Hirdetés
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- Elstartolt az Ulefone vetítőtáblája
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi hangfal építés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
válasz
hummerdikk
üzenetére
Ok kössz!
Na szal nekem csak azért kéne mert anyum megmakacsolta magát és nem akarja megvenni nekem az ASUS P4C800-E Deluxe at és már ez a lap volt javítva, és mondtam neki hogy nem tom meddig bírja még és azt mondta ha tönkre megy akor megkapom!! Szal csak ezért Amúgy ez egy fos asrock alaplap!!
Szal nem naon fogom sajnálni!
Hányszoros agp-d van a lapodban?? Mert lehet hogy az a problem mert néhány videokarira rá van írva, hogy AGP 4x/8x, és szentem a tiédre csak a 8x van rajta és ezért nem bírja lekezelni a lapod! De azért nézd meeg!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- iPhone topik
- Beköszöntött az űrinternet kora
- eBay-es kütyük kis pénzért
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elstartolt az Ulefone vetítőtáblája
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- MSI Pulse 17 FHD IPS 144Hz i7-13700H 5.0Ghz 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U -8GB Sale.exe: 26.10.2025-ig Kedvezményes ár! 110.000ft!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Na szal nekem csak azért kéne mert anyum megmakacsolta magát és nem akarja megvenni nekem az ASUS P4C800-E Deluxe at és már ez a lap volt javítva, és mondtam neki hogy nem tom meddig bírja még és azt mondta ha tönkre megy akor megkapom!! Szal csak ezért Amúgy ez egy fos asrock alaplap!!