Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Dell notebook topic
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Balint133
üzenetére
Először a tápra válaszolok,mert az maradt meg a fejemben:
Én pesten vettem a aqua-ban (wesselényi utca) .
Amúgy ne bilincsekkel csináld,mert nekem is orba-szájba folyt tőle a víz mindenhol. Sima gyorskötözővel csináld.
És elégy ha veszel egy 5 lityós fagyállót az auchan-ban és belelógatopd a csöveket és hidd el,hogy több órára elég a folyadék hőhűtése. (nekem alapon a northwooddal 9.5 óra alatt volt 39 fokos a víz.
Persze ha játszottam,akkor két óra alatt 40 fokos lett. De most,hogy van két kocsihűtőm,így egyszerűen nem bírom 30 fok fölé vinni,pedig nem fújom.
Ráadásul még ki se raktam az egyiket a külső falamra. Szal HHÚÚ de jó,hogy nem a fórumról ajánlott radiátorokat vettem.
Szerintem figyeld a hőfokokat a húzásnál,hogy nehogy valami 60 fok fölé menjen,mert károsodás léphet fel.
Most offolok egy kicsit,mert mennek kell moddingolni a barátomhoz.
Nem hiszi el,hogy az a pumpa,amit vett az képes a ''szárazföldön'' működni és nem kell akváriumba tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- Intel Xeon E-2146G / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest