- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Táp ventilátor csere
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egér probléma
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
válasz
hummerdikk
üzenetére
Ok kössz!
Na szal nekem csak azért kéne mert anyum megmakacsolta magát és nem akarja megvenni nekem az ASUS P4C800-E Deluxe at és már ez a lap volt javítva, és mondtam neki hogy nem tom meddig bírja még és azt mondta ha tönkre megy akor megkapom!! Szal csak ezért Amúgy ez egy fos asrock alaplap!!
Szal nem naon fogom sajnálni!
Hányszoros agp-d van a lapodban?? Mert lehet hogy az a problem mert néhány videokarira rá van írva, hogy AGP 4x/8x, és szentem a tiédre csak a 8x van rajta és ezért nem bírja lekezelni a lapod! De azért nézd meeg!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Home server / házi szerver építése
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- World of Tanks - MMO
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Hibátlan - INTEL Core i7-6700K 4mag 8szál max. 4.2GHz LGA1151v1 CPU processzor + HD Graphics 530
- Ryzen 5 3400g Sérült, de hibátlan processzorok!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű - INTEL Core i7-9700K 8mag 8szál max. 4.9GHz LGA1151v2 CPU processzor + UHD Graphics 630
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Na szal nekem csak azért kéne mert anyum megmakacsolta magát és nem akarja megvenni nekem az ASUS P4C800-E Deluxe at és már ez a lap volt javítva, és mondtam neki hogy nem tom meddig bírja még és azt mondta ha tönkre megy akor megkapom!! Szal csak ezért Amúgy ez egy fos asrock alaplap!!