Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini PC
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Raspberry Pi
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
válasz
hummerdikk
üzenetére
Ok kössz!
Na szal nekem csak azért kéne mert anyum megmakacsolta magát és nem akarja megvenni nekem az ASUS P4C800-E Deluxe at és már ez a lap volt javítva, és mondtam neki hogy nem tom meddig bírja még és azt mondta ha tönkre megy akor megkapom!! Szal csak ezért Amúgy ez egy fos asrock alaplap!!
Szal nem naon fogom sajnálni!
Hányszoros agp-d van a lapodban?? Mert lehet hogy az a problem mert néhány videokarira rá van írva, hogy AGP 4x/8x, és szentem a tiédre csak a 8x van rajta és ezért nem bírja lekezelni a lapod! De azért nézd meeg!!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
- Casio férfi karóra ECB-950DB-1AEF
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Na szal nekem csak azért kéne mert anyum megmakacsolta magát és nem akarja megvenni nekem az ASUS P4C800-E Deluxe at és már ez a lap volt javítva, és mondtam neki hogy nem tom meddig bírja még és azt mondta ha tönkre megy akor megkapom!! Szal csak ezért Amúgy ez egy fos asrock alaplap!!