 500-600W hogy elbírja a leendő konfigomat!!
ja amúgy meg azért nem akarok 200k-ért elcseszni mindent, mert anyum azt mondta, hogy maradnia is kell vminek! Szal csak ezért, mert vennék én 60k-ért is tápot amihez tuti nem kell 2 évig cserélni! De hát anyum akar hagyni lóvét! Meg hát sulinetre is kell vásárolnom! De amúgy köcke a tanácsot! -
Balint133
aktív tag
Nah szal tom hogy már untatlak a leendő konfigommmal, de összeállítottam egyet!!
Alaplap:
Proci:
Videokari:
Nah ennyi ez összesen: 144.100Hungarice Forint Csak a táp hát igen! Ez már más tészta!
Majd szerzek egy kurblis áramfejlesztőt rárakom a gépre aztán igábahajtom öcséimet, hogy kurblizzanak! Vagy vmi széntüzelésű kazán na ez talán jobb...
[Szerkesztve] -
Balint133
aktív tag
Húgod 10 órát chatel? Megáll az eszem! Nálunk suleszban a lányok képesek napokat chatelni!
Ok akkor nem az lessz! Csak nekem 150kból kell gazdálkodnonm mert akarunk venni tft monitort! Akkor nem Se! De én vhogy úgy szeretnék venni hogy azon elinduljon egy jóideig a játékok! Szal egyik osztálytársamnak van egy ASUS 5500 Game Asszem 20kiloért Szented milyen ja ez amit vetek 128Mb-s de ha van belőle 256 akkor én 256-osat veszek! vagy ez egyáltalán jó videokari?
Vagy ha ez sem olyan jó akkor Veszek XT! De mondom nekem kb 150K ból kell kazdálkodni okosan! -
Balint133
aktív tag
nem vagy fent a neten? Na mindegy! akkor majd holnap
[Szerkesztve] -
Balint133
aktív tag
Na ere voltam kíváncsi!!!!
Hát én nem kész konfigot akarok venni! meg a nagy büdös ló**szt!!!!
Csak alkatrészt!! De azt is úgy ahogy írtad előttem bontsa ki!
Ja proct meg naná hogy dobozost veszek! Nem majd nem azt beleraknak vmi jó szar használtat (ahogyan írtad)!!! Hűtőbordát meg minek vegyek! lessz vízhűtés! Addig meg jó a gyári!!!!! -
Balint133
aktív tag
Jajj és a ház! Azt majd elfelejtettem!
Ezt a mostanit is én vettem! Ebben van egy ritka Sz@r tápegység!
Arra gondoltam, hogy szerzek egy 2k-óért egy tápnélküli házat és belerakom ezt a tápot!
Mert veszek akkor egy Chiefteket!
És akkor lessz ez a házam! Mert ez naon kafa ház
Belefér: 4 Winyó, vagyis 6 ha nincs benne floppy meghajtó!
5 Cd, Író, Dvd..stb
2 floppy!!
Huhh mostmár ténleg fáj a kezem! -
Balint133
aktív tag
Uhh már fáj a kezem!
-
Balint133
aktív tag
Ok kössz!!
Nah szal lehet hogy a mostani egész konfigot oda kell adni az apumnak(Válófélben vannak szüleim, és apum követeli a gépet, cserébe a vállalkozásából bejött összeg felét ideadja) szal ebből a pénzből összeállíthatok magamnak egy konfigot, egy kikötéssel, sulinet legyen vagy csak legyen egy része sulinetre!
Én a következőre gondoltam:
Alaplap:Asus P4C800-E Deluxe (nem sulinet) 46.200Ft
Proci: Intel CPU P4 3.0Ghz 800mhz/1mb cache (sulinet) ha találok mondjuk 2.4-2.8prescott vagy nw-t akkor az, ez a proc 54.000Ft
VGA: Saphire Ati Radeon 9600Se 128Mb Td(Video out) Lite retail 19.900Ft (Sulinet)
Tápegység: Chieftek 420W: 24.000Ft
Összesen:148.100Ft kb!
Ha a procit megveszem sulinetben akkor tudom húzni, vagy nem?
Na mindeg, ha találok P4 1Mb Cacheval 2.8Ghz Prescott vagy Nw-t akkor az lessz minek nekem 3 Ghz?!
Ja és a Vga azt meg nem tudom, azt már nem merem levenni a sulinetről, mert úgy kalkuláltam, hogy akkor ami nem sulinetes annak visszajön az ára!!
Szentem nem olyan rossz! Szerinted?
Vagy vki szerint!!
PLZ mondj vmit erre!!!!
Ja és mielőtt vki kérdené, hogy a Winyó meg a memória meg a Cd?
Azt úgy csináltam, hogy csak azt adom vissza amit ő(apum) vett bele!
Hát én vinyót nincs hogy egy hónapja vettem, Memóriát meg tegnap vettem egy 256Mb-set, meg az egyenlőre elég, aztán mjd veszek egy 512 eset!
Nah szal Cd írót is én vettem bele! Szal ennyi mondjon rá vki valamit -
Balint133
aktív tag
No problem! Tom hogy naon ratyi az Fx 5200!
De azért van ilyen ratyi gépem, mert tönkrement a régi(Ez a régihez képest Isten, de szó szerint, a régi integrált szar volt) Szal ott tartottam, hogy ez a gép csak úgy sebtében lett összerakatva, mert anyumnak meg apumnak vizsgáznia kellett számtekból!
Amúgy meg lessz új videokari, a ramok most rendben, lap meg az le lessz rendezve! Szal ha sikerül megvennem a lapot akkor már kafesz lessz a gépem!!
Jah és a táp arról se szabad megfeletkezni!! -
Balint133
aktív tag
Hát ja!!
Mit gondolsz szented miért jön ki egy új prochoz, meg karihoz egy új játék??
Elmenne az egy sz@rabb gépen de nem!
Rittig csak az új proccal meg videokarival megy el!
Szal ha azt meg tudja csinálni az ember hogy azt a filet átírja az ember ami a configot ellenőrzi vagy kezdheti nyitni ki a pénztatyóját!!!!
Amúgy meg megértem mért nem szeretsz annyira tunningolni!! Én se szeretném, akármilyen szar is a Cerkám, hogy tönkremenne, mert azért meg kell venni az újat!! De nekekm csak azért kell a jó lap, hogy ha kell akor lehessen húzni, meg akkor is tom hogy tudom húzni, de ezzel a gagyi lappal? Meg ha nem indul el egy játék, akkor húzom egy kicsit, aztán elindul!!! De nem azt akarom, hogy ez a Szegény cerka menjen 3500-4000Mhz-n tom nem is lehetséges!!! Hanem menjen egy 2.60Ghz-2.80Ghz-n nekekm ez reális lenne!!!!! -
Balint133
aktív tag
Tom de ha emlékszel még akkor írtam, hogy ezzel a lappal ha egy picit is húzom a procit, akkor nem indul a winfos, és van amikor be sem jön!
és azt irja ki a winfosban, hogy A rendszer a windows károsodásának elkerülése véget...stb. És ez egy kék képernyőn van! Újra kéne telepíteni az Xp-t????? -
Balint133
aktív tag
Ok hát akkor marad így addig amíg nem lesz új lap, P4C800-E Deluxe
És azzal majd fog menni a mem rendesen addig meg jó ez is!!! Így ahogy van!!!
''Amúgy szerintem azért megy a memed csak 133-om,mert 533-as az órajele a procidnak és nem 800-as''
Hát lehet de a Cerka csak 400Mhz-sSzal még ez is jó tőle!
Új lappal meg kihúzom a Cerkát addig amíg a táp bírja, aztán meg veszek Chieftek tápot, azzal meg a ''csillagos égig'' Húzhatom!!!!
De amúgy kössz a segítséget!!
Ha majd jövő héten jössz akkor kb. hányra? Mert hétfőn 14:25-ig suleszba vok szal hétfőn ne naon mert kevés lesz az idő!! De ha Pl.: Szerdán be tudsz jönni 2h ra akkor nekem jó!!! -
Balint133
aktív tag
-
Balint133
aktív tag
válasz
Balint133 #104 üzenetére
van egy kérdése: Most lehet hogy cserélek egy P4 2.40 Ghz 533/512Kb-os procra, és elbírja a lapom?? Mert az van a jumpereknél, hogy ''FSB Normal, és 800'' Szal bírná???? Remélem igen!! Kössz!!
ja amúgy a cerka 400mhz/128Kb Szal szentem elbírja, de szented is??
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Balint133
aktív tag
még 1 kérdés: Ha én ezt a lapot sulinetben veszem meg abban nincs semmi ''bűvészkedés''?? Mert azt hallottam h. az Aucanos, sulinetes csodagépekben a lapokon van vmi bigyusz
Ami valamit leblokkol szal nem 100%-os a lap! Szal ha én ezt megveszem egy számítógépboltban akkor nem lesz vele ilyen? Mert az nem vmi jó
[Szerkesztve] -
Balint133
aktív tag
-
Balint133
aktív tag
válasz
Balint133 #92 üzenetére
jah és van itt 2 fajta, az egyik 42, 1 év gar,:
Nah ez az, a másik meg 46k 3 év garancia!
nah és mi a kettő között a különbség? -
Balint133
aktív tag
Hát én már nem tom! Néztem a képeket, A C-re hány hardvert(Cdrom, Hdd)-t lehet rárakni, mert a p-re asszem 6-ot! Ha a c-re is 6-ot, és ha össze tom szedni a 42K-t akkor az lessz!! De én már belegabajodtam! 42k! Te jó ég! honnan fogok összeszedni ennyi lóvét? Asszem igénybe veszem apumat!
-
Balint133
aktív tag
Na szal mégegyszer Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mozilla Firefox
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest