- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS notebook topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Apple MacBook
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Balint133 #176 üzenetére
Először a tápra válaszolok,mert az maradt meg a fejemben:
Én pesten vettem a aqua-ban (wesselényi utca) .
Amúgy ne bilincsekkel csináld,mert nekem is orba-szájba folyt tőle a víz mindenhol. Sima gyorskötözővel csináld.
És elégy ha veszel egy 5 lityós fagyállót az auchan-ban és belelógatopd a csöveket és hidd el,hogy több órára elég a folyadék hőhűtése. (nekem alapon a northwooddal 9.5 óra alatt volt 39 fokos a víz.
Persze ha játszottam,akkor két óra alatt 40 fokos lett. De most,hogy van két kocsihűtőm,így egyszerűen nem bírom 30 fok fölé vinni,pedig nem fújom.
Ráadásul még ki se raktam az egyiket a külső falamra. Szal HHÚÚ de jó,hogy nem a fórumról ajánlott radiátorokat vettem.
Szerintem figyeld a hőfokokat a húzásnál,hogy nehogy valami 60 fok fölé menjen,mert károsodás léphet fel.
Most offolok egy kicsit,mert mennek kell moddingolni a barátomhoz.
Nem hiszi el,hogy az a pumpa,amit vett az képes a ''szárazföldön'' működni és nem kell akváriumba tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i3-8100 100% tesztelt, hűtő nélkül
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- UTOLSÓ 4db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest